Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Kuinka monta prosenttia?

(139 viestiä)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyMikähän on Marko Leppälän ja Sampo Haahdin prosentti?

Niin ja itse en jaksa ruveta listailemaan.

Sampolla on enemmän sarjakuvaa kuin Markolla. Sampolla yhtä vaille kaikki suomalaiset Disney-sarjakuvat (olisi kaikki, mutta ei halunnut ostaa sitä viimeistä...) ja valtava kasa yhdysvaltalaisia. Lähes kaikki jenkki-lehdetkin. Prosentti olisi siis huima.
Bomber
Mikäs se, jota ei halunnut ostaa, oli? Todella huono?
Vai eikö sen takia ostanut, koska into keräilemiseen olisi mennyt?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: BomberMikäs se, jota ei halunnut ostaa, oli? Todella huono?
Vai eikö sen takia ostanut, koska into keräilemiseen olisi mennyt?

Ankka Lampinen vuodelta -39. Ei kuulemma vain kiinnostanut tuo kohde (varsinkaan enää(hinta korkea)). Joskus Sampolla oli ollut mahdollisuus tämän ostamiseen (silloin kuin hinta oli vähän siedettävämpi (siltikin kallis)), mutta ei halunnut ostaa. Nykyisin se voisi olla vähän hankalampaa.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: BarksiSampolla on enemmän sarjakuvaa kuin Markolla. Sampolla yhtä vaille kaikki suomalaiset Disney-sarjakuvat (olisi kaikki, mutta ei halunnut ostaa sitä viimeistä...) ja valtava kasa yhdysvaltalaisia. Lähes kaikki jenkki-lehdetkin. Prosentti olisi siis huima.
Menisiköhän yli 25%? Vaikka en kyllä usko, että Suomen ja USA:n Disney-sarjakuvat olisivat 1/4 koko maailman Disney-sarjakuvista. Vai ovatko?
Ankka313
Lisäsin melkein kaikki julkaisuni sinne,joitain vielä puuttuu, julkaisujen lukumäärä tulee olemaan suunnilleen yli kolme tuhatta...
Harmi ettei podium vain enää taida päivittyä :s
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Lisäsin melkein kaikki julkaisuni sinne,joitain vielä puuttuu, julkaisujen lukumäärä tulee olemaan suunnilleen yli kolme tuhatta...
Harmi ettei podium vain enää taida päivittyä :s

Siitä on ollut keskustelua. Ehkä se vielä päivittyykiin, odottakaas vain...
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: Ankka313Lisäsin melkein kaikki julkaisuni sinne,joitain vielä puuttuu, julkaisujen lukumäärä tulee olemaan suunnilleen yli kolme tuhatta...
Harmi ettei podium vain enää taida päivittyä :s

Siitä on ollut keskustelua. Ehkä se vielä päivittyykiin, odottakaas vain...

Hmm... Toivottavasti päivittyisikin. Minäkin lisäsin kaikki julkaisuni sinne jo kesäkuussa, mutta... >:( Ärsyttävää. Onko Inducks kuollut? :D ??? >:(

Julkaisujen määrä, jos ketään kiinnostaa, on 1733.
Ankka313
Tiedättekö, pitääkö kaikki "omistamansa tarinat" lisätä sinne erikseen, vai päivittyykö ne sinne itsestään niiden julkaisujen perusteella mitä omistaa??
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Tiedättekö, pitääkö kaikki "omistamansa tarinat" lisätä sinne erikseen, vai päivittyykö ne sinne itsestään niiden julkaisujen perusteella mitä omistaa??
Ei pidä lisätä erikseen. Ainakin luulisin niin. Siinähän sitä hommaa vasta olisikin.
Barksi
Ja nyt ovat listat taas päivittyneet. Käykää tarkistamssa oma prosenttinne.
Akuhullu97
Oho! Hyvä, kun tuokin sivusto heräsi unestaan pitkästä aikaa. No niin, nyt löysin itseni sijalta 135, sitä olisi syytä parantaa. Ja tulos oli sitten 10,0%. Muutaman Ankkislaisen näin edelläni. :)
Barksi
Tosiaan, itse olen sijalla 58, prosentteja 14,8%. Taitaa olla aika maksimi tuo prosentti itselleni, kokoelmaa kun en enää siinä määrin jaksa kerätä kun ennen vanhaan. Tilakin alkaa loppua... Kaikki Barksit pitää kuitenkin saada, taskukirjoja sun muita massatuotantoa sisältäviä julkaisuja en ole koskaan liiemmin keräillyt, nykyisin vieläkin vähemmän.
Ankka313
Prosentti mulla tällä hetkellä 11,2%, sija 109. Pitääpä nyt ottaa itseään tässä joku päivä niskasta kiinni ja laittaa tonne jokaikinen julkaisu mitä löytyy, kiva nähdä todellisuudessa paljonko tuo prosentti on :)
Karhula
Tänään on taas päivitetty podium. Prosentit ovat minimaaliset 2,1 ja sija on 558. Hieman viime päivityksestä tullut nousua itselläni. Ankka313 taas on näköjään noussut 90: nenneksi.
Ankka313
Itselläni olisi varastossa iso pinkka Nalle Puh lehtiä, nekin näköjään voisi listaan lisätä, mutta enpä taida jaksaa, taidan pitää tuon pelkkänä ankkaprosenttina...
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10