Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Kirjoittaja

Aihe: Sivistyneen ankkislaisen käsikirja - Mikä sinua potuttaa?

(532 viestiä)
squid
Eräs foorumin bugi osui Anacondan kohdalle ilkeästi, ja Anacondan entinen tunnut joutui poistetuksi.
Etsivä Kaasi
Lainaus käyttäjältä: JulyNo, näköjään Taikaviitta kaivoi oman hautansa kahdella nimimerkillä. Kuukauden bannit granted by squid.
Ei tuo ole Taikaviittaa pysäyttänyt, hänhän luo parin päivän välein uuden käyttäjän. Taikaviitalle pitäisi tehdä jotain, koska hänellä on bannit ja silti tekee uusia käyttäjiä ja jatkaa kirjoittamista niillä. Eikö Taikaviitta (Khilder) ymmärrä mitä bannit tarkoittavat? Niiden aikana olisi hyvä miettiä mitä on kirjoittanut ja mikä on mennyt pieleen, eikä jatkaa huonojen viestien kirjoittamista jollain toisella käyttäjälla.

EDIT: Taikaviitta vastailee Khilderillä samoihin viesteihin mihin on jo vastannut Taikaviitalla.

Lainaus käyttäjältä: TaikaviittaItellä ne on vähän missä sattuu, joskus hyllyssä järjestyksessä ja joskus pitkin lattiiaa. Milloin missäkin ::)
Lainaus käyttäjältä: KhilderMulla on ihan sama homma. Eilikkä sikin sokin joskus ja järjestyksessä hyllyssä joskus.
(Ueinmiten sikinsokin :-X)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Etsivä KaasiLainaus käyttäjältä: JulyNo, näköjään Taikaviitta kaivoi oman hautansa kahdella nimimerkillä. Kuukauden bannit granted by squid.
Ei tuo ole Taikaviittaa pysäyttänyt, hänhän luo parin päivän välein uuden käyttäjän. Taikaviitalle pitäisi tehdä jotain, koska hänellä on bannit ja silti tekee uusia käyttäjiä ja jatkaa kirjoittamista niillä. Eikö Taikaviitta (Khilder) ymmärrä mitä bannit tarkoittavat? Niiden aikana olisi hyvä miettiä mitä on kirjoittanut ja mikä on mennyt pieleen, eikä jatkaa huonojen viestien kirjoittamista jollain toisella käyttäjälla.

EDIT: Taikaviitta vastailee Khilderillä samoihin viesteihin mihin on jo vastannut Taikaviitalla.

Lainaus käyttäjältä: TaikaviittaItellä ne on vähän missä sattuu, joskus hyllyssä järjestyksessä ja joskus pitkin lattiiaa. Milloin missäkin ::)
Lainaus käyttäjältä: KhilderMulla on ihan sama homma. Eilikkä sikin sokin joskus ja järjestyksessä hyllyssä joskus.
(Ueinmiten sikinsokin :-X)

Ei juma, kuinka voi olla otsaa? Saisi kyllä jo antaa elinikäistä bannia tuollaisille. Näin hyvät foorumit eivät spämmereitä kaipaa.
July
HEI! Saanen muistuttaa että tällä foorumilla ei hyökätä ketään vastaan julkisesti! Jos teillä on valittamista jostakin käyttäjästä, olkaa hyvät ja valittakaa siitä ylläpidolle!
squid
Lainaus käyttäjältä: Etsivä KaasiEi tuo ole Taikaviittaa pysäyttänyt, hänhän luo parin päivän välein uuden käyttäjän. Taikaviitalle pitäisi tehdä jotain, koska hänellä on bannit ja silti tekee uusia käyttäjiä ja jatkaa kirjoittamista niillä.
Käyttäjän kokonaan poistaminen on hankalaa, sillä silloin joutuisimme poistamaan myös ison osan mahdollisista käyttäjistä. Jos ei ala muuten menemään perille, niin täytyy varmaan keskustella ISP:n kanssa asiasta.

