Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Bannausilmoitukset

(33 viestiä)
Sami-96
Jessus! Jos täällä saa tuontapaisista viesteistä bännit, niin tämän foorumin ylläpidolle hattuni nostan! Esimerkillistä toimintaa foorumin viestitason nostamselle.
Menkääpä vaikka katsomaan www.akuankka.fi -sivuston foorumia, mitä spämmiä siellä suurin osa viesteistä ja topiceista onkaan. Siellä vain joka viides topic on sitä tasoa, mitä täällä on keskiverto topicit. Kaikki muut on spämmiä. Pari siellä on tosi hyvääkin topiccia, tosin ne on kokeneiden fooruminkävijöiden tekemiä.
Tulisipa teidän tapaisia ylläpitäjiä sillekkin foorumille. ;D Muuten se on kyllä ihan hyvä.
Sami-96
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Sami-96Tulisipa teidän tapaisia ylläpitäjiä sillekkin foorumille.
Itseasiassa Jukka ja minä toimimme aikoinaan ylläpitäjinä tuollakin...
Sami-96
Lainaus käyttäjältä: BarksiItseasiassa Jukka ja minä toimimme aikoinaan ylläpitäjinä tuollakin...
Ai... Sen kyllä huomaan, että ette enään siellä toimi... ;'D Siellä ei enään yksinkertaisesti ole mitään kuria sille foorumille kirjoittaessa.
Sami-96
squid
LeilaOlsen saipi lähteä kokonaan, samalla laitettiin IP ikuiseen kieltoon.
squid
Pistin DJ Dreamin jäähylle. Kesto on "toistaiseksi". Koitan muutaman päivän päästä muistaa ottaa pois :)
squid
DJ Dream uudestaan jäähyllä vuorokauden varoituksen sivuuttamisesta ja sääntöjen rikkomisesta.
squid
Dewey on viikon jäähyllä sääntöjen rikkomisen vuoksi.
Donald-91
Minun mielestäni on täysin naurettavaa, että joutuu jo siitä jäähylle, että kirjoittaa viestin "Jee." Kyllä porttikiellolle/jäähylle pitäisi olla vähän perusteellisempi ja painavempi syy!! C:-)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Donald-91Minun mielestäni on täysin naurettavaa, että joutuu jo siitä jäähylle, että kirjoittaa viestin "Jee." Kyllä porttikiellolle/jäähylle pitäisi olla vähän perusteellisempi ja painavempi syy!! C:-)
Jälleen huomataan, minkälainen on AA.fin taso. Ehdottomasti parin päivän jäähy tuollaisista "jee" -viesteistä. Kyllä sen kaksi päivää kestää. Jos ei laiteta jäähylle -> sama peli jatkuu.
Donald-91
Ei pari päivää vielä tehoa mihinkään/mitenkään kunnon trollille. Ja nyt ei taida aivan sellaisesta käyttäjästä olla kyse. Vai onko mukamas?
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Donald-91Ei pari päivää vielä tehoa mihinkään/mitenkään kunnon trollille.
"Trolli" -käsite ei aivan minulle ole tuttu, mutta ilmeisesti jokin spmmäri kuitenkin. No, kuka tämmöinen spämmääjä jaksaa tulla kahden päivän päästä lähettämään spämmi -viestejä ja taas saa (pidemmän) bannin ja jaksaa taas tulla spämmäämään jne.
$MCD
Hienoa , täällä osataan ottaa asiat vakavasti ja osataan laittaa spämmerit/trollit/sopimatonta kielenkäyttöä omaavat henkilöt jäähylle ja/tai bännit. AA.ssa on melkeinpä joka toinen topic täyttä moskaa , kuten "Bernado VS Barks". Aiheet ovat liian suppeita eikä ylläpito puutu mihinkään. Ehkä saatetaan laittaa spämmitopat lukkoon ja pieni porttari spämmerille , mutta tässä ajassa spämmeri on ehtinyt jo spämmätä sivun täyteen ja haukkua kaikkia! Todellakin , tämä sivusto on hyvän moderoinnin ja ylläpidon , sekä rangaistuksien osalta kuin taivas , myös sivuston käyttäjien ja koko sivun asiallisuus on isoa plussaa. En kyllä enää osaa kirjoitellakaan AA.han koska on jo ehtinyt tottua tämän sivuston ihanuuteen.

Taisipa kuule lähteä AA.fi sivuhistoriasta ;)

//Typot
July
Lainaus käyttäjältä: $MCDEn kyllä enää osaa kirjoitellakaan AA.han koska on jo ehtinyt tottua tämän sivuston ihanuuteen.

Taisipa kuule lähteä AA.fi sivuhistoriasta ;)

Jeah! Käännynnäinen! o/
Mr. A.A
Tämän tapaista kuria kaivattaisiin todella paljon AA.fi-sivustoilla. Näkisittepä oikein kunnolla kuinka eräät nimeltä mainitsemattomat tyypit kirjoittelevat sinne "asdasdasdsad"-viestejä, sekä jotain caps lockia päällä pitäen suunnilleen viiden merkin pituisia vietejä. Mutta onneksi ei täällä sellaisia hyypiöitä näy, ne vain pilaisivat sivuston. Olen siis samaa mieltä kuin kaikki muutkin AA.fi-sivustoja (en nyt oikein muista mikä se sana oli, mutta sanotaan...) negatiivisesti arvostelleet käyttäjät.
Anaconda
Käyttäjätunnus "akuonparas" poistettu.

Qwerqille 7 päivän kirjoituskielto.
Sivuja: 1 2 3