Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Kirjoittaja

Aihe: Mistä löysit Ankkikseen?

(133 viestiä)
Niketin
Ankkaristi esitteli sivuston ylpeänä minulle.
>omena<
Löysin ankikseen aku ankka.fi:n foorumien kautta. Siellä törmäsin monesti sanaan ankkis,laitoin googleen ja nyt sitten olen täällä. :)
July
Hieno juttu huomata Ankkiksen paisuvan silmissä. Muistuttaisin vielä kaikkia uusia lukemaan säännöt tältä samalta alueelta. Tervetuloa joukkoon iloiseen!
Tonnikala313
Löysin tämän www.akuankka.fistä.

Ihan ok sivu, mutta täällä on kaksi sellaista joitten en haluaisi olevan..
Donald-91
Olen tainnut jo vastata tähän topicciin, mutta uudelleen vastaaminen ei liene säännöissä kiellettyä. Niin, löysin tämän siis muuan foorumin kautta. Siellä kun mainostettiin elokuussa, että Ankkis se on hyvä foorumi, niin päätinpä sitten tulla katsomaan Ankkista. Ja ihan hyvätasoinenhan tämä on. Huonona puolena tässä foorumissa on kai se, että keskustelua ei synny läheskään niin tiheään tahtiin, kuin siellä, minkä kautta löysin näille sivuille. Vastaavasti hyvänä ja parempana puolena mainittakoon sitten se, että täällä on yksityisviestimahdollisuus.
Ankkarock
Sivun löysin jo 06 tai 07, kun olimme isoveljeni kanssa koneella. Tuolloin, emme vielä omistaneet konetta, mutta taisimme löytää kirjastosta vapaan tietsikan.
Selailimme vain ankkasivuja ja Ankkis tuli vastaan. En rekannut vielä tuolloin.. Eli ankkiksen löysin selailemalla
ankair
Äsken juuri vasta löysin sivun, kun tuli googlattua Ankkis sanalla ja kappas kummaa, tämä oli ensinmäisenä. Varsinaisesti en siis löytänyt foorumin kautta, tai jonkun mainoksen.
Somebody
Roope-setä 2/06:n artikkelissa oli linkkejä eri Disney-sivuille ja pitihän ne kaikki selata läpi :-P
____Aku Ankka____
Minä löysin tänne muistaakseni kun Ankkarock kertoi tästä minulle Mesessä. Mutta siitä onkin jo aikaa, ja kun rekkasin tänne ensimmäisen kerran tein sen käyttäjällä nimeltä Touhola(tai joku sinne päin), mutta se lakkasi toimimasta ja tein uuden, ___Aku Ankka___ ja ihme ja kumma, sekin lakkasi toimimasta ja nyt tein tämän, toivotaan ettei tämäkään lakka toimimasta. Toisin tuo ___Aku Ankka___ käyttäjä oli poistettu kun koitin katsoa sitä profiilia.
July
Lainaus käyttäjältä: ____Aku Ankka____rekkasin tänne ensimmäisen kerran tein sen käyttäjällä nimeltä Touhola(tai joku sinne päin), mutta se lakkasi toimimasta ja tein uuden, ___Aku Ankka___ ja ihme ja kumma, sekin lakkasi toimimasta ja nyt tein tämän, toivotaan ettei tämäkään lakka toimimasta. Toisin tuo ___Aku Ankka___ käyttäjä oli poistettu kun koitin katsoa sitä profiilia.
Luulisi jo tässä vaiheessa vähän naputtavan takaraivossa! SÄÄNNÖT, HYVÄ IHMINEN! NE SAA LUKEA!
Lainaus käyttäjältä: Säännöt* Vain yksi käyttäjätunnus per henkilö. Useampien tunnusten luonti voi johtaa kaikkien poistoon.
Sinut on pakotettu vahvistamaan vanhat tunnuksesi (siksi nickiäsi ei löydy normaalilla haulla), kyseistä nickiä ei siis ole poistettu. Siitä huolimatta useiden tunnusten luominen on KIELLETTYÄ! Ole hyvä ja poista toiset tunnukset itse tai me teemme sen puolestasi (ja lisäämme vielä bannit strösseliksi koko komeuden päälle).
Sinua on varoitettu!
____Aku Ankka____
Mut miks siellä lukee sitten että se on poistettu, jos se ei okeasti ole. Sen takia koska sielä luki että se on P-O-I-S-T-E-T-T-U niin päätin tehdä uuden koska halusin olla mukana keskustelemassa tällä ja koska se on poistettu en enään voi käyttää sitä niin miten se silloin on MINUN käyttäjäni.
July
Lainaus käyttäjältä: ____Aku Ankka____Mut miks siellä lukee sitten että se on poistettu, jos se ei okeasti ole. --- ja koska se on poistettu en enään voi käyttää sitä niin miten se silloin on MINUN käyttäjäni.
Tunnusten vahvistamisviesti lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jonka olet antanut kirjautumisen yhteydessä ja jota voit myöhemmin muokata profiilissasi. Sähköpostiosoitteen täytyy olla ajan tasalla, jotta tällaisissa tilainteissa voidaan toimia tehokkaasti. Vahvistusviesti saattaa myös joissain tapauksissa mennä sähköpostisi roskaposti-kansioon, joten sieltä kannattaa tarkistaa myös.
Käyttäjätunnus luetaan sen henkilön tunnukseksi, joka sen luo.

Siirrytään nyt kuitenkin selvittämään tätä asiaa yksityisviesteillä, emmeköhän päädy yhdessä johonkin toimivaan ratkaisuun.
Vince Ankka
Mä laitoin "jonkun foorumin kautta", kun kuulin Ankkiksesta eräältä kaverilta akuankka.fi:ssä. Kiinnostushan siinä heräsi ja piti tulla vilkuilemaan, että millainen sivusto tämä oikein on. Vähän aikaa kun olin selaillut ja lukenut muiden viestejä, niin päätin minäkin rekata tänne, enkä ole katunut sitä lainkaan.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9