Lisättäköön, että otin myös statsit pois näkyvistä, kun tuota toivottiin.
Kreach
Juttujen laatu ei ole mennyt huonompaan suuntaan, mutta kun jutut tulevat loremiin ja aak:hon. On hyvä, että viestejä tulee noihin, mutta suurinosa tuntuu unohtaneet tuon Aku Ankka osion ihan kokonaan. Olen tästä aiemminkin valitellut, mutta alkaa tuntumaan silti, ettei täällä vaan jaksa käydä, jos ei juuri koskaan keskiviikkoa lukuunottamatta ole kenelläkään mitään Aku Ankka asiaa. "Viimeinen ja seuraava ostoksesi" ja "Uusin Aku Ankka -lehti" ovat ainoat aiheet, johon aktiivisesti luodaan viestejä ja jälkimmäiseen mielipiteitä. Olen monesti yrittänyt herätellä kunnollista keskustelua tuolla Sarjakuvat/kirjat alueella, mutta ei. Vastauksia ei kuulu, pistetäänpä muutama esimerkki: http://www.ankkis.net/index.php?topic=590.30 yritin saada keskustelua aikaiseksi mahdollisista seuraavista Rosa kirjoista, että onko kellään tietoa mitkä tarinat siihen tulee. http://www.ankkis.net/index.php?topic=827.30 Sama juttu. Yritän saada keskustelua aikaiseksi, mutta kukaan ei vastaa, edes aikooko ostaa kirjan/mitä mieltä siitä oli. Sori vaan, mutta kun nyt kerran sain tuon tarinani valmiiksi, niin taitaa jäädä tämä foorumi tähän. No, katselen nyt vielä, jos jotain mielenkiintoista tulisi, mutta usko siihen on vain jotenkin kadonnut.
Crosby
Niin samaahan minäkin olen aina sanonut, mutta ei sille oikein muuta ratkaisua taida olla kuin, että jokaisen pitäisi itse tarkistuttaa mihin ja mitä kirjoittelee ja lisää käyttäjiä pitäisi tulla. Itselläni tilanne on se, että olen lähes kaikkeen tuolla lempialueellani Sarjakuvat/kirjat jo vastannut vähintään kertaalleen. Olen tehnyt itsekin Roopeen yhden laskelman ja aloittanut Jalkapalloalbumit aiheen, mutta tällaista se on. Harmi kun aktiivikäyttäjistäkin puolet keskittyy muille alueille, mutta minkäs sille voit, kun jokainen päättää omista tekemisistään.

Teen tässä ainakin yhden visan vielä ja sitten saa nähdä. En ymmärrä miksi visoihinkaan ei tullut osanottajia, vaikka oli mainio idea eikä toteutuksessakaan moittimista ole. Piristävä uutuus olisi ollut, mutta miksei osallistuttu? Teen itse yhden noilla pienillä viilauksilla varustettuna, katsotaan miten sen käy.
Bomber
Äh, älä nyt Kreach täältä lähe.
Barksi
Jos Ankka-keskustelua kaipaatte, tehkää oikeasti hyvä aihe.

Jos teet aiheen jostakin kirjasta, ei siitä hirveästi keskustelua synny. Käyttäjät lähinnä vain kertovat, ovatko he ostaneet kyseisen kirjan.

Jos teet aiheen hahmosta tai Ankantekijästä, kaikki kertovat vain omanmielipiteensä ks. asiasta (usein vieläpä yhdellä lauseella). Siitäkään ei keskustelua synny.

Mitä siis pitäisi tehdä? Kyllähän kaikista edellä mainituista saa keskustelua, jos osaa luoda aiheen oikein. Jos aiheen aloitus menee näin (itsekin olen syyllistynyt moiseen):

"Pidän Barksista, keskustellaan siitä."

Herättikö aloitus intoa keskusteluun? Aiheen aloitukseen (kuten myös muihin viesteihin) kannattaa laittaa perusteltuja kommentteja, joista voi keskustella. Tässä esimerkki keskustelusta, jossa ei ole keskustelua:

http://www.ankkis.net/index.php?topic=1663.0

Tietysti tuon aiheen "kuulukin" olla tuollainen, mitäpä sitä suotta keskustelemaan. Mutta jos jokainen aihe on tuollainen, keskustelua ei varmasti synny. Jos kymmenen ensimmäistä kirjoittaa yhden lauseen viestin, jossa kertoo pitävänsä hahmosta X, on hyvin todennäköistä, että seuraavatkin kymmenen tekevät samoin. Jokainen voisi siis katsoa, mitä kirjoittaa. Kaikkiin aiheisiin ei tarvitse kirjoittaa, eikä jokaisen viestin tarvitse olla pitkä kuin nälkävuosi. Laatu ratkaisee, ei määrä. Kertokaa mielipiteenne rohkeasti (ei tarkoita sitä, että jotain haukutaan ylenpalttisesti), niistä keskustelua syntyy.
jojo3
On tämä vaan huvittavaa, nämä asiat nostetaan aina kuukauden välein esille ja niistä käydään kauhea keskustelu, mutta eivät ne asiaa ole ikinä auttaneet.

