Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Ankkalinnake Yleinen

(28 viestiä)
Jukka
Tervehdys kaikki Ankkislaiset!
Kuten varmasti monet ovat huomanneet, Ankkalinnake on uudistunut lähes täysin. Kaksi sivustoa, Kääk! ja Ankkalinnake yhdistyivät yhdeksi kokonaisuudeksi.
Sivusto tulee päivittymään lähes päivittäin, sillä meillä on intoa lisäillä uutta sisältöä useasti.
Samoin (hyvät) arvostelut, jotka Ankkiksesta löytyvät, niin löytyvät myös Ankkalinnakkeesta linkkien muodossa (mahdollisesti tulevaisuudessa myös itse sivuston palvelimelta).

Kiinnostaisiko sinua tehdä sisältöä Ankkalinnakeelle?
Jos haluat, voit lähettää arvostelun/arvostelun julkaisemattomasta Taskukirjasta/lehdestä, jonka julkaisemme sinun valitsemalla nimelläsi.
Vaihtoehtoisesti, jos haluat kirjoittaa hahmo-esittelyitä, piirtäjä-esittelyitä yms. niin lähetä malliesittely vaikkapa minun sähköpostiosoitteeseen.
Muista että tekstin pitää olla omaa käsialaasi, eikä sitä/sen osia saa kopioida mistään... lainauksia saa käyttää toki rajoitetusti.

PS. Tulevaisuudessa mahdollisesti sivustolle ilmestyy Kari Korhosen haastattelu. Pysykää valppaina. ;)
akuankka1313
Hyvä, että saatiin tämmöinenkin osio pystyyn. Ja Jukka, hyvä, olet hyvä ankkalinnakken ylläpitäjä!!!
Anonymous
Juu, elikkä sisällöntuottajia otetaan mielellään vastaan, kunhan Jukan esittämät kriteerit täyttyvät.

Paljon on suunniteltu mitä sitä laittaisi mukavaa Ankkalinnakkeeseen, mutta ei millään olla keksitty. Tottahan se on että siellä on jo Hirsipuu ja Visa, mutta mitä enemmän sen parempi?

Laitan toisen topicin pystyyn, jossa voitte ehdottaa uudistuksia ym..
korri
Tiedä sitten kuuluuko tänne mutta...Olen käynyt nyt pari kertaa katselemassa sivuja ja aukeavat kivasti mutta kun yritän scrollata sivuja niin crashaavat Internet Explorerini. Ideoita, missä on vika?
Jukka
Lainaus käyttäjältä: korriTiedä sitten kuuluuko tänne mutta...Olen käynyt nyt pari kertaa katselemassa sivuja ja aukeavat kivasti mutta kun yritän scrollata sivuja niin crashaavat Internet Explorerini. Ideoita, missä on vika?
Vika on siinä, että Internet Exlporerin CSS koodaustieto on aivan surkea.
Jos saamme sivuston toimimaan Mozilla Firefoxilla tai Operalla (kannattaa kyllä vaihtaa jompaan kumpaan noista ihan jo tietoturvankin takia), niin se harvemmini sitten toimii IE:llä.
squid
Asiahan voitaisiin korjata, ja oikeastaan se tulisi korjata. IE on kumminkin valtaselain.
Jukka
Lainaus käyttäjältä: JuusofinAsiahan voitaisiin korjata, ja oikeastaan se tulisi korjata. IE on kumminkin valtaselain.
Korjaa ihmeessä jos pystyt ilman "hajoittamatta" CSS-standardihyväksyntää ja XHTML-standardihyväksyntää. ;)
squid
tunnetaan myös tagit, jotka tekevät jotain VAIN ielle :D
Anonymous
Njooh.. siinä pitää aika paljon vain kirjoittaa lisää koodia, katsotaan jos sitä joskus jaksais..
korri
Tulipa mieleen myös...kuuluvatko myös esim. Disney-elokuvat Ankkalinnakkeen aihepiiriin? Kuitenkin aika iso joukko hahmoja on tehnyt ensiesiintymisensä elokuvissa (Aku ja Mikki tietysti tärkeimpinä) ja aika moni noista animaatiohahmoista on käynyt vähintäänkin sivuroolissa lehtien sivuilla...
Jukka
Ankkalinnakkeessa on otettu koekäyttöön kommenttijärjestelmä.Käy kokeilemassa sitä osoitteessa http://ankkalinnake.org/?sivu=akuankka ja sano mielipiteesi. :-)
Bomber
On ilo tehdä ankkalinnakkeeseen sisältöä, varsinkin kun Jukka tituleeraa minua aktiiviseksi ja ankkalinnakkeen aktiivisimmaksi.
Touho1
Lainaus käyttäjältä: JukkaAnkkalinnakkeessa on otettu koekäyttöön kommenttijärjestelmä.Käy kokeilemassa sitä osoitteessa http://ankkalinnake.org/?sivu=akuankka ja sano mielipiteesi. :-)
Minä en pysty mennä tuonne, koska minulla koko Ankkalinnake ei toimi :(
Mikähän on syynä?
jho
Ankkalinnakkeen siirtokaista loppui: http://www.ankkis.net/index.php?topic=1291.0
crackmann
Pian pitäisi siirtyä Webolin palvelimelle Linnake, sittenhän on rajoittamaton siirtokaista, joten ei pitäisi olla tätä samaista ongelmaa enää :)
Sivuja: 1 2