Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Kirjoittaja

Aihe: Sivistyneen ankkislaisen käsikirja - Mikä sinua potuttaa?

(532 viestiä)
Mirkku
Minunkin mielestäni uudistukset ovat herättäneet liikaa negatiivista palautetta. Tuntuu siltä, että lähinnä nuo pelit olivat monen syy Ankkiksessa käyntiin, ja keskustelu oli kokonaan sivummassa. VM on kai ihan ok kilpailu, mutta se ei voi olla foorumin keskus. Se on nimittäin melko kaukana keskustelusta, vaikka ankka-aiheinen onkin. Wikipediaan se tosiaan sopii. Suomalainen versio on paikoittain aika heikko ^^.
kirja
Onko muokkauksista luovuttu kokonaan vaiko vain vuorokauden ajaksi?

~kirja
July
Viestien muokkausaika on palautettu normaaliksi. :)
souffleur m
Miksi täällä on nykyään niin hiljaista? Viime aikoina uusia viestejä ei ole juuri offtopic-topiceja lukuunottamatta tullut. Eivät kai aktiiviset kirjoittajat ole alkaneet boikotoida Ankkista tammikuisten uudistusten jälkeen? Olen ainakin huomannut, että muutamista aktiivikäyttäjistä ei ole pitkään aikaan kuulunut oikein mitään vuodenvaihteen jälkeen.

Kenties en ole mikään sopivin henkilö huomauttamaan tästä, sillä itse olen ollut aina melko epäaktiivinen postaaja. Esimerkiksi yhteen aikaan kävin täällä lähinnä vain arvostelemassa uusia Akkareita (siinäkään topicissa ei ole muuten pitkään aikaan vaaditun neljän arvostelijan raja ylittynyt). Silti olen aina tykännyt lukea muiden viestejä ja esimerkiksi vuosi sitten niitä tuntui olevan täällä paljon enemmän.

Ovatko muut huomanneet samaa, vai olenko kenties ainoa?
Aku Vankka
Olen ehdottomasti huomannut saman. Varsinkin tällä viikolla meno on ollut niin hiljaista, että lähes joka päivä on kirjoitettu koko foorumille yhteensä alle viisi viestiä päivässä, kun viime vuonna saattoi päivässä helposti tulla yli viisikymmentä.

En minä ainakaan Ankkista ole boikotoimassa, vaikka nykyisin lähinnä arvostelen Akkareita ja kirjoittelen tarinaani täällä.
akuankka1313
Ankkiksen kulta-aika on jo ohi, ja sen takia innostus kirjoittelemaan on vähän hiipunutkin. Nykyään lähinnä katson uusimmat viestit, mutta en tee aloitetta mihinkään. Toivottavasti foorumi saadaan vielä tolpilleen ja aktiivikirjoittajat palaavat.
Kreach
Oikeastaan nyt on taas oma ankkainnostukseni jotenkin heräämässä, mutta en kyllä silti jaksa kirjoittaa tänne muuta kuin uusimman akkarin arvostelut (sekin taas jäänyt, pitäisi tehdä) ja tarinaa. Oli meinaan siinä yhdessä vaiheessa jo unohtumassa tää ankkis ihan kokonaan, voisin jopa sanoa, että Vankan tarinan takia enää käyn täällä :)

Eiköhän siinä uudistuksien lomassa 70% aktiveista siirty kisalle, jäi vähän kuin seurailemaan tätä foorumia, 20% jäi ja muutama on hävinnytkin, esim. Pullis, Bomber, Hirmu...

Arvasin kyllä silloin tammikuussa että näin se menee. Olisi nyt ylläpito vain tyytynyt siihen mitä on.

//AA:n kanssa olen siinä kyllä samaa mieltä, että enää tästä ei tule sellaista foorumia kuin se vaikka vuosi sitten oli. Aktiivikot ovat kirjoittaneet jokaiseen ketjuun ja nyt kun pelit yms. lähti, niin mitä uutta täällä on, ei mitään mistä jutella. Kaivattais kipeästi niitä uusia aktiivikkoja, mutta Aa.fin puolelle taitaa pesiytyä nekin.

Btw, July, mikä nyt on paremmin kuin puoli vuotta sitten? :)

Oon yleensä aina ensimmäisenä täällä valittamassa, muttamutta en vai käsitä vieläkään niitä uudistuksia. Ei keskustelua ole tullut yhtään sen enemmän. Voisin vaikka vannoa, että AA -aiheissa olisi viestejä tullut 100% enemmän tullut kuin nyt. Viikossa ~4 viestiä Ankka -aiheisiin, niistäkin puolet Uusin AA -lehti arvioita.
Täytyy kyllä sanoa, että ei tää foorumi näin enää kauaa pyöri. Itse kaipaan jotain uutta.
kirja
Pitkään tekstiin ei ole aikaa, mutta lyhyt tiivistelmä Ankkiksen ongelmista:

- Ankkalinnake
Toivotaan, että se saadaan kuntoon. Aluksi tarvitaan Tiala asentamaan wiki.

- Käyttäjien huomioiminen
Toiveita on esitetty, montako on toteutettu?

- Pelien suuri osa
Ne olivat ongelma. Se, mitä niille tehtiin, oli vain liikaa. Oli turhaa poistaa kaikki.

- Kilpailevat foorumit
aa.fi pienille, monet sisäpiirifoorumit, Kvaakissa laajempaa keskustelua (Ankkikselle ei ole kunnolla kilpailijoita, mutta saman kategorian foorumit vievät muut)

- Ylläpito
Esimerkkiä pitäisi näyttää, eikä olla hiljaa kuten kaikki muutkin

- Lupaukset, joita ei pidetä
Ankkaukseni, monet tarinat jääneet kesken, Oscarplakaatit...

