Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Kirjoittaja

Aihe: A-P-U-A! - Yleinen foorumin ongelmanratkontaketju

(194 viestiä)
akuankka1313
Ei ihme että käyttäjät kaikkoaa, kun meillä on tämmöinen ylläpito, joka haluaa vain "kaikkien parasta"... mutta ei onnistu siinä!
Tällä kertaa minäkin mietin oikein kunnolla lähtemistä Ankkiksesta, kun on tällaiseksi epäpäteväksi ja äkkipikaiseksi toiminnaksi mennyt.
Ei millään pahalla, Antsa ja Squid... mutta te ette oikein ole päteviä ylläpitona.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: AnacondaNykyinen ylläpito ei ole sellaista luvannut koskaan.
Naurettavaa..
TKal
Anaconda puhuu kyllä ihan asiaa, nuo käyttäjien arvonimet ovat peräisin niiltä ajoilta, kun Jukka oli ylläpitäjänä. "Vanhojen ylläpitäjien" paluusta taas on kulunut jo niin kauan aikaa, että on täysin turha alkaa enää keskustelemaan Ankkiksen ylläpitäjyysasioista.

Muutenkin parempi järjestelmä olisi sellainen, että käyttäjien "arvo" perustuisi viestimäärän sijaan viestien laatuun - joillakin foorumeilla onkin käytössä karmajärjestelmä, jossa käyttäjät voivat antaa toisilleen plussaa tai miinusta. En tosin tiedä, miten tuo systeemi toimisi Ankkiksessa ja Ankkiksen foorumisoftalla.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Ei ihme että käyttäjät kaikkoaa, kun meillä on tämmöinen ylläpito, joka haluaa vain "kaikkien parasta"... mutta ei onnistu siinä!
No mainitsepas nyt sitten kuinka moni on lähtenyt, kun alkuun pääsit?
Siinähän ei mitään uutta ole, että kaikki eivät meistä pidä. Olisiko sitten parempi vaihtoehto lakkauttaa koko foorumi? En usko että kovin moni sitäkään haluaa.

Ja sanotaan vielä että kaikkia ei voi miellyttää. Tyytymättömiä löytyy aina, teki mitä tahansa. Ja nuo viestimääriin perustuvat käyttäjätasothan on poistettu jo monta päivää sitten. Niitä ei enää tarvita johtuen jo siitäkin, että viestimääriä ei lasketa enää ollenkaan.
squid
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Ei millään pahalla, Antsa ja Squid... mutta te ette oikein ole päteviä ylläpitona.
Haluaisitko itse kokeilla? Minkä verran sulla on kokemusta SMF:stä? Onko jonkinlaista kokemusta yleensä minkäänlaisen foorumin ylläpidosta? Oletko ikinä koittanut ylläpitää verkkosivuja? Entä oletko ikinä tehnyt verkkosivuja? Mahtaako PHP olla tuttu? Entä XHTML ja CSS? MySQL?
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: squidMahtaako PHP olla tuttu? Entä XHTML ja CSS? MySQL?
CSS on se peli ja...

Oli kyllä aika painava argumentti. =D
hjhh
Mistäpä ei kukaan täällä valittais..

Kauhee juttu taas tullu, jostain "arvonimistä". Minun mielestäni pois saisivat olla kokonaan, mutta jos ei ole mahdollista niin olkoon sitten kaikilla sama. Olen samoilla linjoilla kun Tkal. Viestimäärä ei ole se minkä mukaan ne niiden pitäisi mennä, jos niitä erilaisia olisi.

Ja vielä tästä "ylläpitäjien kusen päähän noususta" totean, ettei minulla juurikaan ole valittamista. Ainoastaan tuota Muokkauksen poistoa en ymmärrä, mutta muuten uudistukset ovat olleet hyviä.
Fauntleroy
Jaahas, nyt onkin sitten taas uusi uudistus käytössä (TKalin idea). Tästä pisteet ylläpidolle, erittäin hyvä uudistus.
squid
Kokeillaan nyt ainakin jonkin aikaa tätä. Jos lähtee toimimaan, niin otetaan käyttöön, jos ei ni laitetaan pois.
Anaconda
Ja nyt on viestimäärä laitettu jokaiselta nollaan.
akuankka1313
Joo, taisin hieman mennä yli tuossa nuhtelussa, mutta kyllähän te tiedätte, miten ärsyttävää joidenkin mielestä nuo "viimeisenpäälleuudistukset" ovat.
Ohimennen, tuo Karma-asteikko on paras tähän asti kekatuista järjestelmistä. Kiitti TKal ja ylläpito!

Joo, tuntuu aika kaksimieliseltä tämä touhuiluni... ;D
Zuppa
Noeääh, tämä ei varmastikkaan kuulu tänne, koska tämä ei ole ongelma, mutta mietin vain, että saako Fanart-galleriaan laittaa siis muitakin, kuin ankka-kuvia, niinkuin jotkut ovat tehneet? Olen lähiaikoina tehnyt enemmän muuta taidetta kuin ankkavankkakuvia. Lisäksi mietin, voinko lisätä linkin, jos minulta löytyy valokuvia eri foorumilta? Ovathan jotkut linkittäneet myös Potter-ficcejä kirjoitustensa oheen. Kiitoksia, jos joku vastaa tähän, olen jo tuota miettinyt pidemmän tovin :)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: ZuppaNoeääh, tämä ei varmastikkaan kuulu tänne, koska tämä ei ole ongelma, mutta mietin vain, että saako Fanart-galleriaan laittaa siis muitakin, kuin ankka-kuvia, niinkuin jotkut ovat tehneet? Olen lähiaikoina tehnyt enemmän muuta taidetta kuin ankkavankkakuvia. Lisäksi mietin, voinko lisätä linkin, jos minulta löytyy valokuvia eri foorumilta? Ovathan jotkut linkittäneet myös Potter-ficcejä kirjoitustensa oheen. Kiitoksia, jos joku vastaa tähän, olen jo tuota miettinyt pidemmän tovin :)
Onkos sulla muuten niitä minun tarinani fanikuvia näytillä?
Zuppa
Eääääääh... Nyt on pakko tunnustaa, että a) en ole piirtänyt ankkoja pitkään aikaan joten ne kuvatkaan eivät ole edistyneet b) ne vähätkin mitä siihen olin tehnyt, ovat tällä hetkellä nykyisestä olinpaikastani 600 km pohjoiseen ja c) näillä näkymin ei riitä inspistä ruveta piirtämään niitä alusta. Oikeastaan olen löytänyt kaksi paljon hauskempaa kuvataideilmaisukeinoa, kartonkigrafiikan ja valokuvauksen :D Ääh, ethän sä nyt suutu mulle, ethän?
Kreach
En suutu, mutta olisi vain ollut kiva nähdä ne.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13