Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Ankkalinnake-blogi - uutisia ja artikkeleita etsitään!

(7 viestiä)
Barksi
Kuten olette varmaankin huomanneet, Ankkalinnake on nykyisin myös (tai tällä hetkellä voisi melkein sanoa, että "vain") blogi. Tarkemmin voitte tutustua täällä:

http://ankkalinnake.blogspot.com/

Ankkalinnake kaipaisi nyt kuitenkin apuasi seuraaviin tehtäviin:

1, Uutis-Ankka.

Ankkalinnake pyrkii tarjoamaan tuoreimmat Disney-uutiset tuoreeltaan blogissa. Usein Ankkalinnake on ollut myös ensimmäinen media Suomessa, joka jostain uutisesta tiedottaa. Uutisia on kuitenkin hankala bongata, joten apu olisi aina paikallaan. Kaikennäköisiä uutisia mistä vain Disney-aiheisesta voi lähettää joko minulle YV:nä taikka sitten tähän keskusteluun.

2, Artikkeleiden kirjoittajia.

Artikkelit mistä tahansa Disney-aiheisesta asiasta otetaan ilolla vastaan. Oli se sitten analyysi Ankkojen kummallisista suhteista tai jostain ihan muusta, Ankkalinnake vastaanottaa tekstit enemmän kuin mielellään. On kuitenkin syytä muistaa, että kaikkia tekstejä ei siltikään välttämättä julkaista, mutta hylätyt tekstit voi toki aina julkaista missä tahansa muualla.

3, Esittelyt

Myös tuoreista Disney-sarjakuvista, -peleistä, -elokuvista tai vaikkapa Disneyn nuorien muusikoiden tuoreista levyistä voi tehdä meille arvostelut. Arvosteluissa ei olla aivan yhtä tiukkoja kuin artikkeleissa, mutta tekstin tulisi kuitenkin olla mielekästä luettavaa. Alkuaikoina blogiin ei hyväksytty käytännössä mitään, mutta tästä tavasta ollaan osittain jo luovuttu. Kannattaa siis tarjota rohkeasti kaikenlaisia tekstejä meille.

Yritämme tehdä Ankkalinnakkeesta Suomen kattavinta Disney-aiheista sivustoa, joka on kohtalaisen haastava tavoite. Teidän avullanne tämä on kuitenkin mahdollista. Liity sinäkin siis Ankkalinnakkeen arvostettuun tiimiin, niin tehdään yhdessä suomalaista Disney-historiaa!
Fauntleroy
Ilkka-lehdessä oli juttu maailman suurimmasta Disney-fanista:

"On vessassa Aku Ankkaa lukevia Disneyn ystäviä, ja sitten on tosifaneja. George Reigner pitää itseään maailman suurimpana Disney-fanina, ja vaikea on vastaankaan väittää. Reigner on tatuoinut yli 2 000 Disney-kuvaa ihoonsa todisteeksi rakkaudestaan piirroshahmoja kohtaan. Lisäksi 50-vuotiaan Reignerin kotona on yli 24 000 Disneyn keräilyesinettä. Kuudennen kerran naimisissa oleva Reigner on viettänyt kaikki häämatkansa Walt Disney Worldissa, ja hänen viimeinen toiveensa on, että hänen tuhkansa ripotellaan Disney-huvipuistoon. Erikoisesta kaverista kertoi maailman kummallisuuksiin erikoistunut internetsivusto Oddity Central."

En tuota Oddity Centralin juttua löytänyt, mutta miehestä löytyy tietoa myös täältä (keräilyesineiden ja tatuointien määrissä on eroja Ilkan juttuun verrattuna).
Barksi
Wau, mikö löytö! En ole aivan varma, ovatko nuo tatuoinnit äärimmäisen onnistuneita, mutta taitaa kaveri tosiaan olla melkoinen Disney-fani.

Kiitos kuitenkin, Fauntleroy, tästä mainiosta löydöstä! ;)

http://ankkalinnake.blogspot.com/2009/1 ... -fani.html
Peetukka
Tässä olisi tällainen jo melkoisen vanha uutinen tuosta Disneyn museosta.

"San Franciscossa Yhdysvalloissa on avattu Walt Disneyn elämästä ja urasta kertova museo. Disneyn tyttärenpojan Walter Millerin mukaan Walt Disney tavoitti ihmiset, koska hän oli armoitettu tarinankertoja. - Nyt on aika kertoa hänen tarinansa, Miller sanoi museon avajaisissa.

Museo on Disneyn perheen hanke. Säätiön johdossa ovat Walter Miller ja hänen äitinsä, Walt Disneyn tytär Diane Disney Miller. He sanovat ryhtyneensä hankkeeseen siitä pelosta, että Disney ihmisenä oli sulautumassa legendaan.

- Isoisäni nimi sekoitetaan usein brändin nimeen. Museon tarkoituksena on kertoa, että hän oli tavallinen ihminen, jolla oli epätavallinen visio, Miller sanoo.

Disneyn tavallisuutta ja perhettä painottavat seiniä koristavat sukuvalokuvat ja videotaulut, joilla pyörivät vanhat kaitaflmit häistä ja lomamatkoista.

Silkkaa sopusointua museo ei kuitenkaan ole, vaan siellä voi muun muassa kuunnella nauhan Disneyn kuulusteluista Yhdysvaltain kommunistivainojen aikana. Esillä on myös dokumentteja, jotka kertovat hänen taloudellisista vaikeuksistaan liikeuran alussa.

Museossa ovat näytteillä muun muassa monet Disneyn elokuvien saamista Oscar-patsaista, mutta avajaispäivän perusteella suurin vetonaula näyttää olevan Disneyland-huvipuiston yksityiskohtainen pienoismalli, jossa vuoristoradan junat liikkuvat ja karusellit pyörivät.

Vertailun vuoksi esillä on toinenkin malli: Disneyland sellaisena kuin Walt Disney sen ensin ajatteli, siis aivan erilaisena kuin vuonna 1955 avautunut todellinen Disneyland.

Museorakennus on entinen armeijan tukikohta. Uuden muotonsa ja sisältönsä se sai 75 miljoonalla eurolla.

AP, Reuters, YLE Uutiset"
Barksi
Lainaus käyttäjältä: PeetukkaTässä olisi tällainen jo melkoisen vanha uutinen tuosta Disneyn museosta.
Kiitos uutisesta, mutta se löytyy jo Ankkalinnakkeesta. Tosin, hieman lyhyempänä versiona, mutta täytyy muistaa, että me julkaisimme sen neljä kuukautta ennen YLEä!

http://ankkalinnake.blogspot.com/2009/0 ... useon.html
Kääk13
Kuinkas tämä viikoittainen Akkariarvostelu voi? Uutta arvostelua ei ole toviin näkynyt...
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Kuinkas tämä viikoittainen Akkariarvostelu voi? Uutta arvostelua ei ole toviin näkynyt...
Kirjalla kone rikki. :/
Sivuja: 1