Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Kirjoittaja

Aihe: Sivistyneen ankkislaisen käsikirja - Mikä sinua potuttaa?

(532 viestiä)
Mac Ducky
Komppaan ainakin kolmea edellistä ja totean, että ankkaharrastus on todellakin hiipunut minulla, ja nähtävästi monella muulla, mikä tietenkin on yksi syy foorumin epäaktiivisuuteen. Akkariakaan ei enää tule ja viimeisin ankkaostos oli siinä joulun tienoilla. Että sillä lailla.

Kuitenkin aina käyn täällä lukemassa uudet yksärit ja postaukset.
Karhula
No ainahan Ankkiksessa on ollut tällaisia epäaktiivisia kausia, mutta aina tilanne on sitten parantunut. Nyt tällä hetkellä viestit kuitenkin jakautuvat aika suurilta osin tarinoihin ja Loremiin. Uskoisin, että noin kolmasosa viesteistä päätyy lopulta Aku Ankka-alueelle. Ehkä jopa vain neljäsosa.

Jos jotain uudistuksia todella on tulossa, toivon, ettei nyt sitten poisteta taas jotain aluetta melkein kokonaan, kuten esimerkiksi tarina-aluetta. Uskon kuitenkin toivon mukaan, että jotain kunnon uudistusta on tulossa. Toivon mukaan.
AkeMake
Kovasti puhutaan uudistuksista. Samaa puhetta on saatu kuulla myös aa.fi:n sivuilla monia viikkoja/kuukausia. Jos en nyt aivan väärin muista niin squid lupaili jo suunnilleen kuukausi sitten, että lähiaikoina tulisivat nämä oscar-merkinnät profiileihin. Lupauksia kyllä on moneltakin suunnalta kuultu. Harmi vain, ettei mitään niistä ole vielä toteutettu. AA:n puolellakin laittoivat tämän suuremman koodinmurto-kilpailun käyntiin luultavasti vain sen takia, että saisivat heräteltyä keskustelua ja kävijät unohtaisivat ylläpidon siellä jo kuukausia sitten lupaamat suuret uudistukset. No, en minä halua ylläpitäjiä täällä enkä aa:n puolella täysin loata. Mutta onhan se näin, että jos jotain menee lupaamaan niin kyllä se kannattaa myös toteuttaa, muuten siitä saa kuulla vielä pitkään jälkeenpäin.
Frodo
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyKomppaan ainakin kolmea edellistä ja totean, että ankkaharrastus on todellakin hiipunut minulla, ja nähtävästi monella muulla, mikä tietenkin on yksi syy foorumin epäaktiivisuuteen. Akkariakaan ei enää tule ja viimeisin ankkaostos oli siinä joulun tienoilla. Että sillä lailla.

Kuitenkin aina käyn täällä lukemassa uudet yksärit ja postaukset.

Minulle sentään tulee Aku, mutta kaiken muun ankkajutun ostaminen on jäänyt. Tykkään lukea ankkaa, mutta keräily on jäänyt...
Tietokoneellakaan ei tule oltua enää paljoa...

Ja niin, uudistuksista puhutaan, mutta tekeminen on hieman jäänyt...
Toke
Saisiko kysyä, että milloin niitä uudistuksia olisi tulossa, vai onko ollenkaan...?
Aku Vankka
Epäilen vahvasti, että joko ensi jouluna tai ei koskaan.
Aku Vankka
Huoh, tässä taas nähdään nämä ylläpidon tyhjät lupaukset. Huhtikuussa meille luvattiin uudistuksia ''lähiviikkojen aikana'' mutta eipä ole mitään tullut. On se tosiaan kumma että lupaamaan mennään, mutta mitään ei tehdä.
July
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaOn se tosiaan kumma että lupaamaan mennään, mutta mitään ei tehdä.
On se tosiaan kumma että 1/3 ylläpidosta lähti armeijaan, 1/3 ylläpidosta lähti omalle lomalle sopimatta mitään jäljellejäävän 1/3:n kanssa, joka on käsi kaiken viestien poistamista ja käyttäjien bannaamista suuremman suhteen.
akuankka1313
No tämä jäljellejäävä 1/3 voikin sitten nimittää avukseen väliaikaisia moderaattoreita, mikäli ei jaksa pitää yksin Ankkista pystyssä. ;)
July
Eivätpä ne modetkaan voi mitään uudistuksia koodata. Eikä tässä ole kyse jaksamisesta, pyörinhän täällä joka päivä tarkistamassa kaikki foorumin viestit.
Kreach
Miksi sitten Kreachin visailuja topic oli varmaan parisen viikkoa täynnä spämmiä eikä mitään tehty? Ja muuten July, Ankkaosio on todellakin vilkastunut tässä sitten tammikuun! En voisi olla tyytyväisempi.
July
Lainaus käyttäjältä: KreachMiksi sitten Kreachin visailuja topic oli varmaan parisen viikkoa täynnä spämmiä eikä mitään tehty?
Tästä olen todella pahoillani. Itse olin lähtenyt jo aiemmin sovitulle lomalle ja luulin hommien hoituvan täällä sinä aikana. Suoritin tarkistuskäynnin Ankkikseen heti samana päivänä kun pääsin takaisin kotiin ja hoidin spämmit pois. Toivon, ettei näin käy uudestaan enää tulevaisuudessa.
Mac Ducky
July: 23 Elo 2010 13:19
squid: 11 Touko 2010 10:48
Anaconda: 20 Kesä 2010 02:38

Mitä tosta ylläpitäjien epäaktiivisuudesta nyt voikaan sanoa. Ja huhtikuussa lupailtiin jotain uudistuksia ja niitä oscar-plakaatteja suunilleen samoihin aikoihin. Nyt on kulunut yli puoli vuotta siitä.
Karhula
Todellakin potuttaa tämä ylläpitäjien välinpitämättömyys. Jos ei kerran kiinnosta enää foorumin hyvinvointi ottaisivat uusia, asiansa osaavia, ylläpitäjiä remmiin!
jojo3
Minkäs sille mahtaa kun ylläpitäjät ovat tuollaisia itsekkäitä #&%¤#:ja että eivät suostu ottamaan apuvoimia foorumin hoitamiseen. Eihän tässä touhussa nyt järkeä ole ollut enää pitkään aikaan kun ylläpitäjien aktiivisuus on ihan nollassa. Vähänkin oikeasti foorumista välittävät ylläpitäjät olisivat hommanneet apulaisia jo aikaa sitten mutta eipä nämä meidän diktaattorit suostu alentumaan sellaiseen :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36