Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Kuinka monta prosenttia?

(139 viestiä)
Akuhullu97
Juuh... Minulla on nytten noussut prosentti sellaiseksi kuin 12,8, ja sijoitus on podiumilla 88. Tavoite tänä vuonna 80 joukkoon... :)
Juzz1
Mistä tuonne voi laittaa omia skannauksia?
Peetukka
Onko muilla Induckissa sellaista ongelmaa, että kun yritää lisätä kokoelmaansa Aku Ankka -lehtiä, niin koko selain jumittuu eikä lehtiä pysty lisäämään kokoelmaansa?
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: PeetukkaOnko muilla Induckissa sellaista ongelmaa, että kun yritää lisätä kokoelmaansa Aku Ankka -lehtiä, niin koko selain jumittuu eikä lehtiä pysty lisäämään kokoelmaansa?
Mulla on sama ongelma meidän toisella koneella, mutta toisella koneella ei mitään ongelmaa. Kumma juttu :-/
Peetukka
Käytän yleensä Firefoxia, jossa tämä ko. ongelma esiintyy. Päätin testätä pytyykö lehtiä lisätä kokoelmaansa IE:lla niin sillä kyllä onnistui. Taitaa olla, että tätä ongelmaa esiityy vain Firefoxilla.
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: PeetukkaKäytän yleensä Firefoxia, jossa tämä ko. ongelma esiintyy. Päätin testätä pytyykö lehtiä lisätä kokoelmaansa IE:lla niin sillä kyllä onnistui. Taitaa olla, että tätä ongelmaa esiityy vain Firefoxilla.
Itse käytän toisellakin koneella firefoxia, ja siellä ei mitään lagaamista inducksissa esiinny. Mutta täytyypä tällä koneella sitten kokeilla tuota ie:tä jos se toimisi:)
Ankkafani315
Hmm, eikö sitä näe mistään muualta? Sillä enhän minä nyt noin pitkää listaa jaksa plärätä >:( kuullostaa epäuskottavalta, ettei helpompaa tapaa ole :-/
Ankka313
Kokeilin nyt ie:ta tällä koneella millä firefoxilla inducks ei ole toiminut kunnolla, ja ie:lla toimii!
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Ankkafani315Hmm, eikö sitä näe mistään muualta? Sillä enhän minä nyt noin pitkää listaa jaksa plärätä >:( kuullostaa epäuskottavalta, ettei helpompaa tapaa ole :-/
Mitä tarkoitat? Puhutko tuosta prosentista vaiko jostain ihan muusta.
Ankkafani315
Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: Ankkafani315Hmm, eikö sitä näe mistään muualta? Sillä enhän minä nyt noin pitkää listaa jaksa plärätä >:( kuullostaa epäuskottavalta, ettei helpompaa tapaa ole :-/
Mitä tarkoitat? Puhutko tuosta prosentista vaiko jostain ihan muusta.

Prosentista prosentista. Listasin jonkin verran omia julkaisuja ja nyt haluaisin katsoa oman prosenttini Disney-julkaisuista.
Juzz1
Lainaus käyttäjältä: Ankkafani315Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: Ankkafani315Hmm, eikö sitä näe mistään muualta? Sillä enhän minä nyt noin pitkää listaa jaksa plärätä >:( kuullostaa epäuskottavalta, ettei helpompaa tapaa ole :-/
Mitä tarkoitat? Puhutko tuosta prosentista vaiko jostain ihan muusta.

Prosentista prosentista. Listasin jonkin verran omia julkaisuja ja nyt haluaisin katsoa oman prosenttini Disney-julkaisuista.

Sellanen on olemassa ku haku (ctrl plus f) ja siihen kirjotat oman tunnuksen nimes niin löydät sen sieltä.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Ankkafani315Prosentista prosentista. Listasin jonkin verran omia julkaisuja ja nyt haluaisin katsoa oman prosenttini Disney-julkaisuista.
Näkee täältä:

http://coa.inducks.org/podium.php

Mutta vain jos listat on päivitetty. Voi mennä muutamia päiviä...
Ankkafani315
Jep, ei löydy. Sillä aikaa voisi listata lisää julkaisuja.
Ankka313
Milloin listasit julkaisusi? Jos listasit ne tänään, niin lista ei ole ehtinyt vielä päivittyä. Se päivittyy yleensä joka yö, eli huomenna näet jo itsesi listalla.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Milloin listasit julkaisusi? Jos listasit ne tänään, niin lista ei ole ehtinyt vielä päivittyä. Se päivittyy yleensä joka yö, eli huomenna näet jo itsesi listalla.
Voi mennä viikkokin, hyvin vaihtelevaa tuntuu olevan tuo päivitys. Joskus menee toki myös päivässäkin, mutta kannattaa olla maltillinen. Tilasto-sivulla kuitenkin näkee sen, kuinka monen päivän kuluessa kokoelma päivittyy (jollen aivan väärin muista).
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10