Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Kirjoittaja

Aihe: Sivistyneen ankkislaisen käsikirja - Mikä sinua potuttaa?

(532 viestiä)
Eltharion
Lainaus käyttäjältä: VaariLainaus käyttäjältä: MattiiiViestejä kun luin, niin sain jotenkin sellaisen kuvan, että porukka on täällä vain kisojen takia, vaikka tämä on Aku Ankkaan liittyvä foorumi.Totta, itse kirjoittelen AA-aiheisiin aina kun on asiaa, mutta harvemmin sitä löytyy. En tiedä mistä syystä vanhemmat käyttäjät tänne aikanaan ovat rekanneet, mutta nykyisin tuntuvat harrastavan offin lisäksi lähes pelkkää pelaamista. VM oli ja on edelleen hyvä kisa, ankka-aiheinen ja mielenkiintoinen, sen lopettamista hämmästelen. Alkaa käyttäjien puolesta aa.fin nykyinen taso vaikuttaa vallan esimerkilliseltä, miten tähän on päädytty?
Kyllä koira älähtää kun siihen kalikka kalahtaa. Miksi yhtäkkiä kiellettiin mm. perinteikäs VM? Oliko Veikkausepisodi esimakua tulevasta? Ylläpidon puolelta tuli vastinetta, että jos uudistus aiheuttaa tyhjääpuhuvien käyttäjien lähdön, ei sillä ole kummemmin väliä. Just joo. Foorumi ei ole foorumi ilman käyttäjiä. Välillä tuntuu, että ylläpidolla on noussut kusi hattuun.
Vaari
Lainaus käyttäjältä: EltharionFoorumi ei ole foorumi ilman käyttäjiä. Välillä tuntuu, että ylläpidolla on noussut kusi hattuun.Ylläpidon toiminta taustalla on ollut liki moitteetonta, mutta moneen muuhun paikkaan verrattuna muutaman sanan one-linerit pistävät pahasti silmään. Foorumi ei ole foorumi ilman keskustelua ylläpitäviä käyttäjiä, totta, mutta tämä on ankkafoorumi ja ankka-aiheiden pitäisi olla pääosassa. Kerrottakoon että olen moderoinut eräälläkin saitilla, jossa oli toki alueensa offille, mutta se oli yhtä suosittu kuin ankkapuoli täällä. Toisin sanoen, itse asiasta (eli konsolipeleistä) keskusteltiin ja keskustellaan siellä edelleen ahkerasti, ja offi on vain satunnaisessa käytössä.
Mattiii
Lainaus käyttäjältä: VaariFoorumi ei ole foorumi ilman keskustelua ylläpitäviä käyttäjiä, totta, mutta tämä on ankkafoorumi ja ankka-aiheiden pitäisi olla pääosassa.
Pääosassa pitäisi olla, mutta toisina päivinä ankka-alue on ollut hiljainen ja T&K-osio on sitä vastoin ollut aktiivisesti käytössä. Offikin on ollut monina peräkkäisinä päivinä hiljainen.
kirja
Wondylle: Kaikki tiesivät, että kilpailujen osuus on todella suuri, jopa liian suuri. Täälläkin on jaeltu ehdotuksia. Mitään vain ei ollut tehty. Esimerkiksi rajoitukset olisivat toimineet paremmin kuin täyskielto. Se, että kilpailuja on niin paljon, johtuu käyttäjien matalasta keski-iästä, josta johtuen he pitävät kilpailuista paljon. Kunnon keskustelujen merkitys kasvaa hieman vartuttua. Kuten sanoit, uudistukset olivat järkeviä, mutta mitä et sanonut, ne olivat liioiteltuja.

Lainaus käyttäjältä: _wonderlust_Kutsukaa vaikka vuoden myötäilijäksi, mutta mun mielestä näissä uudistuksissa on oikeasti ajateltu asioita laajemmin ja yleisen foorumiedun mukaisesti.
Olen samaa mieltä, mutta olen myös sitä mieltä, että kisauudistukset ovat liioiteltuja ja niissä ei mielestäni ole otettu huomioon foorumin matalaa keski-ikää.

