Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Kirjoittaja

Aihe: Sivistyneen ankkislaisen käsikirja - Mikä sinua potuttaa?

(532 viestiä)
Imfromfinland08
En usko että äänestäjiä olisi paljoakaan. Itse tuskin tulen äänestämään. Äskenkin luin yhden lukemattoman yksityisviestin, joka oli lähetetty mulle yli 2 viikkoa sitten joten siitä voi päätellä mun aktiivisuuden. :P
Mac Ducky
Jaa ei taida tulla gaalaa, kun on vielä ne viime vuoden alussa luvatut oscar-plakaatitkin jakamatta. :P
July
Tänä vuonna ei tule gaalaa, sillä äänestäjiä ei löydy.
akuankka1313
Voi sentään, minne kaikki äänestäjät ovat kaikonneet?
Salwer1st/
On hyvä kysymys, miksi äänestäjät ovat kaikonneet.
Karhula
Ankkis on kuollut.
akuankka1313
Aivan, äänestäjät ovat kaikonneet koska Ankkis on kuollut. Mutta miksi Ankkis on kuollut? Sattuvatko rakastetut ylläpitäjämme tietämään?
July
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Mutta miksi Ankkis on kuollut? Sattuvatko rakastetut ylläpitäjämme tietämään?
Jaa-a. Me emme valitettavasti ole vastuussa ihmisten rekrytoimisesta Ankkiksen käyttäjiksi, emmekä myöskään siitä, jos jonkun mielenkiinto lopahtaa. Ottakaa asia omiin hoiteisiinne jos koette asian epäkohtaiseksi, värvätkää käyttäjiä.
Vince Ankka
Minusta on harmi, kun Ankkis on kuollut. Tämä on mainio paikka, jossa käyttäjät keskustelevat asiallisesti aiheesta kuin aiheesta. Tai ainakin pitäisi.
Minä ainakin yritän kohentaa kiinnostustani, ja juuri sen takia nytkin palasin. On ollut jo jonkin aikaa kiinnostusta palata ja nyt vihdoin sain sen aikaiseksi. Tehkää hei muutkin jotain asian hyväksi.
AkeMake
Kyllä minua harmittaa suunnattomasti, kun kävijät ovat täältä kadonneet. En ymmärrä yhtään miksi täällä on niin kovasti morkattu ylläpitoa. Täytyy myöntää ettei heiltäkään hirveästi ole aktiivisuutta aina löytynyt, mutta ei ylläpito tee foorumia vaan keskustelijat. Myönnän, että ylläpidon epäaktiivisuus keskusteluissa on varmasti osaksi aiheuttanut tämän hiljaisuuden. Olisihan paljon mukavampi keskustella, jos tietäisi ylläpitoakin kiinnostavan. Ei tätä Ankkiksen "kuolemaa" voi kuitenkaan pelkän ylläpidon epäaktiivisuuden ja "epäoikeudenmukaisuuden" piikkiin laittaa. Keskustelijat tekevät foorumin, ylläpito vain ylläpitää sitä.
Imfromfinland08
Lainaus käyttäjältä: AkeMakeKyllä minua harmittaa suunnattomasti, kun kävijät ovat täältä kadonneet. En ymmärrä yhtään miksi täällä on niin kovasti morkattu ylläpitoa. Täytyy myöntää ettei heiltäkään hirveästi ole aktiivisuutta aina löytynyt, mutta ei ylläpito tee foorumia vaan keskustelijat. Myönnän, että ylläpidon epäaktiivisuus keskusteluissa on varmasti osaksi aiheuttanut tämän hiljaisuuden. Olisihan paljon mukavampi keskustella, jos tietäisi ylläpitoakin kiinnostavan. Ei tätä Ankkiksen "kuolemaa" voi kuitenkaan pelkän ylläpidon epäaktiivisuuden ja "epäoikeudenmukaisuuden" piikkiin laittaa. Keskustelijat tekevät foorumin, ylläpito vain ylläpitää sitä.
Kaikki katosivat sen jälkeen kun kaikki pelit yms kiellettiin, eikä kyse siis ole mistään "Arvaa seuraavan lempikeksi"-tyylisistä leikeistä. MM. Juonittelupelit ja Viestimaraton estettiin ylläpidon toimesta reilu vuosi sitten.
Karhula
Jep. Monet käyttäjistä siirtyivät kisafoorumin puolelle ja myöhemmin sarjikseen.

