Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Kirjoittaja

Aihe: Sivistyneen ankkislaisen käsikirja - Mikä sinua potuttaa?

(532 viestiä)
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: jojo3Minkäs sille mahtaa kun ylläpitäjät ovat tuollaisia itsekkäitä #&%¤#:ja että eivät suostu ottamaan apuvoimia foorumin hoitamiseen. Eihän tässä touhussa nyt järkeä ole ollut enää pitkään aikaan kun ylläpitäjien aktiivisuus on ihan nollassa. Vähänkin oikeasti foorumista välittävät ylläpitäjät olisivat hommanneet apulaisia jo aikaa sitten mutta eipä nämä meidän diktaattorit suostu alentumaan sellaiseen :)
Agree. Edes yksi varayllis ei olisi ollut pahitteeksi silloin keväällä, kun foorumin tilanne oli vaakalaudalla. Nyt kun se on tuhon partaalla eikä ylläpitoa näy, voi kuoleminen olla hyvinkin mahdollista.
Ankka313
Ja eikös joka vuosi ollut joku "nettisivumaksu" tai mikä lie olikaan. Sitten kun sen aika koittaa, kukaan sitä tuskin on valmis maksamaan. Silloin viimeistään tämä foorumi on tuhon oma. Mutta onneksi on kvaak.fi.
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Nyt kun se on tuhon partaalla eikä ylläpitoa näy, voi kuoleminen olla hyvinkin mahdollista.
Klup... Tuo kuulostaa pahaenteiseltä. :-O Toivottavasti niin ei koskaan käy, tästä on kerennyt tulemaan yksi suosikkisivustoistani. Täällä tulee pidettyä yksityisviestien kautta yhteyttä foorumitoivereihin, ja ankkaostosten tekeminenkin hoituu samalla menetelmällä. Ja täällä sentään keskustellaan oikealla eikä chattaamalla, niin kuin AA.fissä jotkut tekevät. Mutta jos noin onnettomasti kuiten käy, niin täytyy kai löytää joku toinen yhtä hyvä paikka.
Aku Vankka
Kuinka himputin kauan tää sivu on ollut jo toiminnassa? Olen jo monen viikon ajan yrittänyt epätoivoisesti tänne päästä mutta vasta nyt onnistui.
djlordi
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaKuinka himputin kauan tää sivu on ollut jo toiminnassa? Olen jo monen viikon ajan yrittänyt epätoivoisesti tänne päästä mutta vasta nyt onnistui.
Ei hätää, vasta noin viikko sitten taisi joku huomata, että taas toimii.
wierii2
Lainaus käyttäjältä: Vince AnkkaLainaus käyttäjältä: akuankka1313Nyt kun se on tuhon partaalla eikä ylläpitoa näy, voi kuoleminen olla hyvinkin mahdollista.
Klup... Tuo kuulostaa pahaenteiseltä. :-O Toivottavasti niin ei koskaan käy, tästä on kerennyt tulemaan yksi suosikkisivustoistani. Täällä tulee pidettyä yksityisviestien kautta yhteyttä foorumitoivereihin, ja ankkaostosten tekeminenkin hoituu samalla menetelmällä. Ja täällä sentään keskustellaan oikealla eikä chattaamalla, niin kuin AA.fissä jotkut tekevät. Mutta jos noin onnettomasti kuiten käy, niin täytyy kai löytää joku toinen yhtä hyvä paikka.

Joo, tämä palvelinhan on maksullinen. Käsittääkseni tämä vuosi on maksettu, mutta ensi vuodesta ei ole hajuakaan...
Salwer1st/
Pitää varmaan alkaa jo kerään kaikki VM-data täältä talteen ennen vuoden loppua. :-/
Aku Vankka
Joo hyvä Salw, kaikkien kausien jokaisen osakilpailun tulokset yms. pitää tallentaa koska niitä voi vielä joskus tallentaa. Taidanpa minäkin ottaa talteen esimerkiksi kirjoittamani tarinat sunmuut. Ja tämä viimeinen tarinahan pitäisi sitten saada valmiiksi tänä vuonna, jos Ankkis ei kerran enää vuodenvaihteen jälkeen toimi...
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: wierii2Joo, tämä palvelinhan on maksullinen. Käsittääkseni tämä vuosi on maksettu, mutta ensi vuodesta ei ole hajuakaan...
Olis hyvä jos joku sen maksaisi, mutta kukahan sen sitten tekisi? Jos Ankkis ei ens vuonna toimi, niin sen vuoksi voisi vaikka pökrätä järkytyksestä - tai sitten ei, ehkä liioittelin liikaa. Se sopii tyyliini.
djlordi
Sivut sulkeutuu 19. huhtikuuta 2011, mikäli maksua ei siihen mennessä ole hoidettu. Eiköhän kuitenkin puolessa vuodessa ylläpitokin jotain tee, sen verran pitkä aika kuitenkin vielä tuohon päivään...
akuankka1313
Mutta kaikki tämän sivuston tiedothan säilyvät välimuistissa, vaikkei sivusto toimisikaan? Älkää siis pökrätkö. :D
July
Pikavastauksena nyt koskien syytöksiä ylläpidon "eläköitymisestä". Ylläpidon jäseniä ei ole näkynyt Ankkiksessa inhimillisen kommunikaatiokämmin takia, mutta käyn henkilökohtaisesti kuluneen ajan viesteihin käsiksi tällä sekunnilla.