Ja itsekin voin sanoa, että en viitsi kirjoitella joka aiheeseen. Usein mulla ei ole mitään sanottavaa, tai sitten en vaan halua vastata. Lueskelen kaikki aina läpi, mutta miksi kirjoittaa jos ei ole mitään tärkeää sanottavaa? Barksi kertoikin tuossa jo sen, että jos ei ole kunnollinen aihe, niin siihen vastaavat vain muutamat (nekin turhia viestejä), ja muut eivät vastaa sen takia koska eivät keksi mitään järkevää sanottavaa, eivätkä saa kunnon viestejä aikaiseksi.
Kreach
Niinhän se on, mutta itse taidan olla melkeimpä jokaiseen Sarjakuvat/kirjat topiciin vastannut edes kerran, joihikin useamminkin. Tosiaan huvittaa tämä hirveä valittaminen :-
jojo3
Lainaus käyttäjältä: KreachTosiaan huvittaa tämä hirveä valittaminen :-
Kreach, itsehän tämän valittamisen taas aloitit ;D

Turha viesti tämä, mutta oli pakko kyllä mainita.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: jojo3Lainaus käyttäjältä: KreachTosiaan huvittaa tämä hirveä valittaminen :-
Kreach, itsehän tämän valittamisen taas aloitit ;D

Turha viesti tämä, mutta oli pakko kyllä mainita.

Niin, siksi tämä niin huvittaakin.
Crosby
Lainaus käyttäjältä: BarksiJokainen voisi siis katsoa, mitä kirjoittaa. Kaikkiin aiheisiin ei tarvitse kirjoittaa, eikä jokaisen viestin tarvitse olla pitkä kuin nälkävuosi. Laatu ratkaisee, ei määrä. Kertokaa mielipiteenne rohkeasti (ei tarkoita sitä, että jotain haukutaan ylenpalttisesti), niistä keskustelua syntyy.
Tismalleen näin. Tätä olen koittanut itsekin selittää, mutta lukekaa nyt jokainen täällä käyvä tuo Barksin viesti, josta kyllä asian käsittää jos haluaa. Jokainen jos noudattaisi tuota viestien laatu paranisi ja tämä olisi keskustelufoorumi. Nyt on vähän niin ja näin, kun viestit on mitä on välillä.

Samoin voisin edelleen toivoa, että vähän tuo aktiiviset ankkislaiset puoli hiljenisi. Olen esim. jokusen tarinan käynyt vilkaisemassa, kun sieltä aina löytyy viestejä. Sielläkin voisi panostaa laatuun ei määrään. Lisäksi sinne tulee tuhottomasti noita kommentteja, joista ei välillä ole mitään iloa. Samat henkilöt laittavat jokaisen uuden pätkän jälkeen jotain törinöitään, vaikka asiaa ei olisikaan. Samoin tulee hirveästi sellaisia uteluita, että ''onks se seuraava osa jo valmis?'' tai ''milloin tulee jatkoo?''. Jotain rajaa. Sitten paljon järkevämpiin visoihin ei osallistuta. Kummallista.

Muut sarjakuva-aiheet olisi sellainen potentiaalinen alue, johon voisi saada hyvää keskustelua myös aikaan, kun monet täällä ovat jo vastanneet tuonne Aku Ankka-puolelle lähes kaikkeen mikä kiinnostaa. Sieltäkin toki löytyy jo näitä ''ihan hyvä'' tyylisiä kommentteja jonkin verran. Mutta se on vielä aika lailla koskematon alue. Itselläkin on pari aihetta mille voisin avata sinne aiheen kunhan jaksan.
Kreach
Tuonne muut sarjakuvat gategoriaan en koske pitkällä tikullakaan, kun en satu muita sarjakuvia lukemaan, siksi tämä syy tähän. Tuohon tarinoiden kommentointiin sen verran: Tarinaa ei jaksa tehdä, ellei kukaan kommentoi edes vähän, vaikkei olisi mitään kunnollista asiaa, niin on kiva tietää vähän muiden mielipiteitä. Tietysti jos joku tekee spämmitarinan (ks. Taikaviitan "Tuolta hän tulee".) se pitäisi poistaa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36