Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Kuinka monta prosenttia?

(139 viestiä)
Ankkafani315
Tällä hetkellä se on 3.4%. Vielä on vähän kesken listaaminen.
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Tällä hetkellä prossani 13,4% ja sija 75. Tämän vuoden tavoite päästä vähintäänkin sijalle 69. ;)
Päivitelläänpä taas tilannetta, eli nyt on prosenttini 14,8% ja sija 68. eli tuo sijatavoite täyttyikin näköjään yllättävän nopeasti, joten laitetaanpa uusi tavoite sinne sijoille 50-55 vielä tämän vuoden puolella.. Kirjamessuilta kuitenkin tulee osteltua yhtä sun toista... :)
Padi
Itselläni on tällä hetkellä 4,1% ja sijalla 439 olen, vielä kun jaksaisi pistää niitä kaikkia niin nousee ehkä viiteen prosenttiin. Olen hyvin tyytyväinen tulokseeni olisin luullut että niitä olisi vähemmän mutta kai sitä on tultu vähän keräiltyä. :)
Mr. A.A
Omistan tilastojen mukaan 16,5% kaikista tarinoista jotka on otettu erilaisten tarinoiden pohjalta kuulemma, ja olen sijalla 46. Mutta etsinnät jatkuvat vielä pitkään, aina jouluun asti... Ehkä.
Anonymous
Muistaakseni minulle laskettiin Inducksissa 1.0%

Toisaalta en ole laittanut lähellekkään kaikkia julkaisujani. :-/
Anonymous
Sori tuplapostaaminen mutta kun editti on poistunut käytöstä jo aikoja sitten.

Nykyisen listan mukaan olen sijalla 375. ja prosentti määrä on 5.0% Järkytyin kun huomasin että minulla on niinkin ( :-O ) paljon Akkareita.
Salwer1st/
Tällä hetkellä prosentti on 4,2%, siis sama kuin Jukalla. Tuosta luvusta puuttuu vain muutamia hukassa olevia julkaisuja...

Seuraava päänahka olisi tarkoitus ottaa Bomberilta, jonka prosentti on 4,6, muahhahhahhahaa!!
Akuhullu97
Minulla on nykyään prosentti 15,4%. Sijoitus on 65. Jahka lisään kirjamessuilta ostettuja julkaisuja, saattaa nousta 15,5:teenkin. :)
_aku-fani_
Tämän hetkinen prosentti määräni on vaivaiset 3.1%, ja olen listapaikalla 578.Lisäilen niitä omistamiani julkaisuja aina kun niitä tulee lisää
Anonymous
Vihdoinkin ohitin Tialan listalla. ;D Nykyinen prosentti on 5.5% joka nousi perääti 0.2% kun ostin yhden päivästä päivään kirjan. :-O
_aku-fani_
Minä jouduin tekemään uuden käyttäjän induksiin koska en muista edellisen salasanaa.Uuden käyttäjäni nimi on aku-fani.Edellinen oli _aku-fani_.
Allu Apina
Minun inducks prosenttini on 4.3. Olen siellä tunnuksella Axeli.... =D
Ankka313
Miksiköhän prosenttini on laskenut, vaikka en ole poistanut mitään julkaisuja listasta??? Prosenttini oli vähän aikaa sitten 16% ja nyt se on laskenut 15,6%:een >:( Barksillakin taisi laskea jostakin 16,2%:sta 15,8:aan... Onkos muilla laskenut, oletteko huomanneet?
Viiru
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Miksiköhän prosenttini on laskenut, vaikka en ole poistanut mitään julkaisuja listasta??? Prosenttini oli vähän aikaa sitten 16% ja nyt se on laskenut 15,6%:een >:( Barksillakin taisi laskea jostakin 16,2%:sta 15,8:aan... Onkos muilla laskenut, oletteko huomanneet?
Eikös se loogisesti - tai epäloogisesti - ajateltuna johdu siitä, että uusia ankkajulkaisuja tulee koko ajan, ja näin ollen prosenttiosuutesi ei pysy samana vaan laskee, jos et ole lisännyt uusia julkaisuja listaasi...? (;
Eli esimerkiksi, ööh, Mikko omistaa kaikista 50:stä Ankkalinna-kortista viisi, eli 10 prosenttia. Sitten kortteja julkaistaan lisää toiset 50 kappaletta, mutta Mikolla ei ole varaa ostaa uusia kortteja, joten Mikko omistaakin kaikista korteista enää 5%. Ainakin yksinkertainen pieni mieleni (ja sitäkin pienempi matikkapääni) ajattelee niin, en kyllä tiedä...

Minulla on vaivaiset 3 prosenttia, pahus.

// Jaahas, mahtava selitykseni ei siis ollut ihan paikkansa pitävä. :'D
Salwer1st/
Muutama päivä takaperin tuli hankinnoilla nostettua inducks 5,5%. Ja mikä hienointa, ohitin patukan, jonka inducks on tällä hetkellä 5,2% ;D. Sit vaan 6% tähtäimeen.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10