Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Ankkalinnakkeen betatesti alkaa!

(16 viestiä)
Jukka
Ankkalinnakkeen uuden sivuston betatestaus on alkanut!
Uudistuksia ja päivityksiä on tullut rutkasti sitten viime ulkoasun. Muun muassa esittelyistä löytyy erityinen arvostelusysteemi, jonka avulla voit arvostella jokaisen esittelyn ja artikkelin.
Käynnistimme myös keväisen kevätkilpailun, jonka palkintona on AA Satasivuiset 11!

Tämän aiheen ideana on toimia erityisenä kritiikki- ja palauteaiheena.
Purkakaa tänne kaikki mahdolliset ajatukset uudesta sivustosta, haittakohdat, parannusehdotukset ja muut!

Tunnetut ongelmat:
-
Karhula
Hyvältä näyttää ainakin se mitä olen silmäillyt. ::)
Tuo arvostelusysteemi on varmaan paras uudistus. (Ainakin tähän mennässä mitä olen katsellut), koska se saattaa lisätä suosiota?
Hienoa! :)
Kurmeloinen
Dodiin, hyvältä näyttää uudistuneet sivut! Kuten jo Jukallekin kehuin, on mielestäni tuo vaihtuva logo hyvä ja hauska idea, vielä kun siihen saadaan ne loputkin kuvat. :) (Nyt siellä taitaakin löytyä kaikkia, jees!)
Jukka
Nyt on suurin osa kaikista virheistä saatu korjattua. :) Keskitymme kaiken sisällön lisäämiseen ja uuden kehittämiseen. Arvostamme edelleen kaikkea mahdollista palautettanne, muistakaa kommentoida!

Mitä mieltä olette muuten siitä, jos Sarjakuvat-osiosta tulisi kaikkien julkaisujen "kehto" eli jokaisen julkaisun kaikki numerot löytyisivät sieltä, vaikka esittelyä niistä ei olisikaan.
Tiala
Täytyy sanoa, että minä en kannata tuota Jukan ideaa, sori vaan. Inducks on jo keksitty, eikä minusta Linnakkeen kanata pyrkiä samaan. Mielumminkin meidän kannattaisi keksiä jonkinlaista uutta sisältöä tuonne sajrakuva alueelle. En sitten tiedä millaista..
squid
Vaihteeksi olen jopa Tialankin kanssa samaa mieltä: miksi helvetissä pitää keksiä pyörää uudelleen? Toki se on helpompaa kuin keksiä jotain uutta, mutta mitä siitä kukaan hyötyy?
Barksi
Mitä minä sanoin, Jukka. Inducks on täydellinen, siellä on käytännössä kaikki Disney-julkaisut. Miksi tehdä oma sivusto vain suomalaisille julkaisuille? Itse asiassa, sellainenkin on jo, Perunamaan sarjakuvalistaukset. Siellä ei tosin tarinoita ole listattu, mutta kaikki lehdet kuitenkin. Keksitään lisää sisältöä, mutta mielummin sellaista, jota kukaan muu ei ole keksinyt. Rohkeasti vain ideoita keksimään.
Mrtikka
Mun mielestä mitä ankkalinnake tarvii on 'yksinoikeus' tietoja jotka joku iso taho olisi jopa varmistanut. Ei siis mitään huhuja vaan faktaa. Kuitenkin sellaista faktaa mitä löytää vain ja ainoastaan ankkalinnakkeesta...
squid
Varmasti Ankkalinnake moiset julkaisee sivuillaan, jos niitä lähettelette... Lähettäkään vaikkapa tänne, niin saadaan jotain tännekkin ;)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: MrtikkaMun mielestä mitä ankkalinnake tarvii on 'yksinoikeus' tietoja jotka joku iso taho olisi jopa varmistanut. Ei siis mitään huhuja vaan faktaa. Kuitenkin sellaista faktaa mitä löytää vain ja ainoastaan ankkalinnakkeesta...
Täytyy myöntää, Jukka ja minä tiedämme vaikka kuinkapaljon sellaista, mitä muut eivät tiedä. Neljän Ankka-mestarin tulonkin tiesin jo marraskuussa. Mutta kun kaikkea ei viitsi/saa laittaa heti tietoon. Laitamme yleensä vasta silloin, kun tiedot ovat varmistuneet tai kun se on julkaistu jossakin muualla. Tulevaisuudessa ehkä olemme rohkeampia. ;D
Bomber
Sairaan hieno toi kun painaa tota Esittelylehden kantta!
Muutenkin todella hienot ja "fiinit" sivut. Esittelyt parantuneet roimasti kun tuli
uusi ulkoasu niillekkin!
Bomber
???? Mulla näkyy nyt toi vanha sivu? Onkos joku töppäys tapahtunu
Barksi
Ei, lue sivulla lukeva teksti.
Fauntleroy
Jaa että se oli sellainen betatesti... ::)
Bomber
Ai, eikö siitä pidetty niin paljoa? Joo, tossa kyselyssäkin aika moni vastas ei...
Sivuja: 1 2