Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Ankkalinnakkeen nykytilanne

(17 viestiä)
Jukka
Jotkut ovat varmaan huomanneet, että Linnakkeeseen tulee nykyään kovin harvoin päivityksiä. Syitä on seuraavia:
Lainaus käyttäjältä: jojo3Näin se vaan on. Mitä on tullut jankattua, ei riitä enää tekeminen. Ja jos nyt jotenkin riittää, niin ketä kiinnostaa ruveta tekemään esittelyä kaverista joka on piirtänyt kaksi tarinaa joista toinen on julkaistu Suomessa 70-luvulla.
Ja itseä ei ainakaan voisi vähempää kiinnostaa joistain Disney-elokuvien hahmoista, näyttelijöistä yms. tekemään.

Niin, nyt on kyllä vähän pattitilanne. Jotakin pitäisi kehitellä.

Lainaus käyttäjältä: crackmannJoo-o, valitettavasti tämä puun maku tullut tähänkin suuhun jo noista esittelyiden tekemisestä... Jotain kiinnostavaa tai edes jotain uutta pitäis kyllä keksiä... :-
Yhteenvetona motivaatio on vain täysin hukassa, kaikesta kun tuntuu olevan jo tehty sisältöä.
Onko sitten ankat ja Disney ylipäätänsä liian kapea alue?

Kaipaamme kipeästi uusia ehdotuksia, ideoita, joilla saisimme ihmisiä innostumaan kirjoittamaan ehdotuksia. Loputtomasti tätä ei voi jatkua, kyllä te tiedätte sen lopputuloksen, jos kaikki jää pysähdyksiin.
Kreach
En minä ainakaan jaksa mitään esittelyjä kuukauden taskarista tai akkarista lukea, jossei niissä ole omaa mielipidettä tai arvosanaa tarinoille. Perunamaassa käyn katselemassa vain niitä arvosteluja, harvemmin kiinnostaa jonkun tarinan juoni, jos sitä ei ole lukenut (ei halua paljastusta) tai on lukenut sen (tietää juonen). Olen käynyt Ankkalinnakkeessa noin viitisen kertaa.
jojo3
No mitenkä tuo kommentti tähän liittyi?
Mirkku
Lainaus käyttäjältä: JukkaKaipaamme kipeästi uusia ehdotuksia, ideoita, joilla saisimme ihmisiä innostumaan kirjoittamaan ehdotuksia. Loputtomasti tätä ei voi jatkua, kyllä te tiedätte sen lopputuloksen, jos kaikki jää pysähdyksiin.Joku tyyliin Mahtavimmat sarjat-esittely, juonia ei paljasteta, mutta kerrottaisiin lempisarjat, tai ei siis mitään Barksin tai Rosan, mitkä on suurin osa lukenut, vaan sellaisia, mitä suosittelee muille, vaikkapa erikoinen juoni, tai muuten vain yllättävä suoritus joltain -ei-niin-suositulta- taiteilijalta. Tietenkin pitäisi mainita, missä sarja on julkaistu ja näin, ja jos mahdollista, voisi laittaa vaikkapa kuvia. No joo, tämä nyt on tällainen ilmaan heitetty idea, mutta ehdotuksiahan tarvittiin ;D.
mtvester
Joku voisi myòs kirjoittaa piiitk n artikkelin (herkullisin esimerkein varustettuna, toki) Ankka-julkaisuiden kieliasusta, parhaat sutkautukset mukaan lukien, sek vakiintuneista sanank nteist . :) Hauskaa luettavaa olisi myòs artikkeli Akun hauskimmista tyòkommelluksista, tai vaikkapa Hessun hassutteluista.
Mirkku
Lainaus käyttäjältä: mtvesterJoku voisi myòs kirjoittaa piiitk n artikkelin (herkullisin esimerkein varustettuna, toki) Ankka-julkaisuiden kieliasusta, parhaat sutkautukset mukaan lukien, sek vakiintuneista sanank nteist . :) Hauskaa luettavaa olisi myòs artikkeli Akun hauskimmista tyòkommelluksista, tai vaikkapa Hessun hassutteluista.Totta, noita voisi olla ihan kiva lukea, toisaalta niiden tekeminenkin vaarrisi melkoisesti hommaa, ellei niitä tekisi siihen tyyliin, että jokainen lisää jotakin, ehkäpä itse kuitenkin muistaa suosikit.
Kääk13
Ankkalinnake on kai nyt kokonaan poistettu? http://www.ankkalinnake.org

Mietin tässä nyt vain sitä, että mitenkähän on sen sisällön ja varsinkin käyttäjien(aivan. Myös mun) kivojen sarjakuvien ja fanartkuvien laita?

Minusta on kovin sääli, ettei niitä enää voi käydä lukemassa/katsomassa.
Ainakin osa kuitenkin ansaitsisi mielestäni olla näkyvillä, koska esim. itse olen pariin otteeseen tehnyt yhteistyötä hjhh:n kanssa. Olisi kirjoittajan kannalta epäreilua jos minä olisin ainut, joka pääsee valmiisiin sivuihin käsiksi.

Jos niitä ei enää saada takaisin, voitaisiin tänne ankkikseen perustaa oma sarjakuvat osio.
Minä ainakin voisin linkittää sarjissivuni omalle osiolle. Ja aihealueelle saisi jokainen lisätä omat sarjakuvansa sitä mukaan kun niitä tekee. Näin ei ylläpitäjien enää tarvitse olla vastuussa tarinoiden esille laitosta, vaan siitä vastaisi tekijä(t) itse.

