Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Viestien muokkausaikaraja ja ylläpidon paisuminen

(21 viestiä)
Donald-91
No jotenkin tuntuu, että minä en ole suinkaan ainoa, joka siitä (aa.fi:n tasosta) haluaa puhua! Tai ainoa sellainen, jolla on tapana siitä täällä puhua. Enhän minä siitä puhuisi täällä, jos kukaan muukaan ei puhuisi siitä, ja jatkaisi aihetta. Näin se vain on. Ja minun mielestäni tämä aa.fi:n taso -keskustelu on lähtenyt liikkeelle siitä, kun wanhat ja perinteikkäät ankkiksen käyttäjät ovat huomioineet ankkiksen uusien käyttäjien aa.fi-taustan, ja ovat tehneet siitä numeron ja nostaneet siitä sitten haloon. Ja tässä siitä nyt sitten puhutaan. Eikö se muka ole aivan yksi ja sama tuleeko käyttäjä aa.fi:stä vai ei? Mitä pahaa siinä on, jos omaa aa.fi-taustan? Sen ei missään nimessä pitäisi antaa leimata käyttäjää. Ei ole kovin jännää, kun aletaan ajattelemaan joistakin käyttäjistä, että; "Hei, tuo tyyppi tulee aa.fi:stä. Se ei ole samanarvoinen käyttäjänä." Se on sivustorasismia. Ja sivustorasismikin on yksi rasismin muodoista. Ja rasismi on Suomen laissa/lain mukaan rikos. :-O
Aku Vankka
Ja kuka täällä on muka sanonut aa.fi'stä tulleita eriarvoisiksi?

// Jospa tästä jatkettaisiin ihan vaikka AA-offtopicissa?
Imfromfinland08
Lainaus käyttäjältä: Donald-91No jotenkin tuntuu, että minä en ole suinkaan ainoa, joka siitä (aa.fi:n tasosta) haluaa puhua! Tai ainoa sellainen, jolla on tapana siitä täällä puhua. Enhän minä siitä puhuisi täällä, jos kukaan muukaan ei puhuisi siitä, ja jatkaisi aihetta. Näin se vain on. Ja minun mielestäni tämä aa.fi:n taso -keskustelu on lähtenyt liikkeelle siitä, kun wanhat ja perinteikkäät ankkiksen käyttäjät ovat huomioineet ankkiksen uusien käyttäjien aa.fi-taustan, ja ovat tehneet siitä numeron ja nostaneet siitä sitten haloon. Ja tässä siitä nyt sitten puhutaan. Eikö se muka ole aivan yksi ja sama tuleeko käyttäjä aa.fi:stä vai ei? Mitä pahaa siinä on, jos omaa aa.fi-taustan? Sen ei missään nimessä pitäisi antaa leimata käyttäjää. Ei ole kovin jännää, kun aletaan ajattelemaan joistakin käyttäjistä, että; "Hei, tuo tyyppi tulee aa.fi:stä. Se ei ole samanarvoinen käyttäjänä." Se on sivustorasismia. Ja sivustorasismikin on yksi rasismin muodoista. Ja rasismi on Suomen laissa/lain mukaan rikos. :-O
Onhan rasismi rikos mutta valitettavasti sitä esiintyy aika usein. Ja omaahan täälläkin varsin moni aa.fi:n taustan, kuten esim. Frodo, Mac Ducky, minä, kirja, Vankka, Pullis, Toke, Bomber ym. Sitä ei vain tule ajatelleeksi.

Oliko kannattavaa rekata Ankkikseen puhuakseen täällä AA.fi:stä? Tietysti myönnetään, että olenhan mäkin muutamassa viestissäni siitä jotain puhunut, samoin kuin monet muutkin. Mutta eikö AA.fi:tä koskevat asiat voitaisiin ainakin uurilta osin jättää sinne AA.fi:n foorumille?

No, nyt en tässä topicissa enää puhu AA.fi:stä.
Donald-91
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaJa kuka täällä on muka sanonut aa.fi'stä tulleita eriarvoisiksi?

// Jospa tästä jatkettaisiin ihan vaikka AA-offtopicissa?

Ei tietenkään suoraan, mutta jotenkin minun mielestä visteistä on rivienvälistä aika ajoin (siis joskus) luettavissa pienoista sivustorasismia. Eli toisinsanoen eriarvoistamista. Eikä tämä sivustorasismi-juttu ole edes minun keksimäkään. Siitä nimittäin puhui ensimmäiseksi aivan joku muu käyttäjä muistaakseni tuolla Off-topicissa.
July
Rakkaat lapset, offi saa nyt luvan loppua tältä erää tähän.
squid
Eiköhän tää asia ole tältä erää käsitelty, laitetaan lukkoon ja "arkistoidaan" :)
Sivuja: 1 2