//MUOKSIVIIKATE
Vastaillaanpa nyt vähän näihin aiempiin viesteihin tarkemmin.
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyJuly: 23 Elo 2010 13:19
squid: 11 Touko 2010 10:48
Anaconda: 20 Kesä 2010 02:38

Mitä tosta ylläpitäjien epäaktiivisuudesta nyt voikaan sanoa. Ja huhtikuussa lupailtiin jotain uudistuksia ja niitä oscar-plakaatteja suunilleen samoihin aikoihin. Nyt on kulunut yli puoli vuotta siitä.

Ylläpitäjien epäaktiivisuudesta ei noilla mittareilla voi sanoa mitään, sillä tavallisille käyttäjille eivät näy mm. Ylläpitäjien käynnit hallintapaneelissa tai piilotetut käynnit.
Mitä noihin uudistuksiin ja Oscar-plakaateihin tulee (ja älkää nyt tappako viestinviejää), niin pyrimme edelleen keksimään fiksua tapaa toteuttaa kyseiset asiat.

Lainaus käyttäjältä: jojo3Minkäs sille mahtaa kun ylläpitäjät ovat tuollaisia itsekkäitä #&%¤#:ja että eivät suostu ottamaan apuvoimia foorumin hoitamiseen. Eihän tässä touhussa nyt järkeä ole ollut enää pitkään aikaan kun ylläpitäjien aktiivisuus on ihan nollassa. Vähänkin oikeasti foorumista välittävät ylläpitäjät olisivat hommanneet apulaisia jo aikaa sitten mutta eipä nämä meidän diktaattorit suostu alentumaan sellaiseen
Jos moderaattoritarjonta on tosiaankin tällaiset tavat omaavaa, niin.. No, tarvitseeko minun edes vastata tähän? :D

Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Edes yksi varayllis ei olisi ollut pahitteeksi silloin keväällä, kun foorumin tilanne oli vaakalaudalla. Nyt kun se on tuhon partaalla eikä ylläpitoa näy, voi kuoleminen olla hyvinkin mahdollista.
Ensinnäkin: Mikä ihme on varayllis? Jos annamme jollekulle ylläpitäjän oikeudet, hän ei ole varaylläpitäjä, sillä on ylläpitäjänä "jatkuvasti".
Toisekseen: Haluaisin kuulla, mistä olet saanut nämä erehtymättömän täsmälliset tiedot Ankkiksen tulevasta tilanteesta?

Lainaus käyttäjältä: Ankka313Ja eikös joka vuosi ollut joku "nettisivumaksu" tai mikä lie olikaan. Sitten kun sen aika koittaa, kukaan sitä tuskin on valmis maksamaan. Silloin viimeistään tämä foorumi on tuhon oma.
Mielestäni on äärimmäisen epäreilua kipata serverimaksua koskevat ongelmat pelkästään ylläpitäjien niskaan. Tehän tätä foorumia käytätte, me ylläpidämme. Mielestäni serveristä maksamisen ei siis pitäisi kuulua pelkästään meille, vaan myös te purnaajat voisitte oikeasti miettiä vaikka sitä, mitä toimintamahdollisuuksia TEILLÄ olisi parantaa Ankkiksen mahdollisuuksia pyöriä pitkään. Serverin vuosimaksu ei ole ylitsepääsemättömän kallis, mutta käy opiskelijoiden ja varusmiesten lompakolle äkkiä, kun sitä maksellaan monta vuotta.

Näillä näkymin Ankkis ei kuitenkaan ole lopettamassa toimintaansa, mutta käyttäjät voisivat harkita mahdollisuutta osallistua Ankkiksen pyörittämisen kuluihin.
squid
Lainaus käyttäjältä: djlordiSivut sulkeutuu 19. huhtikuuta 2011, mikäli maksua ei siihen mennessä ole hoidettu. Eiköhän kuitenkin puolessa vuodessa ylläpitokin jotain tee, sen verran pitkä aika kuitenkin vielä tuohon päivään...
Ei kai sivut mihkään sulkeudu, vaikka domainin pitäisikin vapautua? :O
djlordi
Lainaus käyttäjältä: squidLainaus käyttäjältä: djlordiSivut sulkeutuu 19. huhtikuuta 2011, mikäli maksua ei siihen mennessä ole hoidettu. Eiköhän kuitenkin puolessa vuodessa ylläpitokin jotain tee, sen verran pitkä aika kuitenkin vielä tuohon päivään...
Ei kai sivut mihkään sulkeudu, vaikka domainin pitäisikin vapautua? :O

Ei tarvitse noin kirjaimellisesti ottaa...
squid
Sanotaanpas viel nyt se, että ei toi domaini mihinkään meiltä häviä vaikka tämän hetkinen varaus onkin vain tuohon päivään asti.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36