Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Ankkalinnakkeen wikisysteemi

(19 viestiä)
Jukka
Olemme nyt virallisesti aloittaneet Ankkalinnakkeen wikipohjaisen tietokannan kehittämisen. Tietokantaan tullaan kerämään kaikki nykyiset ja tulevat hahmo-, piirtäjä ja sarjakuvaesittelyt. Kuitenkin uutiset, artikkelit ja haastattelut, fanart-galleria ja muut tulevat pysymään normaalisti sivustolla. Wiki tullaan liittämään nykyisen sivuston yhteyteen pian.

Tässä vaiheessa wikisysteemin kehitykseen pääsevät ne henkilöt, jotka erityisesti haluavat osallistua esittelyiden lisäämiseen ja tietokannan "täyttämiseen". Tähän aiheeseen voit ilmoittautua halukkaaksi osallistua wikikannan kehittämiseen.
Kerro vastauksessa seuraavat tiedot:
Nick:
Miksi haluat osallistua wikin kehittämiseen:
Aiotko aktiivisesti osallistua sisällön lisäämiseen:


Kaikille mukaan hyväksytyille tullaan lähettämään maanantaina 21.4. yksityisviesti, joka sisältää wikitietokannan sisäänpääsyn tiedot.

Ankkalinnakkeen tiimiläisille tiedoksi, että teidän ei erikseen tarvitse ilmoittautua tähän.

Kaikki mukaan kehittämään Suomen suurinta ankkatietokantaa!
crackmann
Luonnollisesti olen tässä ylläpitäjänä mukana, mutta kokeita alkaa painaa päälle taas pikku hiljaa... Teen kuitenkin parhaani tämän kanssa :)
Barksi
Tottahan tähän osallistun, mutta toistaiseksi en ainakaan kovinkaan aktiivisesti. Tulevaisuudessa ehkä vähän innokkaammin.
TKal
Ilmoittaudun mukaan hommaan, vaikka koulussa onkin vähän kiireitä (=valtakunnallisia kokeita). Aion varmaankin lisätä tietoa ainakin jonkin verran, muiden tekemät virheet korjaan heti kun niitä huomaan.
squid
Katselin tuossa wikinne artikkeleita, ja yksi häiritsevä juttu pisti silmään: ne ovat säälittävän lyhyitä, eli koittakaapa kertoa asioista laajemmin...
Fauntleroy
Minä haluan osallistua Wiki-systeemin kehitykseen koska en ole kerennyt vielä tekemään Linnakkeeseen mitään. Aion osallistua varsin aktiivisesti. Niinkuin joku jo sanoikin: Riippuu miten homma toimii.
crackmann
Vastaan nyt squidille, että ainakin itsellä ja Tialalla ollut keskustelua siitä miten monet esittelyt pitäis uusia. Eli tämä tulee tapahtumaan kunhan wiki saadaan julkaistua ;)
Fauntleroy
Joo en minäkään tainnut päästä.
Jukka
Lykkäämme tunnusten antamista muutamalla päivällä, kunnes saamme sarjakuville tehdyn mallipohjan valmiiksi (olisi jotain lisättävää).. :)
TKal
Missä vaiheessa wiki muuttuu sellaiseksi, että kaikki sitä pääsevät muokkaamaan, ilman mitään mukaantulemishakemuksia tai Ankkalinnakkeen tiimin jäsenyyttä?
Jukka
Parin viikon sisällä.
ArpinLusene
Jep, meikäläinen olisi innokas tohon hommaan, aina kun aikaa riittää, eli yleensä viikonloppuisin. Kyllä arkipäivisinkin on aikaa , mutta aika vähän koulun takia. Eli olisi innokas osallistumaan, ja aika aktiivisesti kirjoittelisin. Vastaus taisi tulla vähän liian myöhään, vieläkö kerkeää mukaan?
Jukka
Wikin kehitys edistyy hyvää vauhtia. Ulkoasu alkaa olla jo kunnossa, sekä sisältöpuoli myös.
Wiki tullaan avaamaan parin viikon sisällä. :)

Ja tiedoksi lisääjät, nyt on vierasesto laitettu päälle, eli vain rekisteröityneenä voi kirjoittaa!

EDIT. Lisääjät ja muut kokeilijat, voitte laittaa palautetta toki tähän aiheeseen.
Bomber
O pari kertaa käyny sellanen moka et oon tehny jotain, mut oon unohtanu kirjautuu...
Jukka
Hei, joillakin teistä wikissä näkyy vielä vanha ulkoasu!
Käykääpä vaihtamassa se, asetuskohta löytyy profiilin asetuksista kohdasta "Ulkoasu".
Vaihtakaa sieltä ulkoasuksi "Ankkalinnake"!
Sivuja: 1 2