Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Wiki- vaiko nykyversio?

(3 viestiä)
kirja
Ankkalinnake on ollut käytännössä tyhjänä melko kauan. Monet ylläpitäjistä ovat olleet motivaatiottomina. Ankkalinnakkeen osalta ei ole täysin kyetty päättämään edes sitä, käytetäänkö wikiversiota (vanha) vaiko nykyversiota (linkki).

Sivustothan tehdään selaajia varten, joten päätimme tehdä asiasta äänestyksen. Enemmän ääniä saanut vaihtoehto tullee olemaan Linnakkeen pohja, johon pyritään rakentamaan uudestaan menestyvä sivusto.

Nykyversio on simppeli ja silloin muutoksia ei tule juuri ollenkaan, vaan sivustoa lähdetään kokoamaan uudestaan ja muutamia kategorioita lisättäneen.

Wikiversio on käytännössä sama kuin vanha Ankkalinnake. Palvelu tulee kuitenkin olemaan sama Tialan kuin nykyään eli wikipalvelu vain liitetään nykyiseen Linnakkeeseen. Sen ei pitäisi tulla olemaan ulkoasultaan samanlainen kuin Wikipedian, mutta toisaalta ei myöskään samanlainen kuin vanhan Linnakkeen. (Mikäli jollakulla on kuvakaappauksia vanhasta Ankkalinnakkeesta, hän voinee ne tänne liittää.)

Äänestys on avattu. Valinta on teidän. Vaikuttakaa Ankkalinnakkeen tulevaisuuteen! Perusteluja (ja muutakin keskustelua) voi toki sanoa, mutta äänestys on se pääasia.

~kirja
kirja
Wiki on ollut (melkein) koko ajan johdossa eikä hetkeen ole tullut uusia ääniä. Voitto taitaa olla mennyt sille.

Tiala palailee en-muista-mistä parin viikon kuluttua, jolloin saadaan asennettua wiki. Vapaaehtoisia on kerätty ja Ankkalinnakkeen tulevaisuus näyttää valoisalta. Lisää tietoa sitten, kun kerkiän kirjoittaa. :)

~kirja
djlordi
Itse ainakin voin auttaa, on sen verran kokemusta Wikipedian puolelta ainakin, ja toki myös tavallisten sivujen puolelta.

Täältä näkee vanhoja versioita sivusta: http://web.archive.org/web/*/http://www ... innake.org
Sivuja: 1