Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Foorumiohjelmisto vaihdettu

(59 viestiä)
Anaconda
Ankkiksen käyttämän foorumisoftan erinäisten ongelmien vuoksi olemme siirtyneet käyttämään phpBB:n uusinta versiota.
Useiden tuntien työn jälkeen olemme saneet vanhan tietokannan muutettua yhteensopivaksi uuden foorumiohjelmiston kanssa.
Joitain outoksia saattaa vielä kuitenkin esiintyä. Esim. on mahdollista, että jos teillä on käytösänne ääkkösiä salasanassa, niin ette pääse sisään.
Ilmoittakaa näistä ja muista mahdollisista ongelmista ylläpidon sähköpostiosoitteeseen tai esim. tähän ketjuun, niin hoidetaan ne kuntoon. Sähköpostiosoite löytyy profiilistani.
Ylläpito
Testataan toimiiko tällä alueella viestien lähetys normaalikäyttäjillä.
jojo3
Jaa että phpBB käyttöön.
Vaatii nyt vähän totuttelua, SMF:ään olen tottenut koska en ole pitkiin aikoihin käynyt foorumeilla joilla olisi ollut phpBB softaa.
Onko tähän softaan saatavilla suomen kieltä ollenkaan?
Ja tosiaan ääkkösissä ilmenee ongelmi joissakin paikoissa.
Anaconda
Täällä toimii viestienlähetys, eli lisään oikeudet nyt mullekin alueille normaalikäyttäjille. Menee hetki, kärsivällisyyttä.
Karhula
Kaikkien tarinoiden osat ovat lähes kokonaan kadonneet, missä syy? Noin 1/4 jokaisesta osasta jäljellä, eli noin pari riviä. Näyttää siltä, että ei ole enää, kun ensimmäinen kappale jostakin osasta ja siihen päättyy. Nyt kyllä ärsyttää. >:( >:( >:(
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: KarhulaKaikkien tarinoiden osat ovat lähes kokonaan kadonneet, missä syy? Noin 1/4 jokaisesta osasta jäljellä, eli noin pari riviä. Näyttää siltä, että ei ole enää, kun ensimmäinen kappale jostakin osasta ja siihen päättyy. Nyt kyllä ärsyttää. >:( >:( >:(
Hyvä kun sanoit. Eivät ne lopullisesti ole bittitaivaassa, vaan löytyy toki smf:n kannasta kokonaisina. Eli voimme palauttaa manuaalisesti noita.
TKal
Joitakin saapuneita yksityisviestejäkin näyttäisi olevan hukassa.

Kyllähän eri foorumisoftaan siirtyminen pientä totuttelua vaatii, mutta ei se nyt niin hirveää ole. Ja onhan Ankkiksessa ollut aikaisemminkin phpBB.
Bomber
Nonnih, tajusihan tämäkin typerys viimein että mistä lähetetään viestejä.
Oikein hienohan tämä uusi softa on. Mutta erään käytännönongelman olen havainnut. Kun jossakin on saapunut uusi viesti, et pääse suoraan topicciin jossa on lähetetty uusi viesti vaan sinun pitää mennä aihealueen kautta. Tietenkään tuo ei kestä kauan, mutta sanoinpahan vaan.
Pullasorsa
Jaahas, tähän on kyllä tosi vaikea tottua. Muutos on siis pysyvä? Suomenkieltäkään tänne ei siis saa? No, kyllä tähän varmasti ajan mittaa sopeutuu...
Ducker97
Tuntuu aika oudolta siirtyä yhtäkkiä tähän... Mutta kaiketi tähänkin tottuu.

Kieltä saa vaihdettua.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: Ducker97Tuntuu aika oudolta siirtyä yhtäkkiä tähän... Mutta kaiketi tähänkin tottuu.

Kieltä saa vaihdettua.

Ja kielen vaihtohan onnistuu kun klikkaa vasemmasta yläkulmasta User Control Panel -> ja valitsee välilehden Board Preferences. Sen jälkeen My language pudotusvalikosta suomi, ja sitten asetusten muutos klikkamalla submit.

Ja mahdollisten ääkkösongelmien allekirjoituksissa pitäisi korjautua kirjoittamalla se uusiksi.
Pullasorsa
Kiitos, nyt koko homma tuntuu huomattavasti selkeämmältä. :)
Salwer1st/
Tämä uusi ohjelmisto on kyllä ihan pastilli. Akun313:ssa en tästä tykännyt ollenkaan ja olin iloinen, että Ankkiksessa oli vielä se vanha. Nyt kun tämä tuli niin... >:( . Tämä on hirveän epäselvä systeemi, eikä tässä ole edes "Mitä keskustelualuuella tapahtuuta?". Profiileissa ei ole tilastoja juurikaan ja ne ovat muutenkin epäkäytänölliset. Avatar on mahdoton ladata koneeelta, ainakin minulla on tätä ongelmaa. Ja foorumi sitten, kamala! Viestit eivät erotu toisistaan, epäkäytännöllinen, edellisen käynnin jälkeen tulleiden viestin katsomiseen tarvitsee mutkitalla hirveästi jne... jne... ½@#£¤$%&!!! ½@#£¤$%&!!!
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Tämä uusi ohjelmisto on kyllä ihan pastilli. Akun313:ssa en tästä tykännyt ollenkaan ja olin iloinen, että Ankkiksessa oli vielä se vanha. Nyt kun tämä tuli niin... >:( . Tämä on hirveän epäselvä systeemi, eikä tässä ole edes "Mitä keskustelualuuella tapahtuuta?". Profiileissa ei ole tilastoja juurikaan ja ne ovat muutenkin epäkäytänölliset. Avatar on mahdoton ladata koneeelta, ainakin minulla on tätä ongelmaa. Ja foorumi sitten, kamala! Viestit eivät erotu toisistaan, epäkäytännöllinen, edellisen käynnin jälkeen tulleiden viestin katsomiseen tarvitsee mutkitalla hirveästi jne... jne... ½@#£¤$%&!!! ½@#£¤$%&!!!
Itse en ole aivan yhtä pettynyt tästä muutoksesta, mutta kyllähän minustakin vanha oli huomattavasti parempi, joten: Onko muutos pysyvä?
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/eikä tässä ole edes "Mitä keskustelualuuella tapahtuuta?".
Etusivulla alhaalla on linkki "Paikallaolijat", tai englanniksi "Who is online"

Kokeilenpa tuota avatar-hommaa.

Lainaus käyttäjältä: PullasorsaOnko muutos pysyvä?
Muutos on pysyvä.

Ja uusimpaan viestiin pääsee myös tässä suoraan, eli etusivulla nimimerkin oikealla puolella olevaa ikonia klikaamalla.
Sivuja: 1 2 3 4