Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Terveisiä Kai Vainiomäeltä!

(56 viestiä)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: markustusKain Akulla on väärä purenta, toisin kuin Rosalla!
Ööh.. On vai?
Nigoz
On, ja Kai ei näytä OLLENKAAN Rosalta! :x
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: RoOpE aNkKa!Lainaus käyttäjältä: markustusKain Akulla on väärä purenta, toisin kuin Rosalla!
Ööh.. On vai?

On, ja se näyttää paremmalta!
akuankka1313
Juu, Rosan purenta on pikkutarkempaa. Mutta Kai on varmaan ottanut mallia Rosalta.
Barksi
En usko. Kai on mielestäni huomattavasti parempi piirtäjä kuin Don Rosa, eikä tuo kuva muistuta tippaakaan Rosaa. Kailta on lupa odottaa tulevaisuudessa ehkä jopa kokonaan itse tehtyjä tarina-kokonaisuuksia.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: BarksEn usko. Kai on mielestäni huomattavasti parempi piirtäjä kuin Don Rosa, eikä tuo kuva muistuta tippaakaan Rosaa. Kailta on lupa odottaa tulevaisuudessa ehkä jopa kokonaan itse tehtyjä tarina-kokonaisuuksia.
Ehdottomasti samaa mieltä. Eihän Rosalla ole oikeastaan kuvataiteellista lahjakkuutta paljon yhtään, kaikki perustuu ulkoa opetteluun ja sapluunoihin.
Kurmeloinen
Noh, vaikka Rosan tyyli onkin kovin tönkön oloista, niin en silti lähtisi sanomaan ettei häneltä taiteellisia lahjoja löytyisi. Tuskin jokainen sapluunan pyörittelijä insinööri osaisi piirtää samalla tavalla, kuin esim. mitä Rosa piirsi kouluaikoinaan :S
Esim. Pertwillaby Papers ja Captain Kentucky: http://www.perunamaa.net/donrosa/images ... dition.jpg vaikka tuo taitaakin olla jo nykypäivän tyyliä Rosalta... Mutta niin, mielipiteitä on monia...
Nyt menee kyllä jo liian offtopiciksi, joten täytyy sanoa että Kai on varmasti todella lahjakas piirtäjä ja uskon kyllä, että joskus nähdään vielä hänenkin piirtämiä ankkatarinoita! ...Ja kyllä Kailta varmaan 'taitoa' löytyykin enemmän kun Rosalta, mutta pääpointti oli se, ettei Rosaa mielestäni voi lahjattomaksikaan sanoa.
Anonymous
No joo. Ehkä olin liian rankka sanavalinnoissani.
jarski
Hieno kuva. Kai kyllä piirtää hyvin. Ainakin tuon kuvan perusteella.
Bomber
Tuosta perunamaa porusta vielä, ettei perunamaa ole tod. virallinen ankkasivu, siellä kun on väärää tietoa ja se ei keskity vain akuun.

Jos tuon väärä tieto homman haluisitte kumota, niin turhaluulo, katsokaapa näiden esittelyiden esiintymistiheyksiä:
http://www.perunamaa.net/hahmot/kalevikirkonrotta.html
http://www.perunamaa.net/hahmot/hulivili.html
http://www.perunamaa.net/hahmot/kroisoksenapuri.html
http://www.perunamaa.net/hahmot/teodorankka.html
Anonymous
Kailla on oma, persoonallinen ja huoleton tyylinsä. Älkäämme verratko taiteiljoita keskenään, sillä siitä he vähiten pitävät. -Vanha viidakon sanonta.
Hupu
Kylläpä on hienosti piirretty. Hyvä saada Suomeenkin tälläisiä maailman luokan piirtäjiä.
Kääk13
KAISTA ANKKA PIIRTÄJÄ!
Barksi
Kaista saattaa hyvinkin tulla seuraava suomalainen Ankka-piirtäjä, sillä mies on kehittymään päin. Näin väittää mm. Wanda Gattino ja Rodriques. Nähtäväksi jää, milloin ensimmäinen Kain piirtämä tarina näkee päivänvalonsa. Uskoisin, että melko pian.
crackmann
Kiitos Kaille tästä! Hieno kuva. Hyviä tarinoita. Mitä muuta? :D
Sivuja: 1 2 3 4