Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Kuinka monta prosenttia?

(139 viestiä)
akuankka1313
Itselläni on 5,4%.
Anaconda
Prosentteja on tällä hetkellä 15,3. Nousua kesäkuuhun 2006 verrattuna 1,2 prosenttiyksikköä. Sijoitus tällä hetkellä 44. eli parannusta siinä seitsemän pykälän verran.

AA1313: Aika turhaa postata pelkkää prosenttilukua tähän. Kokonaisten lauseiden käyttäminen ei ole kiellettyä.
Kääk13
Itselläni oli eräässä vaiheessa 10% päälle, mutta en ole enää aikaan jaksanut listata julkaisujani. Eikä edellisessäkään lukemassa ollut kaikkea.
Crosby
Tällä hetkellä sijoitus 301 ja prosentteja 2,8%. Pikku hiljaa koko ajan nousussa on ollut.
Barksi
Nyt alkaa olla kaikki julkaisut listattuna. Prosentti on 11.7 ja sijoitus podiumilla 79. Merkkasin joskus kesäkuussa muistiin,
kuinka monta prosenttia/julkaisua minulla silloin oli. Prosentit olivat silloin 10.1 ja julkaisuja oli 2487.
Puolisen vuotta myöhemmin julkaisuja on 2808. Ei hullumpi saldo.

Olen lisäksi aika tyytyväinen tuohon sijoitukseeni. En usko, että kovinkaan moni minun ikäiseni on edelläni.
Olenhan vasta 16 vuotias. Lisäksi olen keräillyt myös paljon muita Disney-tuotteita, en pelkästään sarjakuvia.

Anacondakin taisi olla hieman vahempi (?).
Kääk13
Hieno lukema!
Musta saattaisi olla hieman vastusta sulle, mutta en millään raaskisi alkaa listaamaan kaikkia tuotteitani. On niitä nääs sen varta paljon...

Lainaus käyttäjältä: Kääk13Itselläni oli eräässä vaiheessa 10% päälle.
Barksi
Listaa ihmeessä, ei se oikeastaan kauhean suuri vaiva ole. Alkuun se tuntuu toki turhauttavalta, mutta kun kaikki lehdet on listattu, on Inducksista valtava apu. Suosittelen lämpimästi.
akuankka1313
Vähän kun listailin, niin prosenttini nousi kokonaisella kahdella prosenttiyksikön kymmenesosalla :D Nyt omistan siis 5,6 prosenttia.

Korjattu prosenttiluku ja typot -Anaconda
jho
Laittakaa kaikki myös tilastonne näkyviin. On kauhean kuivaa katella pelkkiä prosentteja, kun olisi mahdollisuus vaikka millaisten taulukkojen ja lisäprosenttien tutkimiseen.

Ja eikös nuo tiistaisin päivitetä? Kun viimeks mulla jäi tuo listaus vähän puolitiehen ja siitäkin on aikaa jo jonkun verran, niin on sen jälkeen julkaisuja tullut hankittua lisää.
Tiala
Kappas! En ole postannut omaa prosenttiani...
Se on säälittävä 3,4% pelottavissa 666 eri julkaisuissa :P Vähän säikähdin, kun tuon luvun näin... Tämä pieni prosentti johtuu varmastikkin siitä, että Aku Ankka on tullut minulle vain vähän aikaa... Jostain vuodesta 04 varmaankin. Taskukirjoja on jotain 300. Sijoitus podiumilla on 287 :/
jho
Hoi!

Minkä perusteella tuo prosenttiluku tulee, kun katsoo Podiumia, niin huomaa että joku voi olla vaikka sijalla 145 ja hänellä on julkaisuja esim. 1200 (päästä heitin) ja sitten toinen kaveri on sijalla 138 ja julkaisuja hänellä 1130? Eli ei se ainakaan julkaisujen perusteella tuo prosenttiluku tule? Sarjojen määrällä sitten? Millä?

Nyt vähän jänskättää tuo mun oma lukema kun viime kerrasta julkaisuja on tullut yli 100 lisää. :P Toivottavasti pian päivittää.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: jhoMinkä perusteella tuo prosenttiluku tulee.
Tuossahan se podium-sivulla mainitaan englanniksi, eli sen mukaan tulee kuinka monta prosenttia omistaa kaikista Disney-sarjiksista.
jho
Voi !#¤%&& alkaa tuo Inducks ärsyttämään. Kun koitta avata jonkin Inducksin sivun, niin koko netti kaatuu saman tien. Ja voin kertoa, että meidän netti on parhaimmasta päästä.

Näin kerrotaan Podiumissa suomeksi:

"Kokoelmalista päivitetään kuukausittain, viimeisin päivitys: keskiviikko, 05.12.2007, 04:35:49"

Sijoituksesi lasketaan omistamiesi erilaisten tarinoiden pohjalta (prosenttiosuus kaikista Inducksiin indeksoiduista tarinoista). Julkaisujen määrä näytetään suluissa."

Eli se on se tarinoiden määrä niinkuin arvelinkin. Harmittaa, kun mun tarinoiden määrä on aika vähäinen julkaisuihin verrattuna. Ja tuo päivitetäänkin vasta Tammikuussa. :( No onneksi joululahjat kerkiää siiten mukaan siihen päivitykseen. :)
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: jhoVoi !#¤%&& alkaa tuo Inducks ärsyttämään. Kun koitta avata jonkin Inducksin sivun, niin koko netti kaatuu saman tien.
Tarkoittanet selainta? Ei ole mulla Inducks selainta (Firefox) nurin saanut. On sitten näköjään tuon podiumin päivitystiheyttä laskettu, jos ennen päivitettiin aina tiistaisin.
jho
Joo niin munkin mielestä. Siis päivitystiheys laskenut.

Kyllä se koko langattoman verkon saa nurin, aina joutuu alusta alkamaan. Siis kyllä nyt jonkun etusivun yms. saa auki, mutta kun koitetaan vaikka saada Cavazzanon suomessa julkaistut tarinat yhdelle sivulle, niin sitten kyllä menee nettiyhteys nurin (en nyt tarkoita pelkkää selainta, vaan Messengerit ja kaikki).
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10