Tuokaapa esille omia mielipiteitänne ja ideoitanne.
TKal
Nuo sarjakuvat ja fanartithan olisi aika helppo saada näkyville jonnekin - jos joltakin vain löytyy nuo kuvat koneelta, niin ei ole mikään vaikea homma pystyttää niitä varten uutta sivustoa. Pitää kyllä odottaa, mitä Jukka sanoo - onko Ankkalinnakkeen toiminta nyt loppunut?

Tietenkin myös Ankkiksen fan-art-osio sopisi hyvin paikaksi noille sarjakuville.
Barksi
Vai on koko sivu poistettu. Jukka, mitäs tämä tarkoittaa?
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: TKalNuo sarjakuvat ja fanartithan olisi aika helppo saada näkyville jonnekin - jos joltakin vain löytyy nuo kuvat koneelta, niin ei ole mikään vaikea homma pystyttää niitä varten uutta sivustoa.

Tietenkin myös Ankkiksen fan-art-osio sopisi hyvin paikaksi noille sarjakuville.

Hyvä! Joku tajusi mitä meinasin.
Mulla on ainakin kaikki sarjakuvani tallessa ja niistä voi ottaa kopioita mielinmäärin. Myös muokattavissa ne ovat.

Lainaus käyttäjältä: TKalPitää kyllä odottaa, mitä Jukka sanoo - onko Ankkalinnakkeen toiminta nyt loppunut?Tuokin täysin totta.
Jukka
Ihan luonnollinen syy tähän tapahtumaan, Linnakkeen palvelimen vuosimaksu umpeutui, joten sivusto sulkeutui. Ei hätää, kaikki tiedostot löytyvät kyllä koneeltani. Eri asia vain, että budjettini on senverran tiukalla, että tällä hetkellä en pysty 30 euroa maksamaan.
Pitää katsoa, kun sitä rahaa taas tulee.

En sitten tiedä siitä, onko Ankkalinnakkeen toiminta oikeasti loppunut. Wikisysteemi ainakin oli niin hajalla, että sen korjaaminen vaatisi jonkun paremmin asian osaavan taitoa. Luultavasti meinaa koko systeemin nollaamista, eli kaikki esittelyt katoavat.

Laitan kyllä kaikki kuvat ja teokset tulemaan niille, jotka niitä haluavat. : )
Barksi
Lainaus käyttäjältä: JukkaLuultavasti meinaa koko systeemin nollaamista, eli kaikki esittelyt katoavat.
Eikö nuo artikkelit voisi kuitenkin tallentaa jonnekin ennen nollaamista? Monta sataa artikkelia menee muuten täysin hukkaan.
Kääk13
Minulla olisi kysymys, (lähinnä) Jukalle(mutta saavat muutkin ilmaista mielipiteensä).
Miten on, tuleeko Ankkalinnakkeen sarjakuvat enää näytille erilliselle palvelimelle, vai pistämmekö pystyyn sen ehdottamani sarjakuvat aiheen?

Minä voin kyllä ottaa vastuulleni osion avaamisen, kun tuo Kuukauden Kääk keräilykuvat Fanart aiheeni tuli päätökseen enkä sinne enää juuri viestejä kirjoita(pitäisi kai päättää mitä sillekin osiolle lopulta tehdään).
Uskoisin myös olevani sopiva käyttäjä potkaisemaan tuollaisen aiheen käyntiin ja kannustamaan monia muitakin Ankkiksen käyttäjiä liittämään sarjakuvatarinoita sivulle, kun juuri tuo Fanart-osio minut tänne lennätti ja sarjakuva-aihe on muutenkin kovin lähellä sydäntäni.
Jos joku on ideaani vastaan, saa senkin toki sanoa. En pahastu. :)
Jukka
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Minulla olisi kysymys, (lähinnä) Jukalle(mutta saavat muutkin ilmaista mielipiteensä).
Miten on, tuleeko Ankkalinnakkeen sarjakuvat enää näytille erilliselle palvelimelle, vai pistämmekö pystyyn sen ehdottamani sarjakuvat aiheen?

Minä voin kyllä ottaa vastuulleni osion avaamisen, kun tuo Kuukauden Kääk keräilykuvat Fanart aiheeni tuli päätökseen enkä sinne enää juuri viestejä kirjoita(pitäisi kai päättää mitä sillekin osiolle lopulta tehdään).
Uskoisin myös olevani sopiva käyttäjä potkaisemaan tuollaisen aiheen käyntiin ja kannustamaan monia muitakin Ankkiksen käyttäjiä liittämään sarjakuvatarinoita sivulle, kun juuri tuo Fanart-osio minut tänne lennätti ja sarjakuva-aihe on muutenkin kovin lähellä sydäntäni.
Jos joku on ideaani vastaan, saa senkin toki sanoa. En pahastu. :)

Tuo ehdottamasi sarjakuvaosio kuulostaa hyvälle. Erillisestä palvelimesta en tiedä, ainakin tällä hetkellä Linnakkeen oma palvelin tulee pysymään kiinni. Sen lisäksi olisi varmasti parempi, jos käyttäjät itse päivittelisivät ja lisäilisivät teoksiaan näytille, koska olen nykyään niin harvoin paikalla. Eli osiota pystyyn vain. : )
Kääk13
Nöyrimmät kiitokseni sulle, Jukka. :)

Voisinkin alkaa suunnittelemaan osiota hetimmiten.
Toivottavasti sarjakuvat-osioon saadaan jo aiemmin Ankkalinnakkeessa ilmestyneiden tarinoiden lisäksi myös uusia ennennäkemättömiä sarjoja.
Toivon mukaan osion hahmogalleriasta tulee myös laaja...
Tällä kannustan kaikkia käyttäjiä kokeilemaan tarinankerrontaa erilaisten hahmojen kanssa.
Sivuja: 1 2