logo vas
logo vasen2
ylhoik
Ankismin pää-äänenkannattaja
Ankistisia artikkeleita
Arvosteluja - sarjakuvat - elokuvat - tuoreeeltaan!
Listauksia ja indeksejä
lataa kivaa - download goodies!
Finnish Disney History - In English!
Ankistin nettilinkit - Donaldistic Links
Etusivulle - Frontpage
Palvelun tarjoaa Perunamaa

Ankkalinnan Pamaus Vol 9

Pam 28

N:o 28

Suuri juhlanumero! Katja Kontturin
Angouleme-reportaasi, mukana Don Rosa.
Historiikkia, suomalainen ankismi ja Pamauksen vaiheet 1970-luvun alusta tähän päivään. Ankkalinnan kirjastot. Seuran ja Lasten Maailma -lehden Disney-sarjat 1930-luvulta 1970-luvulle. Pohjoismaisten Ankka-aviisien levikit syksykierteessä. Digi-ankkaa. Ankistisen sukututkimusten historiaa. Arvosteluja ja uutisia.
Osta verkkokaupasta!

5 e 36 s. 
Pamaus 29

N:o 29

Esittelyssä Mikki-käsikirjoittaja Carl Fallberg. Haastattelussa Aku Ankan päätoimittaja Aki Hyyppä. Tabuaiheet Ankkalinnassa, koituuko kuhertelu kohtalokkaaski, tappaako seksi Ankkalinnassa? Kari Korhosen juhlanäyttelystä. Juhlapinssin esoteerinen symboliikka ja barksistis-donaldistiset viittaukset.  Carl Barksin taiteen inhimillinen tunneskaala. Arvosteluja ja uutisia.
Osta verkkokaupasta!

5 e 36 s. 
Pamaus 30

N:o 30

Suuri taidenumero! Disneyn ankkojen ja sarjakuvien innoittamaa nykytaidetta, Lichtensteinista Peter Saulin ja Andy Warholin kautta Helnweiniin Stenvallia unohtamatta. Tarkastelussa myös kuvataide ankkasarjoissa ja katsaus Barksin ankkamaalauksiin taidehistorian näkökulmasta. Haastattelussa Tuomas Holopainen ja Don Rosa. Arvosteluissa Saving mr. Banks -elokuva, Disney's Grand Tour -tietokirja sekä Tuomas Holopaisen Scrooge-levy.
Osta verkkokaupasta!

5 e 36 s.

Pamaus 31

N:o 31

Pitkä juttu brittiläisestä Mickey Mouse Weeklystä (1936 - 57). Englantilaisen televisioviihteen klassikkokäsikirjoittajat Ray Galton ja Alan Simpson ankantekijöinä. Keräilyaiheisen juttusarjan aloitus: Ankkalinnan väkeä figuurihahmoina. Klassikkoartikkeli, Pentti Hauhialan Minä keräilijä. Arvosteluja ja uutisia reilusti.
Osta verkkokaupasta!

7,80€  36 s.


Takaisin Ankkalinnan Pamaus -sivulle

Vol 8 Vol 10