- Aku Ankka
Lehti on suunnattu yhä nuoremmille, jolloin kohdeyleisömme ei enää ole niin kiinnostunut ja "keskustelijat" ovat aa.fi:ssä

- Aika
Esimerkiksi omat arvosteluni ovat surkealla tolalla. Aikaa ei ole koskaan liikaa.

Keitä muuten pidätte aktiivikirjoittajina? Olisi mukava kuulla, kun aktiivikirjoittelijoihin viitattiin parikin kertaa.

~kirja
Aku Vankka
Ennen tuomiopäivää aktiivikirjoittajia oli paljonkin, muun muassa minä, Kreach, Bomber, Pullis, yms. Bomber ja Pullis ovat siirtyneet foorumilta tuonpuoleiseen (tai ehkei nyt kuitenkaan ihan sinne asti?) ja muutenkin on aktiivikirjoittajien määrä pudonnut tammikuun seitsemännen päivän jälkeen radikaalisti. Viestejä tulee vain muutama päivässä ja nykyisin suuri osa niistäkin menee Loremiin. Ankka-alueille viestejä tulee enää harvoin, pääasiassa tarina-alueelle pari kertaa viikossa.

On se myönnettävä, että vaikka kisat hallitsivat suurta osaa foorumista, ne olivat myös koko foorumin ydin ja kävijämagneetti. Silloin kun kisat olivat vielä toiminnassa, kaikki kirjoittelivat siinä sivussa myös paljon varsinaisiin ankkakeskustelutopiceihin ja foorumi oli myös muidenkin alueiden kuin kisojen osalta hyvin aktiivinen. Monesti kun olin vuorokauden poissa koneelta, oli Ankkiksessa odottamassa n. 20 topiciin uusia viestejä.

Tämä foorumi kuihtuu olemattomiin, jos mitään ei tehdä. Kävijämäärä vain laskee ja laskee, ja lopulta foorumi aavikoituu ja jää unohduksiin. Tällaista on odotettavissa tapahtuvan vuoden sisässä, pahimmassa tapauksessa puolenkin vuoden, jos asialle ei tehdä jotain. Ikävämpi homma :/

Lainaus käyttäjältä: Salwukka 7. tammikuutaJos tämä lisää ankka-osioiden aktiivisuutta, niin minä olen hirvi.
Onnittelut vain hirvelle.
akkaridekkari
Tjaah niin, onhan tämä foorumi melkoisesti hiljentynyt. Mutta kuitenkin tänne tulee viikonloppuisinkin ainakin toistakymmentä viestiä, ja esimerkiksi Jatko- ja fanitarinat -osiokin on kenties juuri nyt hiukan heräilemässä, joten en puhuisi vielä foorumin kuolemasta.

Olenhan itsekin toki viesteissä epäaktivisoitunut huomattavasti, mutta edelleen pyörin Ankkiksessa enemmän kuin millään muulla sivulla, enemmän kuin nyt vaikkapa Kisafoorumilla. Sanottavaa ei vain hirveästi aina ole, mutta jatkossa voisin kiinnittää huomiota sillekin saralle.
squid
Selkeästi huomaa kuinka uusia toistaiseksi kommentoineet Ankkiksessa on :) Näitä hiljaisia aikoja kun on ollut aikaisemminkin.

Sanottakoon nyt kuitenkin, että lähiviikkojen aikana on tulossa jotain uudistuksia.
Aku Vankka
Njoo, varmasti on ollutkin. Enhän minä niistä tiedä mitään kun olen täällä ollut vasta reilut kaksi vuotta. Sinä aikana ei tällaista käyttäjäkatoa ole ollut.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: squidSanottakoon nyt kuitenkin, että lähiviikkojen aikana on tulossa jotain uudistuksia.
Loistavaa! Niitä kaivataan! ;)
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: KreachEiköhän siinä uudistuksien lomassa 70% aktiveista siirty kisalle, jäi vähän kuin seurailemaan tätä foorumia, 20% jäi ja muutama on hävinnytkin, esim. Pullis, Bomber, Hirmu...
Niin, hävinnyt ja hävinnyt. Nykyisin Ankkis on vain niin hiljainen paikka, että kirjoitusinto on lopahtanut täysin. Se fakta on vain hyväksyttävä, että t&k-osio piti Ankkista pystyssä koko viime vuoden. Se soti foorumin teemaa vastaan, mutta piti kirjoittajat aktiivisina.

Henkilökohtaisesti kiinnostus ankkoihin on vähentynyt, mikä on varmasti osatekijä epäaktiivisuudelleni. Foorumin aktiivisuutta on vaikea palauttaa, any ideas?
Imfromfinland08
Lainaus:Pulla: Henkilökohtaisesti kiinnostus ankkoihin on vähentynyt, mikä on varmasti osatekijä epäaktiivisuudelleni.
Sama täällä. Itsellänikin kiinnostus ankkoja kohtaan on vähentynyt, vaikka kylläkin edelleen keräilen jonkun verran taskareita ja akkareita.

Ja niin kuin joku on jo saattanut sanoakin: Kun kaikkiin mielenkiintoisiin Disney-aiheisiin topiceihin on jo niin moni aktiivinen käyttäjä vastannut, niin keskustelua ei niissä topiceissa meinaa syntyä juuri ollenkaan.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36