Itse olen aina pitänyt hieman tyhmänä asiaa, että täällä on ylläpitäjät, joita eivät ankat kiinnosta edes. Mielestäni olisi paljon paremmin jos ylläpitäjät olisivat sellaisia, jotka osallistuisivat keskusteluun, mutta, mutta...

:|
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Kaikki katosivat sen jälkeen kun kaikki pelit yms kiellettiin
Älähän yleistä turhaan. Mua kiinnostaa keskustelut enemmän kuin pelit.

On lapsellista häipyä vaan sen takia, että pelit ym viihdykkeet kielletään. Maailmassa on muitain mielenkiintoja ja muutakin tekemistä kuin pelit, kaikki aikanaan.

Lainaus käyttäjältä: KarhulaJep. Monet käyttäjistä siirtyivät kisafoorumin puolelle ja myöhemmin sarjikseen.
Täytyy myöntää, että itsekin olen liittynyt Sarjisfoorumiin ja kuulun Ankkiksen ja sen lisäksi myös Akun313:een ja AA:han, mutta ei se mua estä täällä käymästä. Käyn jokaisessa vuorotellen ja silloin kuin mieli tekee.
AkeMake
Lainaus käyttäjältä: Vince AnkkaLainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Kaikki katosivat sen jälkeen kun kaikki pelit yms kiellettiin
Älähän yleistä turhaan. Mua kiinnostaa keskustelut enemmän kuin pelit.

Ja kyllä ne keskustelut kiinnostavat minuakin. Sanonpa ihan suoraan, että jos ainoa asia mitä Ankkafoorumilla kiinnostaa tehdä on ankkoihin liittymättömät pelit, niin minun puolestani saa täältä pelien loputtua lähteäkin. Kyllä ankkafoorumit on alunperin suunniteltu ankoista keskustelemista varten ja tuollaiset pelit yms. on sitten ihan erikseen. Nyt kun porukka tajuaisi vielä, että ankoista voi keskustella muutenkin kuin vain viestimaratonin lomassa... Tarpeeksi vannoutuneet ankistit voivat tulla tänne keskustelemaan ihan varta vasten ankoista. Ei siihen pelejä tarvita.

Lainaus käyttäjältä: Vince AnkkaOn lapsellista häipyä vaan sen takia, että pelit ym viihdykkeet kielletään. Maailmassa on muitain mielenkiintoja ja muutakin tekemistä kuin pelit, kaikki aikanaan.
Komppaan täysin! Kyllä tämän foorumin pääpointti on keskustella ankoista ja ankkoihin liittymättömät pelit pelataan sitten ihan muualla.

Minua kyllä hiukan harmittaa, että näiden pelien loputtua myös oikea ankkakeskustelu hävisi. Eikö sivustolla pyörinytkään näitä todellisia ankkafaneja? Mihin katosi keskustelijat esim. Uusin Aku Ankka -lehti ketjusta tai Jatko- ja fanitarinat sekä Fanart-galleria osioista?? :(
Imfromfinland08
No monien Ankkainnostuskin oli laskenut jo huomattavasti niinä aikoina. Samoin mun. Kaikki Ankka-aiheiset keskustelut oli käyty läpi jo muualla niin ei niistä enää täällä jaksa keskustella.

Pelit olivat vielä yli vuosi sitten tärkeä osa Ankkista. Kaiken lisäksi suurin osa peleistä oli Disney-aiheisia. Mutta ne kiellettiin. Eikä pelkästään pelien kielto ollut syynä tähän joukkokatoon, mut ei siitä nyt sen enempää..

Ite käyn täällä välillä jos tuntuu olevan keskustelua/väittelyä jostain asiasta, kunnon keskustelua kävin tääl viimeks pitkän pitkän aikaa sitten.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36