Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Haastattelut

(16 viestiä)
Barksi
Ajattelin nyt avata tällaisen aiheen.

Elikkä, olen Ankkalinnakkeeseen jo jonkinverran saanut noita haastatteluja. Mutta vielä niitä tulee, malttakaa vain.
Ajattelin aloittaa aiheen siksi, että kysymyksiä tarvittaisiin. Ja myös haastateltavia.

Eli, jos sinulla on mielessäsi joku, jonka haastattelun haluaisit, kerro se rohkeasti täällä. Tai ehkä yksityisviesti olisi parempi.
Teemme parhaamme, että haastattelu myös toteutuisi.
Ihme-miehiä emme mekään tosin ole.

Lisäksi kysymyksiä otetaan vastaan mielellämme. Ankkalinnakkeen porukan (lasken itseni siihen mukaan) kielitaito kun ei oikein riitä, jotta kysymyksiä saataisiin.
Tai siis kysymysten oikeinkirjoituksessa saattaisi olla aukkoja. Eli jos olet kiinnostunut keksimään kysymyksiä, lähetä ne mieluiten englanniksi
(paitsi jos haastateltava on suomalainen). Suomen kieliset kysymykset otetaan myös yhtä vakavasti. Ensi-sijaisen tärkeää kuitenkin olisi se,
että kysymyksiä olisi.

Ja niin, mitä mieltä olette haastatteluista? Haluatteko niitä edes lisää?

edit. Lisätään nyt vielä, että koska haastattelut tulevat Ankkalinnakkeeseen, olisi haastateltavien olla jollain tavalla Disneyyn liittyviä. Kiitos TKal huomautuksesta.
Crosby
No itselleni nyt tulee ainakin mieleen että Don Rosan haastattelu olisi mukava nähdä tuolla jos se vaan on mahdollista toteuttaa. Kysyisi esim. onko uusia sarjoja tekeillä/valmiina ja vieläkö jatkaa mihin tahtiin suunnilleen sarjiksien tekoa. Englantini ei itsellänikään vain ole niin hyvää että osaisin englannikielisiä kysymyksiä tehdä oikein.
Barksi
Don Rosan haastattelua on yritetty jo kerran, mutta eiköhän sitä vielä yritetä jatkossakin. Pistetään kysymys korvan taakse.
jho
Joo, kun mies Tuurissa vieraili, niin mä annoin haastattelun kirjekuoressa sille. Siitä on kulunut jo jonkin aikaa, joten tuskin sitä vastausta enään tulee. Nyt kun mies tulee oikeen kotikylääni (mikä on maailman 8. ihme) asti, niin voisin koittaa uudestaan. Kyllä me se himoittu haastattelu joskus saadaan. ;)
crackmann
Toivottavasti :) Itekki meen tonne Tuuriin toistamiseen huomenna varmaankin... Jos äiti nyt antaa rahaa, niin ostan RAE&T2 (jos sitä nyt myydään Keskisellä) ja hankin siihen sekä jo omistamaani RAEJT1:een nimmarit :)
Tiala
Crack: Kyllä ainakin mainoksessa oli REAT kakkonen...
jho: Anna vaan uudestaa! Kyllä se vastaa siihen, kun oikeen painostetaan ;):P
jho
Mutta en voi antaakkaan sitä haastattelua, koska Rosa on Honkkarissa just sillon ku mulla on koulua ja sieltä on niin pitkä matka Honkkariin, että en ruokatunnilla ehi. :( Joku muu vois koittaa.
Tiala
Ei se haittaa, vaikka vähän myöhästyykin ;) Sano että pyörästä lähti ketjut :P
jho
OT alkaa: Nii muttaku matkaa on Honkkariin sellaset 3-4 km koululta ja ruokavälkkä on vaan 40 min. Ja siellä pitäis vissiin jonnottaakkin.. En viitteis lintsata. Ja jälkkä muutenkin odottamassa ku on nii paljon myöhästymisiä. :P

OT loppuu.
jho
Vähän negatiivistäkin palautetta:

