Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Foorumiohjelmisto vaihdettu

(59 viestiä)
Nuno
Luulin että niitä kansioita voi tehdä vain yhden. En katsonut tarkkaan, että olisin huomannut sen lisää kansio kohdan. Nyt kyllä suututtaa. >:( No seuraavaksi sitten tiedän, että kansioita voi tehdä vaikka kuinka monta. :)
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: NunoLuulin että niitä kansioita voi tehdä vain yhden. En katsonut tarkkaan, että olisin huomannut sen lisää kansio kohdan. Nyt kyllä suututtaa. >:( No seuraavaksi sitten tiedän, että kansioita voi tehdä vaikka kuinka monta. :)
Nostinpa noiden yksityisviestien maksimimäärää kansiota kohti joka oletuksena kieltämättä oli melko pieni. Enää ei pitäisi kellekään tulla tilanpuutosongelmia.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: AnacondaLainaus käyttäjältä: NunoLuulin että niitä kansioita voi tehdä vain yhden. En katsonut tarkkaan, että olisin huomannut sen lisää kansio kohdan. Nyt kyllä suututtaa. >:( No seuraavaksi sitten tiedän, että kansioita voi tehdä vaikka kuinka monta. :)
Nostinpa noiden yksityisviestien maksimimäärää kansiota kohti joka oletuksena kieltämättä oli melko pieni. Enää ei pitäisi kellekään tulla tilanpuutosongelmia.

Olisitpa tehnyt tämän kymmenen minuuttia aiemmin...
Aku-fani13
Kyllä 500 riittää alkuun.
Kyllä tähän tottuu, mutta jotenkin vain pidin SMF:stä enemmän, niin yksinkertainen.
Anaconda on tehnyt paljon töitä, sen näkee.

PS: YV kansioitten järjesteleminen on ihanaa. :)
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13Kyllä 500 riittää alkuun. Kyllä tähän tottuu, mutta jotenkin vain pidin SMF:stä enemmän, niin yksinkertainen.
Anaconda on tehnyt paljon töitä, sen näkee.

Squidia voitte kiittää siitä että tämä foorumi on vielä pystyssä, ja pääsee jatkamaan toimintaansa. Hän suoritti foorumisoftan konvertoinnin SMF 2.0 -> phpBB 3. SMF:n kakkosversio alkoi lahoamaan käsiin niin päätettiin sitten vaihtaa tähän jonka kehitystyökin on ollut huomattavasti ripeämpää.

Töitä tämän kanssa on tehty jo runsaasti, mutta tekemistä riittää vieläkin.
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Tovi sitten toimi kyllä aikas hitaasti mullakin, mutta nyt ainakin pelaa taas.
Kuukauden Kääk keräilykuvat. Ne ovat hävinneet kokonaan. Onko niitä mahdollista palauttaa ylläpidon toimesta?

Lainaus käyttäjältä: AnacondaEli Allekirjoitusten pitäisi lähteä toimimaan kun laittaa omista setuksista asetukset välilehdeltä viestien lähetyksestä täpän
Hidastelun pitäisi loppua kun saadaan tuo uusi palvelin käyttöön. Kuvat on palautettavissa jos sinulla on ne tallessa. Toivottavasti on.

Tottahan toki ovat tallessa. Jos ei ole liiaksi vaivaa niin lähetän kuvia vaikkapa sähköpostitse tässä joku päivä.
Tai oikeastaan voisin lähettää joillekin teistä valmiit linkit yksityisviestillä. Helpottuu sitten esille laittokin.
En kuitenkaan pidä kiirusta, teillä kun näyttää tuota tekemistä muutenkin olevan.

