Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Kirjoittaja

Aihe: Sivistyneen ankkislaisen käsikirja - Mikä sinua potuttaa?

(532 viestiä)
akuankka1313
Minua ainakin potuttaa tämä virhe, että ei voi kirjoittaa viestejä! (paitsi ehkä tämän...)
Bomber
Mäkin voin lähettää viestei vaan harvoin!! >:(
Jukka
Nyt on asia sillein, että sekä Ankkiksen ja Ankkalinnakkeen palvelimet ovat täysin jumissa.
Korjaan vian kyllä, kunhan ne alkavat toimimaan.

Ankkalinnakkeen vieraskirjaan muuten enään turha lähettää valitusviestejä, seuraavaksi lähtee KAIKILLE bannit sinne, jos vieläkin jatketaan.
Barksi
Tarkoitatte siis sitä, kun sivut eivät avaudu. Sivut saa avattua muuttamalla tämän linkin...

http://www.ankkis.net/index.php/board,13.0.html

...muotoon...

http://www.ankkis.net/http://localhost/ ... f=3.0.html

Jos painat alempaa linkkiä, sivu ei aukene. Mutta jos painat ylempää linkkiä ja korjaat /-merkin ?-merkiksi ja ,-merkin
=-merkiksi, sivu tulee näkymään. Näin ainakin minulla
Samuel
Tällä forumilla on yksi todella paha ongelma. Keskusteluketjuihin tulee jatkuvasti viestejä, joissa ei ole keskustelun kannalta mitään sisältöä. Aina ei viitsi edes katsoa, mitä uusia viestejä keskusteluihin on tullut, kun arvaa ,että viestit ovat sisällöltään luokkaa "kaikki taskukirjat ovat mielestäni hyviä".

Ylläpidon tulisi päättää, millaisen keskustelukanavan he tästä haluavat. Minusta tämä on ollut Suomen paras ankisteille suunnattu keskustelufoorumi, mutta jos moderointia ei hoideta kunnolla, niin syvällisempää keskustelua haluavien täytyy etsiä uusi foorumi. Kvaak on yksi vaihtoehto.

Minusta ylläpidon tulisi ottaa käyttöön tiukat säännöt, joissa on määritelty rangaistukset turhista viesteistä. Varoitukset ja bannit pitäisi ottaa käyttöön, jos turhien viestien kirjoittelu ei lopu.

On ymmärrettävää, että nuorilta käyttäjiltä ei voi odottaa kovin aikuismaista keskustelua, enkä minä sellaista vaadikaan. Mutta kyllä heidänkin tulisi ymmärtää, etteivät muut ole kiinnostuneita perustelemattomista tai hyvin lyhyesti perustelluista mielipiteistä.

Eli halutaanko täällä asiakeskustelua Disney-sarjakuvista, vai aiotaanko sallia tämän foorumin täyttyä lyhyistä mielipiteistä, joissa ei ole juuri mitään sellaista, mihin seuraava kirjoittaja voisi tarttua ja jatkaa keskustelua?
Barksi
Olen täysin samaa mieltä Samuelin kanssa siitä, että jotain tulisi tehdä. Koska minulla ei enää ole ylläpidon oikeuksia, ainoa mitä pystyn tekemään on viestien poistaminen. Ylläpidon tulisi siis tehdä jotakin.

Toisaalta, tuntuu pahalta poistaa huonoja viestejä, varsinkin jos joutuu tekemään sitä usein samalta käyttäjältä. Mainitaan nyt vaikka Akuankka1313 tässä kohdassa, sillä hänen viestejä aikanaan postimme melkolailla. Nyttemmin hän on ryhdistäytynyt, hyvä niin.

Mielestäni voitaisiin poistaa kaikki sellaiset viestit, joissa ei ole pisteet ja isot alkukirjaimet kohdallaan. Muutenkin turhat viestit, joita viimeaikoina on tullut liikaakin, voitaisiin poistaa.
Jukka
Olen samaa mieltä teidän kanssa. Tästä lähin alamme vetää tarkempaa linjaa uusien viestien kanssa. Viestien tulee olla aiheeseen kuuluvia ja asiallisesti kirjoitettuja, muuten ne poistetaan ilman huomautuksia.

Toki jokaiselle varmasti tulee kirjoitusvirheitä viesteissään, mutta se ei olekaan tässä pääpointtina.
Käyttäjät "Taikaviitta" ja "D.U.C.K" ja "Essi Ankka" saavat 3 päivän viestien kirjoittamiskiellon, syynä laaduttomat ja sääntöjen vastaiset viestit. Yrittäkää ottaa opiksenne ja kirjoittakaa vastedes laadukkaasti.
jho
Mä meinasin eilen just avautua oikein kunnolla tästä aiheesta, mutta ei nyt sitten tarviikkaan. :D
Sääntöjä vois myös tuoda enemmän esille.
Karhula
Kyllähän minultakin on viestejä poistunut, mutta puhunpa vielä henkilöstä nimeltä Taikaviitta. Kun ollaan samalla luokalla hän sanoi minulle, ettei ole lukenut sääntöjä olleenkaan. :o (En halua kyllä loukata häntä) :-[
Etsivä Kaasi
Lainaus käyttäjältä: jhoMä meinasin eilen just avautua oikein kunnolla tästä aiheesta, mutta ei nyt sitten tarviikkaan. :D
Sääntöjä vois myös tuoda enemmän esille.

Minullakin kävi tuo sama ajatus mielessä. Itse haluan laadukasta keskustelua ja yleensä se on sitä. Vielä muistutukseksi, uudet Ankkiksen käyttäjät: LUKEKAA Ankkiksen säännöt http://www.ankkis.net/index.php?topic=1196.0. Näin keskustelu pysyy hyvänä ja laadukkaana. ;)
Fauntleroy
Sano sille Taikaviitalle terveisiä ja kerro, että ei käyttäisi hymiöitä niin paljon eikä kirjoittelisi turhia viestejä eikä kirjoittaisi väärin.
Niin ja sano että lukee säännöt.
Karhula
Lainaus käyttäjältä: FauntleroySano sille Taikaviitalle terveisiä ja kerro, että ei käyttäisi hymiöitä niin paljon eikä kirjoittelisi turhia viestejä eikä kirjoittaisi väärin.
Niin ja sano että lukee säännöt.

Tulen sanomaan. >:( Pidän sille puhuttelun. Toivottavasti ottaa opikseen tuon kirjoituskiellon avulla.
Sininthecity
Minultakin poistettiin aikoinaan Wanhat Pelit-ketjusta viesti.
En tiedä kyllä miksi. Kirjoitin asia/laatutekstin.

Saattaa tosin olla että unohdin postata sen hajamielisyydessäni. ;)
Etsivä Kaasi
Pitäisiköhän valita uusia poliiseja niin valvonta pysyisi hyvänä. Nykyään aktiivisia poliiseja/ylläpitäjiä on kaksi (Barksi ja Jukka). Olisiko ylläpitäjien mielestä hyvä lisätä poliiseja? ;)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Etsivä KaasiPitäisiköhän valita uusia poliiseja niin valvonta pysyisi hyvänä. Nykyään aktiivisia poliiseja/ylläpitäjiä on kaksi (Barksi ja Jukka). Olisiko ylläpitäjien mielestä hyvä lisätä poliiseja? ;)
Kannatan!
Ehdokkaita varmaan olisi..
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36