Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Kirjoittaja

Aihe: A-P-U-A! - Yleinen foorumin ongelmanratkontaketju

(194 viestiä)
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Onko tilastot poistettu vai mitä? Vai mitä se "sinulla ei ole lupaa katsella tilastoja" oikein meinaa?
Tilastot ovat toistaiseksi vain ylläpidon ja moderaattoreiden nähtävillä. Otimme samalla viestimäärän pois näkyvistä profiilista.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: AnacondaOtimme samalla viestimäärän pois näkyvistä profiilista.
Ja kaikkien käyttäjätasoksi muuttui samalla "ankka". Jotain rajaa...
Crosby
Lainaus käyttäjältä: AnacondaLainaus käyttäjältä: akuankka1313Onko tilastot poistettu vai mitä? Vai mitä se "sinulla ei ole lupaa katsella tilastoja" oikein meinaa?
Tilastot ovat toistaiseksi vain ylläpidon ja moderaattoreiden nähtävillä. Otimme samalla viestimäärän pois näkyvistä profiilista.

Ensin tilastot pois, sitten näkyviin ja nyt taas pois. Kaikki vielä Ankaksi. Logiikka where are you? Hirveää vääntöäkin välillä vielä käyty näistä tilastojen mukanaolosta ja sitten tehdään oudolta vaikuttavia ratkaisuja.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: CrosbyEnsin tilastot pois, sitten näkyviin ja nyt taas pois. Kaikki vielä Ankaksi. Logiikka where are you? Hirveää vääntöäkin välillä vielä käyty näistä tilastojen mukanaolosta ja sitten tehdään oudolta vaikuttavia ratkaisuja.
Joskus täällä on ehkä tehtykin sekavia ratkaisuja, mutta nyt kun ylläpito on selkeytynyt niin päätökset ovat johdonmukaisia.

Lainaus käyttäjältä: FauntleroyJa kaikkien käyttäjätasoksi muuttui samalla "ankka". Jotain rajaa...
Viestimääriin perustuvat tittelit poistimme samalla turhina. Miksi mielestäsi käyttäjät pitäisi eriarvoistaa sen mukaan kuinka paljon on kirjoittanut viestejä?
TKal
Itsekin toivon ylläpidolta johdonmukaista linjaa - tähän mennessä sellaista ei ole aina ollut. Ankanpoikien lakkeja lupailtiin jo kauan sitten tähtien tilalle - mitään ei ole tapahtunut, aikanaan etsittiin poliiseja Ankkikseen - poliisit saivat toimia hommissaan vain noin viikon, jne...

Mutta jos ylläpito on nyt selkeytynyt ja päätökset menneet johdonmukaisempaan suuntaan, niin kaikkihan kuulostaa ihan hyvältä. Esimerkiksi käyttäjäesittelyiden siirtäminen käyttäjäprofiiliin on loistava idea!
nyo
Mä en pysty aloittamaan uutta aihetta Käyttäjien esittelyt-osiossa. Miksi?
jojo3
Syy löytyy täältä.
nyo
Ok, kiitos
Bomber
Mihin hemmettiin ne mun keksimät viestiarvonimet on kadonnut? Mikä helvetti teitä admineita vaivaa, koko ajan on pakko keksiä jotain p*rkeleen uusia säädöksia jotka aiheuttavat pelkkää hälinää. On tainnut nousta kusi päähän.
akuankka1313
Uskottavuus ylläpitoon menee, kun tällaisia muutoksia tehdään salassa. Tuo "Ankka"-arvonimi on kyllä täysin turha, mitäs virkaa sillä on kun kaikkien arvonimi on sama.
squid
Miksi käyttäjien pitäisi olla eriarvoisia?
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Uskottavuus ylläpitoon menee, kun tällaisia muutoksia tehdään salassa. Tuo "Ankka"-arvonimi on kyllä täysin turha, mitäs virkaa sillä on kun kaikkien arvonimi on sama.
Joku arvonimi pitää olla foorumisoftasta johtuen, ja tuo on oikein sopiva tänne.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: AnacondaJoku arvonimi pitää olla foorumisoftasta johtuen, ja tuo on oikein sopiva tänne.
Miksi ne rvonimet eivät voisi olla ne minun keksimäni?! Ne on jo kertaalleen valittu, mutta nyt meidän sadistinen ylläpitomme haluaa kaikkien olevan "samanarvoisia".
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: AnacondaJoku arvonimi pitää olla foorumisoftasta johtuen, ja tuo on oikein sopiva tänne.
Tuo ei kyllä todellakaan ole sopiva. Erittäin ruman näköistä kun jokaisen titteli on sama.

Lainaus käyttäjältä: squidMiksi käyttäjien pitäisi olla eriarvoisia?
Ja miten niin eriarvoisia? Onko sillä nyt mitään väliä onko kirjoittelija penninpyörittäjä tai miljardööri? Jos asiallista tekstiä tulee.

Bomberille on sitä paitsi luvattu, että hänen ideoimansa käyttäjätasot tulevat käyttöön, niin eihän se nyt ¤%&# käy laatuun että yhtäkkiä vaan vaihdetaan.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyBomberille on sitä paitsi luvattu, että hänen ideoimansa käyttäjätasot tulevat käyttöön, niin eihän se nyt ¤%&# käy laatuun että yhtäkkiä vaan vaihdetaan.
Nykyinen ylläpito ei ole sellaista luvannut koskaan.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13