Kiitokset vain koko ylläpidolle. Muistan kun kerroitte västikään ankkiksen melko kehnosta tilasta ja kun kolme viimeisintä päivää oli vähän mitä oli, niin ehdin jo ajatella, että "tässäkö tämä nyt oli?" Onneksi saitte kuitenkin kaiken korjattua ja voimme huoletta(?) jatkaa ankkiksessa vierailemista.
Aina haukutaan, ettei kukaan kiitä, mutta nyt jos koska on oikea aika kiittää ylläpitoa hyvästä työstä. :) ;)
samppali
Omasta mielestäni tämä uusi softakin on varsin kelvollinen, etenkin kun alkaa pikkuhiljaa oppimaan mistä mitäkin tehdään. Kiitos ylläpidolle että saitte Ankkiksen taas pelaamaan! :)
souffleur m
Vaikka tuo SMF oli minulle jonkin verran tutumpi, ei tässä uudessa softassakaan varmasti mitään moittimista pienen totuttelun jälkeen ole - siis jos nyt noita avatar-kuvan tiukkoja kokorajoituksia ei oteta huomioon (niiden takia jouduin minäkin sitten vaihtamaan oman kuvani). Mutta eihän tuo nyt niin vakavaa sinänsä ole, eiköhän se pääasia ole, että Ankkis toimii nyt kunnolla. ;)
squid
Käsittääkseni kokorajoitus ei ole muuttunut. Joitakin kuvia on kuitenkin voinut jäädä pois, avatarien tapauksessa nopein on vain asettaa vanha kuva uudestaan tai uusia koko kuva.

Yksityisviestien määrä on mielestäni nyt asetettu sopivaksi. Pitää kuitenkin muistaa, että on parempiakin keinoja "chättäilyyn" kuin foorumin yksityisviestit.

Ohjelmiston vaihto tehtiin lähinnä koska SMF:ssä oli niin paljon ongelmia, eikä päivitysnopeus ollut lähelläkään tyydyttävää(vuoden verran käytettiin tota SMF 2.0 betaa, pari kuukautta tuota RC1[release canditate]). phpBB3 tarjoaa ylläpidolle paremmat ominaisuudet, ja vähintään yhtä hyvät, ellei paremmat myös tavallisille käyttäjille. Sanottakoon SMF:stä vielä se, että foorumin virheloki oli noin neljännes koko Ankkiksen käyttämästä tilasta. phpBB3:lta ei ole vielä yhtään virhettä kirjattuna. Mielestäni tämä kertoo hyvin ohjelmien laadusta.

Ylläpidossa tehdään kovasti töitä, että saadaan täysin toimintaan foorumit. Kun saadaan viestit ja kuvat palauteltua, voidaan ruveta katselemaan lisää toimintoja sekä eri ulkoasuja tänne.

Ai niin, foorumin hidastelu johtuu täysin tämän hetken palvelimesta. Asiaan on kuitenkin tulossa muutos, ja Ankkis siirtyy vaihteeksi kotoisaan Suomeen.
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: squidKäsittääkseni kokorajoitus ei ole muuttunut. Joitakin kuvia on kuitenkin voinut jäädä pois, avatarien tapauksessa nopein on vain asettaa vanha kuva uudestaan tai uusia koko kuva.
Tiedoston koon on oltava käsitykseni mukaan alle 6 kilotavua, kun taas ennen minulla oli peräti 30:n kilotavun kuva käytössäni. Kaipa se siis hieman on muuttunut, ellen sitten ole käsittänyt jotain väärin (mikä tosin saattaa olla hyvinkin yleistä kun minusta on kyse). ;D
squid
Joo aivan näin, sitä on vieläkin hiukan sekasin tuosta Pelicansin voitosta, on se hienoa. Nostan tuota kokorajoitusta hiukan, niin ei tarvi turhan pienillä kuvilla pelata.
squid
Subsilver2 on nyt asennettu, ja sen voi ottaa käyttöön profiiliasetuksista.
squid
Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: squidYksityisviestien määrä on mielestäni nyt asetettu sopivaksi. Pitää kuitenkin muistaa, että on parempiakin keinoja "chättäilyyn" kuin foorumin yksityisviestit.
Ja kuinka paljon tämä taas olikaan..?

500 per kansio. Tämän pitäisi olla vähintäänkin riittävästi.
Rosa fani
Vaikka tämä vähän totuttelua vaatiikin, niin kyllä tämä on parempi kuin entinen. :)
submin
Tähän väliin voisin sanoa, että ankkis.net domain vanhenee huhtikuun 19. päivä ja valitettavasti mulla ei ole mitään aikomuksia maksaa sitä. Eli nyt tarvittaisiin vahvistus siitä että joku muu maksaa sen, tai muussa tapauksessa peruutan domainin uudistamisen. Hinta lienee siinä kymmenen euron hujakoilla, yksityisviestiä anacondalle, squidille tai mulle jos haluaa avustaa tämän summan kanssa.

Kiitos.

-sub
Sivuja: 1 2 3 4