Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Foorumiohjelmisto vaihdettu

(59 viestiä)
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: AnacondaLainaus käyttäjältä: Salwer1st/eikä tässä ole edes "Mitä keskustelualuuella tapahtuuta?".
Kokeilenpa tuota avatar-hommaa.

Ei toimi vieläkään. En saa myöskään allekirjoitusta pelaamaan.
Nuno
Nyt tämä sivu on paljon huonompi, mutta en valita enempää. Kai tähänkin tottuu. Yksityisviestejäkään ei mahdu paljon, pitää poistaa. Nytkin olen juuri poistamassa niitä että voin lukea uusimman viestin. Mutta se on tosi hidasta kun ei toimi kunnolla, koko ajan hidastelee.
Onko muillakin sellailla, että tämä sivu on nyt paljon hitaampi? Kestää noin 5 minuuttia ennen kuin voin lähettää viestiä tai mennä johonkin esim. yksityisviesteihin.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Lainaus käyttäjältä: AnacondaLainaus käyttäjältä: Salwer1st/eikä tässä ole edes "Mitä keskustelualuuella tapahtuuta?".
Kokeilenpa tuota avatar-hommaa.

Ei toimi vieläkään. En saa myöskään allekirjoitusta pelaamaan.

Onko avatarisi koko liian iso?
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: jojo3Onko avatarisi koko liian iso?
Ei. Joku bmp on väärä. Laitan profiilikuvani nyt johonki kuvanjakeluohjelmaan.
Kääk13
Tovi sitten toimi kyllä aikas hitaasti mullakin, mutta nyt ainakin pelaa taas.
Vai täytyy yksityisviestejä poistella, jotta näkee mahdollisia tulevia?
Montakohan sivua sulla niitä on, nuno? Itse olen muutenkin poistellut. Itselläni n. 4-sivua.

Itsekin huomasin tuon avatarijutun. Jouduin muuttamaan kuvani kokoa tuhottoman määrän edeltävään verrattuna. Nyt avatarini näkyy tällä sivulla sellaisen kokoisena kuin se oikeastikin on. Eli todella pienenä.

Muuten, ylläpitäjille haluaisin sanoa, että valtaosa liitteistä on hävinnyt, eli moni piirrokseni fanart-galleriassa on kadonnut. Niistä en enää jaksa nin välittää, uusimmat kyllä löytyy, mutta Kuukauden Kääk keräilykuvat. Ne ovat hävinneet kokonaan. Onko niitä mahdollista palauttaa ylläpidon toimesta?
jojo3
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Lainaus käyttäjältä: jojo3Onko avatarisi koko liian iso?
Ei. Joku bmp on väärä. Laitan profiilikuvani nyt johonki kuvanjakeluohjelmaan.

Eli tiedostomuoto on väärä.

Ja älkääs nyt vielä haukkuko koko systeemiä lyttyyn, ihan tottumiskysymyshän tämä vain on. Hetken päästä tämäkin softa tuntuu jo ihan tutulta.
Nuno
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Montakohan sivua sulla niitä on, nuno?
Minulla oli ennen kuin poistin ne, noin 12 sivua.
Enää ei toimi hitaasti. Nyt toimii normaalisti.
Salwer1st/
Nuno, sinun olisi kannattanut tehdä uusi kansio uusille viesteille. Minä tein niin ja sain pitää kaikki viestini O:-) .
Anaconda
Eli Allekirjoitusten pitäisi lähteä toimimaan kun laittaa omista setuksista asetukset välilehdeltä viestien lähetyksestä täpän kohtaan "Lisää allekirjoitus automaattisesti". Oletuksena pois päältä.

Lainaus käyttäjältä: Kääk13Tovi sitten toimi kyllä aikas hitaasti mullakin, mutta nyt ainakin pelaa taas.

Kuukauden Kääk keräilykuvat. Ne ovat hävinneet kokonaan. Onko niitä mahdollista palauttaa ylläpidon toimesta?

Hidastelun pitäisi loppua kun saadaan tuo uusi palvelin käyttöön. Kuvat on palautettavissa jos sinulla on ne tallessa. Toivottavasti on.
Karhula
Itseäni tuo noiden yksityisviestien takaisin paluu ärsytti suunnattomasti.
Siinä mulla saapuneita 15 sivua ja 11 sivua lähetettyjä, että purkaa siitä. ;)
Akuhullu97
Itseäni hieman haittaa tämä muutos, sillä olin jo ehtinyt tottua edelliseen. Ja se kun oli vielä erilaisempi kuin useat. Nyt tämä on hieman tylsä... Kyllä tähän kai kuitenkin tottuu... ???
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Itseäni hieman haittaa tämä muutos, sillä olin jo ehtinyt tottua edelliseen. Ja se kun oli vielä erilaisempi kuin useat. Nyt tämä on hieman tylsä... Kyllä tähän kai kuitenkin tottuu... ???
Vanhassakin oli oletusteema päällä, eli ei se nyt niin erilainen ollut muihin vastaavaa softaa käyttäviin foorumeihin verrattuna. Tähän varmasti jossain vaiheessa asennamme jonkin toisen teeman oletuksena olevan rinnalle. Ja totutteluahan tämä uusi systeemi vaatii, myös ylläpidolta.
Nuno
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Nuno, sinun olisi kannattanut tehdä uusi kansio uusille viesteille. Minä tein niin ja sain pitää kaikki viestini O:-) .
Monta viestiä sinulla on? Tein uuden kansion ja siihen mahtui vain 50 viestiä. Eli ei läheskään kaikkia ja siksi poistinkin ne kaikki viestit.
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: NunoLainaus käyttäjältä: Salwer1st/Nuno, sinun olisi kannattanut tehdä uusi kansio uusille viesteille. Minä tein niin ja sain pitää kaikki viestini O:-) .
Monta viestiä sinulla on? Tein uuden kansion ja siihen mahtui vain 50 viestiä. Eli ei läheskään kaikkia ja siksi poistinkin ne kaikki viestit.

Vanhoja viestejä 520 ja rapiat. Pysyvät hyvin siinä vanhassa isossa kansiossa. Tein uuden kansion, jonka täytän sitten 50:llä viestillä ja taas uuden ja uuden. Viestejä ei kannata siirtää isosta kansiosta uusiin pieniin. Kyllä ne säilyvät siellä isossa.
Kreach
No voi hele. Juuri menin poistamaan sellaset 20 sivun verran yksityisviestejä. Oli ihan kiva homma ja nyt huomaa et ne olis voinu vaan siirtää... Toisaalta kaikissa viesteissä Ä ja Ö olivat venkuralla joten tuskin niitä olisi jaksanut lukea enää jälkeempäin.
Sivuja: 1 2 3 4