Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Parannetaan foorumin laatua yhdessä!

(77 viestiä)
Karhula
Lainaus käyttäjältä: KreachNonni, mäkin siirryn nyt lähes kokonaan kvaakkiin, tosin käyn siellä harvemmin kuin yleensä kävin täällä.
Itsekin olen viime päivinä käynyt siellä tavallista enemmän, koska siellä ainakin riittää keskustelua.
Joo, sori off
EmRA
Ylläpito saisi olla keskusteluissa aktiivisemmin mukana.
Olo on kuin nuorisotilalla jossa valvojat ovat vain rasittavia keskusteluun osallistumattomia tuppisuita.
Tuota vajaata Edit-nappiakin ihmettelin. Mitä kerpelettä? Eihän koko napista ole paljon yhtään iloa,
jos raja on vain kaksi tuntia. Varsinkin noissa fanart topiceissa. Kukaan jaksa koko topiccia selata.
Sellaista.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: KreachOdottaisin myös lisää keskustelujen tekoja ylläpitäjiltä/modeilta (jos haluaa foorumin säilyvän, kannattaa myös moderaattoreiden osallistua keskusteluun, Barksin mielipiteitä juuri mistään en ole saanut selville).
Itsekkin ihmettelen (ylempänä lainaus aikaisemmasta teksistääni), että pitääkö nämä johtohenkilöt itseään liian "yliarvoisena", ettei voi vastata tuiki tavalliseen "miksi kutsut aku ankkaa" tai vaikka kommentoida mielipidettään hahmosta Mikki Hiiri tai arvostella uusinta Aku Ankkaa, varsinkin nyt, kun sitä foorumin herättelyä tarvittaisi. Ei siinä mitään, itse jatkan keskusteluja kvaakissa.
TKal
Itse olen ollut jonkin verran ylläpitoon yhteydessä, ja hommahan on niin, että ylläpito on jossain määrin kyllästynyt sivuston ylläpitämiseen. Ja ilmeisesti juurikin keskustelun tason vuoksi.
EmRA
Lainaus käyttäjältä: TKalItse olen ollut jonkin verran ylläpitoon yhteydessä, ja hommahan on niin, että ylläpito on jossain määrin kyllästynyt sivuston ylläpitämiseen. Ja ilmeisesti juurikin keskustelun tason vuoksi.
Mitäs eivät ole aktiivisia. Yleensä foorumit jotka ovat aktiivisia omaavat myös aktiiviset ylläpitäjät.
Itse ainakin olisin iloinen saadessani kommentteja piirrustuksiini ylläpidolta yms.
Pitäisiköhän minunkin tutustua sitten tuohon kvaakkiin?
samppali
Jos töitään haluaa suuren yleisön ihailtavaksi, suosittelen ennemmin Kvaakin kuva-galleriaa. Siellä on sentään kunnon arvosteluasteikko ja kokonaan oma osionsakin. Tosin en ole sitä vastaan, että tänne laitetaan kuvia esille.

