Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Terveisiä Kai Vainiomäeltä!

(56 viestiä)
Jukka
TKalin pyynnöstä tässä on Kain lähettämä kuva, joka on Ankkikselle ja Ankkalinnakkeelle osoitettu:

http://ankkalinnake.org/ankkikselle.JPG[/img]
Kääk13
Komea kuva on!
kyllähän minä tuon jo näinkin...

Mielestäni Kai alkaa kyllä jo olemaan sen verta taitava, että minä ainakin Byronina jo hieman hellittäisin otettani ja antaisin hänelle luvan kirjoittamisen lisäksi myös piirtää.

Mutta en usko, että menee montaakaan vuotta (jos niinkään pitkään) kun Kain piirtämä tarina julkaistaan Aku Ankassa :D :D
Barksi
Kain ensimmäistä tarinaa ei olla vieläkään julkastu missään. Voi siis hyvinkin olla, että Kain piirtämiä tarinoita ei vielä nähdä vuosiin Ankassa. Toivottavasti kuitenkin nähtäisiin...
Kurmeloinen
Oho, hieno kuva Kailta :) ... Olen ihan varma että Kai pääsee piirtämään lehteen joskus tulevaisuudessa. Tosiaan Byronin olisi jo aika päästää Kai kynänvarteen :S ..on sitä tullut "huonojakin" piirtäjiä päästettyä.
Etsivä Kaasi
Todella komea kuva :D. Voisivat päästää jo sen Kain piirtämään. Hienolta näyttää. Toivottavasti nähdään Kaita parin vuoden sisällä Akussa. ::)
ArpinLusene
Hienoja Kai kuvat, saisi ruveta pirtämään Aku Ankan lehteenkin... ::) Olisi mukava saada lisää kuvia tänne ankkikseen Ankkatekijöiltä, jos on vain mahdollista :)
Pullasorsa
Hienoja kuviahan nuo ovat Kai! Eiköhän Byron ajan mittaa löyssää otettaan...
Kreach
Ihan hyviä piirroksia, ehkä voisi vielä olla omalaatuisempia, melko Vicarin piirroksien näköisiä. Kiitos näistä Kai, toivottavasti tulee lisää raapustuksia.
Fauntleroy
Todella hieno kuva. Odotan innolla sitä aikaa, jos/kun Kai saa alkaa piirtämään itse omat sarjansa. Kuten on jo mainittu, niin minäkin Byronina löysentäisin jo otteitani... No, hyvää kannattaa aina odottaa.
Barksi
Tuskin on Byronista kiinni. Mikäli olen oikein ymmärtänyt, Byronilla ei enää nykyisin ole edes erityisen suurta valtaa Egmontilla.

Ennen tilanne oli sellainen, että Egmontilla oli piirtäjiä enemmän kuin tarpeeksi, mutta käsikirjoituksista oli pulaa. Se saattoi osittain vaikuttaa siihen, miksi Kai ei saanut piirtää tarinoitaan. Nykyisin tilanne tuntuu olevan päinvastainen: käsikirjoituksia löytyy runsaasti, joten uusi "kirjailijoita" ei tarvita. Ehkä Kaikin pääsee nyt näyttämään.

Täytyy kuitenkin muistaa, että yksittäisten kuvien piirtäminen ja sarjakuvien piirtäminen on kaksi eri asiaa. Hyvä piirtäjä Kai on, mutta saa nähdä, onko hän myös hyvä sarjakuvapiirtäjä. Yhden Vainiomäen piirtämän (käytännössähän se oli luonnos, mutta melkein parempi kuin monien piirtäjien valmiit tarinat) tarinan olen lukenut, eikä se huonolta vaikuttanut. Suorastaan hyvältä. Tulevaisuudessa Kai tulee varmasti piirtämäänkin tarinoitaan.
rhino
Lainaus käyttäjältä: Barksiyksittäisten kuvien piirtäminen ja sarjakuvien piirtäminen on kaksi eri asiaa
Barksi on tuossa aivan oikeassa. Aika moni varmaan osaa piirtää yksittäisiä kuvia, mutta sarjakuvan piirtämisestä ei tule mitään.
Sivuja: 1 2 3 4