Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Ankkalinnake Yleinen

(28 viestiä)
jho
Mua kiinnostaa, että mitäs tykkäätte Linnakkeen kilpailuista?
Nythän sivustolla on menossa jo neljäs kilpailu, joka on tietovisa tyylinen.

Onko kysymykset liian vaikeita/helppoja? Jotain muuta?
Kertokaa nyt tännekkin vaikka tuolla on osallistumislomakkeessakin vastaavanlainen kysely..
Tiala
Kysymyksethän ei saa olla liian vaikeita. Kaikki vastaukset kai löytyvät Linnakkeesta, tai vähintään täältä ankkiksesta...
Jukka
Ankkalinnakkeen "tiimille" eli henkilöille, jotka tekevät Ankkalinnakkeeseen sisältöä, on avattu uusi osio vain heitä varten. Osio kantaa nimeään "Ankkalinnakkeen tiimin keskustelupaikka". Osiossa keskustelemme tulevista projekteista sivustolla, sivustolle tulevasta sisällöstä ym. Jos haluat päästä osalliseksi tämän osion keskusteluun, niin liity Linnakkeen sisällöntuottajiin! Ohjeet löytyvät täältä.
Jukka
Nyt on uusi ulkoasu laitettu toimintaan. Mitä pidätte? Onko jokin vialla tai korjaamista vaativa? Itse ainakin pidän tästä enemmän kuin entisestä. Enemmän elävyyttä.. vai? ;)
TKal
Ihan hienolta näyttää. Korjattavaa on tosin siinä, että kun painaa tuota Fort Duckburg-linkkia, niin etusivun ylälaidassa lukee yhä että kyseessä olisi sivun suomenkielinen versio.
ArpinLusene
Uusi ulkoasu on hieno! Selkeä ja jotenkin... en osaa sanoa, mutta älyttömän hieno! Hienoa työtä! :)
Jukka
http://ankkalinnake.org/wiki/index.php?title=Etusivu
Nyt myös wiki on upotettu ulkoasuun! :) Onko linkkien järjestely sivu parhaassa mahdollisessa muodossa, vai haluaisitteko muuttaa jotain? Kertokaas muuten sivuja, joissa huomaatte puutteita.
Mikä tahansa sivu linnakkeessa kelpaa.
Anonymous
Onkohan tämä vain minun koneella vai onko tämä yleinen virhe? Kun kirjaudun sisään Ankkalinnakkeeseen, niin esim. muokkausnappi menee keskelle sivua, vaikka sen pitäisi olla yläreunassa. Se häiritsee minua aika paljon, sillä nyt ei pysty kunnolla lukemaan noita esittelyjä.
Ja vaikka kuulun ankkalinnakkeeseen miksei nuo tähdet muutu oransseiksi.
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: AnkkavankkaJa vaikka kuulun ankkalinnakkeeseen miksei nuo tähdet muutu oransseiksi.
Et sinä vielä tiimiin kuulu. Ensin pitäisi läpäistä kirjoitustaitotesti, joka lähetetään Jukan sähköpostiosootteeseen.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: AnkkavankkaJa vaikka kuulun ankkalinnakkeeseen miksei nuo tähdet muutu oransseiksi.
Kuka vain voi kirjautua sinne esittelyihin, vaikka kaksivuotias. Se ei sinusta vielä ihan ankkalinnakelaista tee. Sinun pitää lähettää omatekemä malliesittely, jonka Jukka sitten joko hyväksyy tai hylkää. 13 on ikäraja, mutta lahjakkaat nuoret kirjoittajat voivat päästä "alaikäisenä" sisään. Esittelyä vaan Jukalle niin olet jo 0,01 prosenttisesti (ei ole millään tavalla loukkaus, viittasin vain että ei vielä malliesittelykään sinusta kunnolla ankkalinnakelaista tee, se pitää hyväksyä) Ankkalinnakkeessa.
Jukka
Tiedoksi kaikille, olen ulkomailla seuraavina ajankohtina:

6.7 - 26.7
2.8 - 9.8

Ensimmäinen matka suuntautuu Pariisiin ja Brightoniin (Englanti). Kielimatka kyseessä.
Toinen matka suuntautuu Turkkiin.

Kaikissa asioissa koskien Ankkalinnaketta voitte kääntyä Jussin (crackmann) puoleen. :) Jussille ja Barksille semmoinen toive, että päivittäisitte tuota etusivun julkaisulistaa aina viikottain ja uusimmat esittelyt lisäätte päivityksiin. Kun palaan, niin jatketaan noiden osioden uudistamista (eli hahmogallerian yms, ellette itse halua jatkaa.. ;)).

Ideoikaa poissaollessani uusia kilpailuja ja osioita, joita voisi toteuttaa!
Laittakaa ehdotukset vaikka yksärillä Jussille.
Oikein hauskaa loppulomaa koko Ankkikselle!
crackmann
Jaahas, että lomailua :) Joku kilpailu pitäisi tässä piakkoin taas aloittaa linnakkeessa, poitäisi vaan vähän suunnitella ja sellasta. Nyt kun Jukka on tuolla ulkomailla niin pitää kai boksilla peluuta vähentää ja lisätä koneella oloa.
Kääk13
Koskas Ankkalinnakkeen syyskilpilun voittajatyö julkistetaan kaiken kansan nähtäväksi?
Olisin -ja varmaan joku muukin- kovasti kiinnostunut näkeemään, millaisen tekstin voittaja on kehittelemääni sivunmittaiseen nikkaroinut. :)
Sivuja: 1 2