~kirja
Peetukka
Minkä takia olette tulleet tälle foorumille, ankkojen vai foorumipelien? Muistan hyvin ajan kun tällä ei ollut edes VM:ää, ankka-alue oli aktiivisempi. Ja kun VM:ään kirjoitetaan noita viestejä siihen menee hyvä kirjoittamiseninto, jonka voisi käyttää vaikka tuolla ankka-alueella mielipiteittensä ilmaisemiseen. Ja sitten kun kirja kerran loi Iines Ankka -aiheen tuonne hahmot-osioon, ja kun kirja siellä yritti herättää aktiivisuutta ja ilmaisi mielipiteitänsä hyvin, niin sitten vaan tultiin ihmettelemään, että tuo sopisi hyvin Viestimaratoniin. Ja siitä nähdään, että tuo VM kulminoituu aika pahasti koko Ankkikseen.
Lainaus:R.I.P. Tapahtumat&Kisat -osio peleineen...tai oikeastaan koko Ankkis.
Ja tämä.. Tästä näkee hyvin keille ne pelit ovat tärkeämpiä kuin ankat, jonka takia tänne yleensä tullaan. Ja ne ketkä häipyvät/uhkaavat häipyä, eivät näemmä ole kiinnostuneista ankoista enää... :-/
Imfromfinland08
Täytyy muistaa, että Viestimaratonissa osakilpailuiden aiheet ovat kuitenkin Disney-aiheisia. :)
Peetukka
Miksi sitten lähes kaikki kirjoittavat vain Viestimartoniin, eivät ankka-alueelle? Senkö takia, että VM on kilpailu ja keskustelu ei?
Eltharion
Olen enemmän ihmeissäni tällaisesta yhtäkkisestä muutoksesta. Miksi juuri nyt? Kilpailut tuovat enemmän käyttäjiä=enemmän aktiivisuutta myös ankka-aiheissa.
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: EltharionKilpailut tuovat enemmän käyttäjiä=enemmän aktiivisuutta myös ankka-aiheissa.
Itse en tällaista ole huomannut.
Eltharion
No sitten toiste päin. Ei kilpailuja=ei käyttäjiä=ei aktiivisuutta
Imfromfinland08
Lainaus käyttäjältä: PeetukkaLainaus käyttäjältä: EltharionKilpailut tuovat enemmän käyttäjiä=enemmän aktiivisuutta myös ankka-aiheissa.
Itse en tällaista ole huomannut.

Huomasin juuri, että olet itsekin ollut aktiivisimmillasi Tapahtumat ja kisat-osiossa. :) Samoin kuin moni muu, myös minä.
akuankka1313
Katselin tuossa käyttäjälistaa ja sain selville, että aktiivisista käyttäjistä ainoastaan Barksi ja Fauntleroy ovat olleet aktiivisimmillaan ankka-osiossa.
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Huomasin juuri, että olet itsekin ollut aktiivisimmillasi Tapahtumat ja kisat-osiossa. :)
Katsopa vaikka noita viestejäni tuolla alkupäässä ennen mitään Viestimaratonia, olin selvästi aktiivisempi ankka-alueella, kuten lähes kaikki siihen aikaan Ankkiksessa. Tuo, että olen ollut aktiivisin ankka-alueella johtuu siitä, että osallistuin kaudella 4 ja 5 viestimaratoniin, tosin 5 kaudella en kirjoittanut yhtään. Ja yli 1/4 noista T&K -viesteistä on muualle kuin VM:ään esim. piirustuskisaan ja piirtäjän tunnistuskisaan. Juonareihin en ole osallistunut ollenkaan. Ja ankka-alueille en ole välttämättä kirjoittanut paljon, mutta viestini ovat kohtuupitkiä ja perusteltuja.

/Tilastoni
Aktiivisin alueella:
Tapahtumat & Kisat
(136 viestiä / 35.51% viesteistäsi)
Aktiivisin viestiketjussa:
Ankkiksen Viestimaraton: Kausi 4
(35 viestiä / 9.14% viesteistäsi).
Barksi
Lainaus käyttäjältä: EltharionKysyttiinkö Barksilta mitään?
En kuulunut ylläpitoon (olin vain moderattori), joten minun mielipidettäni ei kysytty, kuten ei kuulunutkaan. Sain kuulla "erotuksestani" samaan aikaan kuin kaikki muutkin.
Crosby
Hyviä uudistuksia, riskinä toki on, että foorumi kuolee. Toisaalta mitä se haittaa, kun ankka-osiot tuntuvat lähes kuolleita olevan ja olleen jo pidemmän aikaa, ankkafoorumihan tämän pitäisi olla. Näivettymisen ohella toinen vaihtoehto on se, että foorumilla keskitytään taas ankkoihin ja se palaa tarkoituksensa mukaiseksi ja kenties käyttäjämääräkin alkaa kasvaa. Aika näyttää miten käy, uudistuksille kuitenkin peukku. Jos et mitään yritä, et voi voittaa.

Tämä foorumi on Ankkis, ei pelitys tai kisatus. Sitä voisivat kovimmat marisijat hieman miettiä.

Itse en tosiaan ole ollut aikoihin aktiivikäyttäjä (ja tuskin jatkossakaan tulen olemaan, aktiivisuus vaihtelee ajan ja kiinnostuksen mukaan), joten sitä on turha käyttää minkäänlaisena argumenttina, kun sen jo itse tässä myönnän ja kerron.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36