Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Käyttäjätunnuksia poistettu ilman hyvää syytä

(37 viestiä)
Anaconda
Arvoisat käyttäjät. Eräs ylläpitäjä on poistanut
Ankkiksesta ilman hyvää syytä yli 150 käyttäjätunnusta.

Ainakaan allekirjoittaneelle ei ilmoitettu
tästä järjenvastaisesta poistosta yhtään mitään, vaan kyseessä
oli mitä ilmeisimmin tämän yhden ylläpitoon kuuluvan oma harkitsematon päähänpisto.

Laitan tämän ilmoituksen kaikkien nähtäville, koska tiedotettakaan ei voi noille lähettää.

Kommentoida ja kysyä saa vapaasti.
TKal
Minusta epäaktiivisten käyttäjien oikeuksien poistaminen ei ole välttämättä huono asia: nollapostaajista, jotka ovat kirjautuneet foorumille viimeksi kuukausia sitten, ei yksinkertaisesti ole mitään hyötyä (oletan, että nämä poistetut tunnukset olivat tällaisia). Tietenkin asiasta olisi järkevintä ilmoittaa näille henkilöille etukäteen, en tiedä oliko näin tehty.

EDIT: Mielipiteeni on muuttunut irkissä ja täällä tapahtuneiden asian selvennysten takia; tunnusten poistaminen oli huono asia.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: TKalMinusta epäaktiivisten käyttäjien oikeuksien poistaminen ei ole välttämättä huono asia: nollapostaajista, jotka ovat kirjautuneet foorumille viimeksi kuukausia sitten, ei yksinkertaisesti ole mitään hyötyä (oletan, että nämä poistetut tunnukset olivat tällaisia).
Olisikin ollut kyse pelkistä epäaktiivisista nollapostaajista.

Lainaus käyttäjältä: TKalTietenkin asiasta olisi järkevintä ilmoittaa näille henkilöille etukäteen, en tiedä oliko näin tehty.
Minun tietääkseni ei ilmoitettu, ainakaan mitään yleistä tiedotetta ei tullut.
Anaconda
Eli käyttäjätunnusten tarkka poistettu määrä on 176. Joukossa on paljon tuttuja nimiä, mm. Kvaakin ylläpitoon kuuluva "Surfin Joe", ja mitä ilmeisimmin myös Kai Vainionmäki eli nimimerkki "Kai.V".
Anonymous
Osuikin sopivasti. Lueskelin juuri tätä ketjua. Ajattelin, että voi voi, sitä on taas joku "pöhkö" väännellyt omaansa. Kun sitten olisin kirjautunut sisään, ei tunnustani saatika salasanaa enää huolittukaan. Eli mahdollisesti myös mun tunnukseni on poistettu.
En ainakaan pääse millään kirjautumaan sisään.
Anonymous
En pääse sisälle Ankkikseen. Kuka kumma on mennyt poistamaan näitä tunnuksia. Olen kirjoittanut yli 250 viestiä Ankkikseen niin minun pitäisi päästä sisälle, eikö niin? :(
TKal
Teidän molempien nimet kyllä näyttäisi löytyvän jäsenluettelosta.
Anonymous
Salasana ei toimi vaikka kuinka yrittää, joku on vaihtanut sen. :(
Anaconda
Etsivä Kaasi ja Kääk13, nollaan teiltä salasanat, ja laitan ne sitten profiilissanne ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Kirjautumisongelma johtuu todennäköisesti siitä, että teillä on ääkkösiä salasanassa.
Anonymous
Ei onnistu >:(. Sen verran voin sanoa, että salasanassani ei ole ääkkösiä, mutta minulla ja Kääkillä on käyttäjätunnuksessa ääkkösiä, johtuisiko vika siitä? ???
Anaconda
Etsivä Kaasi, se salasana on lähetetty nimenomaan profiilisi e-mail-kentässä olevaan osoitteesen, mutta eihän siitä nyt hyötyä ole kun ei tunnukset toimi ääkkösistä johtuen.

Käyttäjätunnus on mahdollista vaihtaa, jolloin saatte uudet kirjautumistiedot automaattisesti profiilissanne ilmoitettuun sähköpostiin. Käyttäjätunnuksen vaihdon ei pitäisi vaikuttaa foorumilla näkyvään nimeen.
Tupu Ankka
Lainaus käyttäjältä: AnacondaEtsivä Kaasi, se salasana on lähetetty nimenomaan profiilisi e-mail-kentässä olevaan osoitteesen, mutta eihän siitä nyt hyötyä ole kun ei tunnukset toimi ääkkösistä johtuen.

Käyttäjätunnus on mahdollista vaihtaa, jolloin saatte uudet kirjautumistiedot automaattisesti profiilissanne ilmoitettuun sähköpostiin. Käyttäjätunnuksen vaihdon ei pitäisi vaikuttaa foorumilla näkyvään nimeen.

Vaihtakaa sitten se minun käyttäjätunnukseni, olisi kiva päästä sisälle. Olen pikkuveljen tunnuksella sisällä Ankkiksessa. Kääk13 on nyt sisällä Ankkiksessa.
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: Tupu AnkkaKääk13 on nyt sisällä Ankkiksessa. Jeps! Sain uuden salasanan sähköpostiini ja taas toimii. Kävin juuri vaihtamassa sen uudenkin, joten nyt pitäisi taas olla turvallista kirjautua sisään.

Kiitoksia vaan kovasti ylläpidolle nopeasta ja hyvin ohjatusta toiminnasta. :)
Etteköhän te muutkin saa tunnuksenne pian taas kuosiin...
Aku Vankka
Voi herranjumala, aika ilkeää >:(
Onneksi omaa käyttäjätunnustani ei ole poistettu, en olisi
varmaan sen jälkeen täällä käynyt..
Anonymous
Minulle ei ole lähetetty uutta salasanaa sähköpostiini, olisitteko kilttejä ja lähettäisitte uuden salasanan osoitteeseen: (Sähköpostiosoite poistettu), kiitos.
Sivuja: 1 2 3