Ja jos ylläpito on kyllästynyt foorumin pitämiseen, olisi aiheellista valita uusi ylläpito. Muutenhan homma menee retuperälle.
Aku Vankka
Itse voin myöntää, että olen viime aikoina seikkaillut aikasten paljon juuri näillä nimenomaisilla ankattomilla alueilla. Syynä on kuitenkin se sama ainainen juttu, mitä monet täällä ovat jo sanoneet, nimittäin se, ettei ankka -foorumeilla yksinkertaisesti ole enää mitään sanottavaa, kun kaikki mielipiteet on jaettu jo, eikä turhien viestien kirjoittamisessa olisi mitään järkeä. Nykyään tänne tulee paljon uusia topiceja, mutta niistä suurin osa ei liity ankkaan laisinkaan. Ankkis tarvitsee nyt uusia keskustelun aiheita ja niitä saa ainoastaan tekemällä aiheita, joista saa aikaan keskustelua.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: TKalItse olen ollut jonkin verran ylläpitoon yhteydessä, ja hommahan on niin, että ylläpito on jossain määrin kyllästynyt sivuston ylläpitämiseen. Ja ilmeisesti juurikin keskustelun tason vuoksi.
En ymmärrä yhtään. Sivuston ylläpito on meinaan nyt niin epäaktiivista, että turha valittaa niidenkään viestien laadusta, kun itse eivät kirjoita ikinä juuri mitään. Ainut vähän aktiivisempi "ylläpitoon" kuuluva on Barksi, mutten häneltäkään ole tuonne aa-gategoriaan ole viestejä todellakaan paljon tullut. Jos itse pääsisin ylläpitoon, muuttaisin kyllä joitakin asioita. Esim. Foorumin ulkoasua hioisin, mainostaisin foorumia todellakin joka paikassa ynnä muuta, jotta saataisiin jälleen keskustelu raiteilleen. Loremin poistaisin kyllä. Muissa foorumeissa voi sitten keskustella muista asioista. Tänne vain Aku Ankasta, Fanart-taiteesta, Disney'n muista tekeleistä sekä jatko- ja fanitarinat alueesta keskusteluja.
-
Joka tapauksessa, tuntuu, että tämä on monella sivufoorumi Kvaakin jälkeen - muunmuassa ylläpitäjillä.
Salwer1st/
Itsekin olen tässä lyhyen Ankkis-taipaleeni aikana ihmetellyt missä ylläpitäjät ovat. Ainoastaan Jukan, Julyn ja Barksin olen nähnyt täällä paikalla samaan aikaan kuin minä. Outoa... Saisi ylläpito kyllä hiukan aktiivisemmaksi tulla ja vastailla myös topicceihin. Itse asiassa, jos totta puhutaan, en edes ole vielä saanut tämän viikon aikana ketkä kaikki tähän ylläpitoon kuuluvat. Jukka, July, Barksi, Anaconda(vai?) ja ketä muita? Kyllä uusien ylläpitäjien tulo kieltämättä lähenee, jos nykyinen ylläpito jatkaa toimintaansa näin epäaktiivisena. Harmi juttu tämä.

Ja sitten vielä viestin laadusta. Mielestäni täällä viestien taso on oikein pirteä aa.fi:in tottuneena. Toivottavasti pysyy tällaisena.

Sain ylläpitäjät selville. Ei siis tarvitse vastata tuohon. Anaconda ja scuid(Vai miten se kirjoitetaan?).
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: KreachLoremin poistaisin kyllä. Muissa foorumeissa voi sitten keskustella muista asioista. Tänne vain Aku Ankasta, Fanart-taiteesta, Disney'n muista tekeleistä sekä jatko- ja fanitarinat alueesta keskusteluja.
Itse poistaisin mielummin jatko- ja fanitarinat-osion. Ei sinne tule nykyään edes ankka-aiheisia tarinoita. Loremi on kuitenkin järkevästi käytettynä mielestäni hyödyllisempi. Kaikissa, siis kaikissa foorumeissa missä käyn, on oma alue muille asioille. Mutta mitä poistamiseen tulee, Loremista voisi poistaa ihan hyvin "Nyt soi" tai "Kuvataistelu" -aiheet. En jäisi kaipaamaan.

Lainaus käyttäjältä: KreachEn ymmärrä yhtään. Jos itse pääsisin ylläpitoon, muuttaisin kyllä joitakin asioita. Esim. Foorumin ulkoasua hioisin, mainostaisin foorumia todellakin joka paikassa ynnä muuta, jotta saataisiin jälleen keskustelu raiteilleen.
Minäkään en ymmärrä. Foorumin ulkoasu on mielestäni täydellinen tällaisenaan. Ja kyllähän mainostaa voi vaikka ei olisikaan ylläpitäjä. Menet vain toisellle foorumille, kerrot siellä Ankkiksesta ja se on siinä. Itse olen tehnyt näin. Se on sitten eri asia, että vaikuttaako tuo mitään...

Lainaus käyttäjältä: KreachJoka tapauksessa, tuntuu, että tämä on monella sivufoorumi Kvaakin jälkeen - muunmuassa ylläpitäjillä.
Itse asiassa Barksi taitaa olla ainoa Ankkiksen ylläpitäjä/mode Kvaakissa. Ja enpä tuosta "sivufoorumi" jutusta tiedä. Ainakin minulle tämä on se pääpaikka jossa käyn monta kertaa päivässä. Kvaakissa käyn kerran pari päivässä, ja katsastan mm. Barksin kootut-ketjun, jossa joku satunnainen keräilijä valittaa kun oma setti on huonossa kunnossa. Ja tietysti Fingerpori-aiheen käyn katsomassa.

Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/scuid(Vai miten se kirjoitetaan?).
squid. Q niin kuin Quantum.
Crosby
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: KreachLoremin poistaisin kyllä. Muissa foorumeissa voi sitten keskustella muista asioista. Tänne vain Aku Ankasta, Fanart-taiteesta, Disney'n muista tekeleistä sekä jatko- ja fanitarinat alueesta keskusteluja.
Itse poistaisin mielummin jatko- ja fanitarinat-osion. Ei sinne tule nykyään edes ankka-aiheisia tarinoita. Loremi on kuitenkin järkevästi käytettynä mielestäni hyödyllisempi. Kaikissa, siis kaikissa foorumeissa missä käyn, on oma alue muille asioille. Mutta mitä poistamiseen tulee, Loremista voisi poistaa ihan hyvin "Nyt soi" tai "Kuvataistelu" -aiheet. En jäisi kaipaamaan.

Olen edelleen sitä mieltä, että lorem on hyödyllinen OIKEIN käytettynä. Sieltä voisi karsia minunkin puolesta off-topicin, nyt soi ja kuvataistelun ainakin. Mutta aiheet tyyliin esim. Koulu on ihan tarpeellisia ja siellä voi puhua aiheeseen liittyvästä asiasta, jolloin siis esim. off-topicille ei ole aihetta. Jos sinulla on jostain asiaa luo siitä vaikka loremiin oma aihe? Fauntleroyn kanssa olen tämän suhteen täysin samaa mieltä.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: CrosbyMistä tänne on tulvinut näitä spämmäreitä ja schaissenjauhajia?
Asialla on porukka eräältä Kälviän koulun 5. luokalta.
TKal
Nää Kälviä-jutut saa mut kyllä aina säikähtämään ;D

Jos joku haluaa tietää miksi, niin kysyy yv:llä.
Fauntleroy
En nyt tiedä onko tämä oikea topic tälle, mutta menköön nyt tämän kerran.

Eli olisiko mitään järkeä siinä, että luotaisiin oma ja uusi alakategoria ns. sisällöttömille aiheille? Sinne siis laitettaisiin kaikki gallupit, äänestykset ja sellaiset aiheet missä kukin kertoo jonkun oman juttunsa ja se on siinä. Eli keskustelun taso ei ole huimaa. Jätettäisiin oikeat kunnon aiheet kuvailemattomaan (ja muihin osioihin) ja muut sitten "vähän turhemmat" tuonne. Tällaisia aiheita on mm.:

"Paljonko kulutat sarjakuviin kuukaudessa?"
"Edellinen Ankkaostoksesi? - Entäpäs tulevat?"
"Markku Kivekäs vai Jukka Heiskanen?"
"Mikä tarina?"
"Kuinka monen euron arvosta teillä on ankkoja"
"Kumpi on vaikeampi piirtää, Mikki vai Aku?"

Ja tarvittaessa myös:

"Montako Aku Ankan taskukirjaa sinulla on"
"Ensimmäinen lukemasi taskukirja?"
"Kenen piirtotyylin tunnistat katsomatta nimeä?"
"Vanhin Roope-setäsi?"
"Kuinka monta Aku Ankka-sarjakuvalehteä omistat?"
"Kuinka monta Roope-setää puuttuu/omistatte"

Ja saatoin unohtaa jonkun.

Haittapuolena voisi olla äänestyksien ja galluppien suosion raju kasvu. Tai sitten ei. Hyvänä puolena olisi... Onko sellaisia?
Anaconda
Tuollaista ollaan ylläpidossakin ajateltu jo aika pitkään. Ollaan oikeastaan odoteltu, että koska joku ottaa tämän esille. Katsotaan nyt ensin jonkin aikaa mitä mieltä muut foorumilaiset ovat ennen mahdollista toteuttamista.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6