Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Uudistukset, mitä sinä haluaisit Ankkalinnake.org iin?

(66 viestiä)
Anonymous
Tämän aiheen tarkoitus on saada kävijöiden mielipiteitä, mitä uutta Ankkalinnakkeeseen juuri te/sinä haluaisitte. Parannusehdotukset yms tänne, kiitos.
akuankka1313
Voisiko olla mahdollista, että pistettäisiin sinne Ankka-sarjiksia vuosien varrelta?
juketsu
Enpä usko että Disney antaisi lupaa.. Mutta kenties tarinoita erilaisista Ankka kirjoista ja lehdistä ja ihan kaikesta ja siihen joku pieni selitys ja tietoja ja sitten joku hakukone jolla niitä voisi etsiä. Lisäisitte aina vähän kerrassaan ;)
Voisi valita hakeeko tietojen, selityksen vai nimen mukaan, vai kenties kaikkien.. Löytyisi käyttöä :) Toki on Inducks mutta se välillä sekoaa ja on hidas, enkä tarkoita kuitenkaan niin laajaa :D
Anonymous
Juu, tuskin Disneyltä lupaa tulee.. Jos oikein ymmärsin juketsun viestistä, haku Ankkalinnakkeen sisältöön vai? Kyllä tuollainen ainakin (ehkä) onnistuisi.
juketsu
No sekin, mutta siis:
Lainaus:Mutta kenties tarinoita erilaisista Ankka kirjoista ja lehdistä ja ihan kaikesta ja siihen joku pieni selitys ja tietoja ja sitten joku hakukone jolla niitä voisi etsiä. Lisäisitte aina vähän kerrassaan ;)
Voisi valita hakeeko tietojen, selityksen vai nimen mukaan, vai kenties kaikkien.. Löytyisi käyttöä :) Toki on Inducks mutta se välillä sekoaa ja on hidas, enkä tarkoita kuitenkaan niin laajaa :D

;)
Barksi
Tuo juketsun idea olisi loistava, jos sen vain saisi toimimaan. Paljon se kyllä vaatisi mutta kyllä se kannattaisi.
Jukka
Mietin tässä, että voisiko tämän toteuttaa wikityylisesti, tässähän olisi jo wiki valmiina: http://www.ankkalinnake.org/wiki/index. ... le=Etusivu . Ja sitten kuinka Disney suhtautuu tämmöiseen, että kerätään Jumboja, taskareita yms. tietoa jne. (Ei kuvia kuitenkaan).
Anonymous
Jos toi wiki jätetään, kannattaa laittaa etusivulle suojaus, ettei "vieraat" voi mukata sitä.
Barksi
Wikiin olen itse alkanut jo kirjoittelemaan aiheita. Ja niin on Juustokin. Wiki on itseasiassa loistava idea, sillä sieltä löytyisi nopeasti kaikki tarvitsema tieto. Tietysti vain siinä tapauksessa, että sinne on kirjoiteltu.
Jukka
Hmm. Mietin millälailla Ankkalinnakkeen ja Ankkawikin tietoja voisi yhdistää toimivaksi kokonaisuudeksi? Onko kellään rakentavia ideoita...?
Heka
Minua häiritsee se, ettei missään artikkelissa ole yhtään kuvaa. Kuvat toisivat suuren, positiivisen lisän kaikkiin juttuihin.
squid
Itseasiassa tuo kuva juttu on tällä hetkellä homman nimenä ainakin minulla.
akuankka1313
Voisikohan sinne pistää myös Aku Ankkaan liittyviä pelejä?
Barksi
Ankkawikiin ainakin sopisi mielestäni kaikki Disney-pelit. Tosin minä en sitä päätä.
juketsu
Ankkalinnakkeen kaikki hahmoesitelmät yms. voisi pistää tuonne wikiin :)
Sivuja: 1 2 3 4 5