Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Käyttäjätunnuksia poistettu ilman hyvää syytä

(37 viestiä)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: JukkaJuu, otan täyden vastuun tapahtuneesta. Suoritin foorumin huoltotoimenpiteitä, joihin piti kuulua muutaman nollapostaajan poisto. Väsymyksessäni unohdin merkitä asetuksen "älä poista käyttäjiä, jotka ovat kirjoittaneet viestejä". Tällä tavoin hävisi aikamoinen liuta käyttäjiä, jotka eivät ole pitkään aikaan foorumilla vierailleet.

Anteeksi.

Muutaman päivän "loman" jälkeen paluu Ankkikseen oli melko hämmentävä. Kaikkea sitä sattuukin kun en ole paikalla.

Mutta itse asiaan. Jukka, eikö kuitenkin olisi ollut "kohteliasta" keskustella nollapostaajien poistamisesta ennen itse episodia? Ja miksi niitä edes pitää poistaa? Itsekin olen monella foorumilla vain siksi, että pääsen lukemaan aiheita helpommin.

Järkevämpää olisi ollut ilmoittaa jokin päivä, jolloin kaikki nollapostaajat poistetaan, mikäli eivät ota yhteyttä ylläpitoon yms... Mutta virhe on jo sattunut... Minkäs teet...
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: BarksiMutta itse asiaan. Jukka, eikö kuitenkin olisi ollut "kohteliasta" keskustella nollapostaajien poistamisesta ennen itse episodia? Ja miksi niitä edes pitää poistaa? Itsekin olen monella foorumilla vain siksi, että pääsen lukemaan aiheita helpommin.
Ei todellakaan ole mitään järkeä poistaa nollapostaajia. Jos se minusta on kiinni niin niitä ei tulla poistamaan enää yhtään. Tässäkin tapauksessa olisi myös pitänyt ensin kysyä vähintäänkin muun ylläpidon mielipidettä asiaan.
Jukka
Toiminnon oli tarkoitus poistaa vain kaikki 450 päivää kirjautumatta olleet käyttäjät, jotka eivät yhtään viestiä olleet kirjoitelleet (tosin tämä kohta jäi valitsematta). Mutta minkäs teet, ensi kerralla informoin kaikkia kyllä asiasta.
Lumpair
Lainaus käyttäjältä: JukkaToiminnon oli tarkoitus poistaa vain kaikki 450 päivää kirjautumatta olleet käyttäjät
Hei! Hatustako keksit tuon epäaktiivisuuspäiväluvun?

Terveisin Lumpair
Buckbeak
Oho! No, onneksi omaa tunnustani ei ole poistettu, vaikken ole vähään aikaan (Huomioikaa:vähään, ei pitkään) käynytkään, kun koiraa on vietävä ulos ja tuplaantuneet läksytkin yritettävä tehdä. Nyt luojan kiitos herra nukkuu, ja läksyt on tehty, niin on hieman aikaa koneellakin olla. Ei tähän voi sanoa kuin ihme! Mutta täytyy minun sanoa Jukkaa ymmärtävän, ette uskokkaan millaista on elää joka koulupäivä heräten aluksi parhaimmillaan viideltä tekemään läksyjä, joita on puolenyönaikaan eptoivoisesti yrittänyt tehdä. sitten ysiltä tai kasilta kouluun, josta pääsee kolmelta (paitsi kerran yhdeltä) jonka jälkeen koira lenkille, ja noin tunnin nokkaunet, että jotenkin pysyy kasassa, läksyt puoleenyöhön, ja korkeimmillaan noin 7 tunnin yöunet (Ja tähän läpällä pakko sanoa, että kotitaloudessa opeteltiin keittämään teetä (joka onkin supervaikeaa ::) ) , ehkä pitäisi tuota valmistaa ihan joka päivä. No ihan oikeasti, kaipa se kofeini hieman auttaisi, pitääkin kokeilla, vaikka coca colalla ;D) . Luojan kiitos viikonloppu on olemassa. Väsymys aiheuttaa epähuolimattomuutta, jota jokaiselle joskus tapahtuu. Eipä tuolle nyt enään mitään voi. Ja jos tuosta unettomudesta vitsaillen sanoisi jotain niin "Voi rähmä!" ;D Että minulla on sitten taas kivaa... :-
-Buckbeak on ihmetellyt, ja lähtee pian syömään.
AKUANKKA12
Ylläpitäjä poistanut käyttäjätunnuksia ilman syytä? Tämä on jo hölmöä. Eihän ylläpitäjät sellaista tee,varsinkaan ilman syytä. Hyvä, että vanhoja tunnuksia poistetaan, mutta mielestäni, jos käyttäjä on rikkonut sääntöjä kunnolla, häntä ei tarvitsisi poistaa foorumilta, vaan ikuinen porttikielto olisi parempi, silloinhan foorumin viestimääräkin vähenee :'(

Onkohan joku saanut ylläpidon salasanan selville ja murtautunut? Yleensä ylläpito ei tee tuommoista. No, onneksi minua tuskin poistetaan epäaktiivisuuden perusteella, pyrin käymään täällä joka päivä tai vähintään joka viikko.

Ja, onhan minullakin todella usein kiireitä, mutta silti ehdin yleensä käymään koneella.
Bomber
Jukka oli vahingossa laittanut säädöt väärin, muutenkin 10 kuukautta vanha juttu..

//Eiköhän tämän voi pistää jo lukkoon. -July
Sivuja: 1 2 3