Kun noita haastatteluita luen, huomaan että monelta piirtäjältä on kysytty kuinka kauan kestää käsikirjoittaa normaali ankka-tarina tjsp., niin on vastauksena tullut "en käsikirjoita tarinoita, mutta...". Eli siihen voisi kiinnittää huomiota, että kun haastateltavaa haastatellaan, niin ottaa huomioon onko hän käsikirjoittaja, piirtäjä vai mahdollisesti kumpikin, niin ei tulisi tuollaisia em. kommelluksia. Hyvä esimerkki: http://ankkalinnake.org/arild.php

Ja kysymyksiä saa ehdottaa Ankkalinnakkeen väelle (ylläpidolle tai Barksille, niin varmasti menee perille).

Muuten loistavaa kamaa!
Barksi
Arild on käsikirjoittanut myös muutaman tarinan, lieköhän tullut muistikatkos. Mene ja tiedä.

Mutta tässä kohtaa haluan mainita, että kysymykset ovat Jukan käsialaa, minä en vastaa niistä. Oma englantini kun on mitä on.
Englantini on ihan ymmärrettävää, mutta oikeinkirjoitus vähän ontuu. Siksi en haastatteluissa kysy muita kysymyksiä kuin nuo peruskysymykset.

Kiitos kuitenkin palautteesta, keksikää toki lisää kysymyksiä ja myös haastateltavia. Kaikki käy, kunhan jollain tapaan liittyy Ankkaan - Tai Disneyhyn.
HN Erkka
Hmm... Olisikohan mahdollista saada Flemming Andersenin haastattelu? ::)
Mielestäni yksi parhaista piirtäjistä, minä ainakin lukisin mieluusti.
crackmann
Itse laitoin menemään yhdelle aika kuuluisalle Ankkapiirtäjälle tässä pari viikkoa sitten haastattelun Akkarin nettisivujen kautta, ja tuli pari päivää sitten vastaus, että haastattelu on toimitettu perille, mutta vastaukset eivät ole taatut, mutta toivotaan parasta :)
Jukka
Tässä kaksi ideaa, joita voisi lähteä toteuttamaan:

Eli ensimmäinen idea olisi semmoinen kuin Linnakkeen ylläpitäjän eli minun haastattelu. Haastattelun kysymykset voisivat muodosta mm. linnakkeen alkutaipaleesta, kuinka kaikki sai alkunsa yms. Jos joku on kiinnostunut tämmöistä toteuttamaan, niin rohkeasti vaan alkaa vetää projektia. Käytännössä tämä meinaa kysymysten kerääminen kasaan vaikka privaviesteillä ja lähettäminen minulle. Vastaukset olisivat sitten luettavissa sivulla.

Toinen Egoistin kertoma idea on videohaastattelut. Ainakin Kaista, Karista, keräilijöistä ja toimituksesta haastattelut voisi tehdä (riippuu tietysti jos se suostuvat). Kysymykset pitäisi vaan saada rustattua kasaan. Ei samantyyppisiä/samoja kysymyksiä ,kuin herrojen tekstihaastatteluissa, vaan semmoisia jotka sopivat videolla esitettäväksi. Hoidamme sitten Villen kanssa loput, kun kysymykset ovat kasassa (hyvä jälleen tehdä lupauksia toisten puolesta). ;) Kysymyksiä voi tästä hetkestä lähtien laittaa minulle tulemaan.
Barksi
Ehdottomasti näin teemme.

Kai ja Kari saattavat suostua, Heiskanen suostuu todennäköisesti. Siinä on jo kolme. Ja miksei Heiskasen lisäksi myös muuta toimituksen väkeä haastateltaisi? Jippes ja Milton tulevat Suomeen syksyllä, tulkin välityksellä sekin saattaisi onnistua. Voisimmehan tehdä eräänlaisen dokumentinkin jostakin Ankka-aiheesta, johon sitten noita haastatteluja ujuttaisimme.
Sivuja: 1 2