Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Ankismin yläikäraja?

(47 viestiä)
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: PullasorsaJotenkin outo topic, sillä eihän ketään voi pakottaa lukemasta AA:ta. Yläikärajaa ei siis ole.
Tässä kysytään mielipidettä, ei tosiasioita.

Oma mielipiteeni tulee tuossa samalla esille: yläikärajaa ei ole.
T@IK@VIITTA
Minun mielestä ikärajaa ei ole. Kaikki jotka haluavat, saavat tietysti ostella Ankka-julkaisuja ja muuta sen semmoista.
akkaridekkari
Juu, mielipide ankistien keskuudesta näyttää melko selvältä. Ja miksi kukaan Ankkoja fanittava miettisikään ikärajaa?
Luulen, että kylläkin joku muu saattaisi sanoa kyseistä sarjakuvaa lapselliseksi.
Ankkaristi
Tietenkään ei ole yläikärajaa, miettikää jos olisin keräillyt akkareita kaksikymmentävuotiaaksi asti ja minulla olisi vaikka kuinka akkareita ja muuta kamaa. Sitten sanottaisiin tuo yläikäraja ja joutuisin myymään kaiken pois, NEVER (sori huutaminen)! Ja tästä voitte päätellä mitä äänestin.
Ape
Hullua olisi kyllä jos täällä joku ikäraja olisi.
Anonymous
Anksimin yläikärajaa ei oo, kuka tahansa voi lukee Akkareita.
Donald-91
Eihän ankismilla ole mitään yläikärajaa. Saahan Aku Ankkaa lukea vaikka 100-vuotias. Mutta itse en kuitenkaan menisi huutelemaan ankismista muille, laskekaa sentään ikäni tuosta profiilinimestäni. ;)
Vaari
Kieltämättä aika outo kysymys, peräti kahden äänestäjän mielestä minun pitäisi lopettaa ensi vuonna... ;D Ei tulisi kuuloonkaan, ja monissa kymmenissähän ne piirtäjät ja kirjoittajatkin ovat, joten en näe mitään syytä minkäänlaiselle yläikärajalle.
Mr. A.A
Kaikki maailman ihmiset voisivat minun puolestani olla ankisteja, jopa ne yli 100 vuotiaat. En kylläkään tajua kuka tuonne oikein on laittanut että ei voi olla, enintään 20-vuotta. Sehän nyt on selvä ettei suurin osa ankisteista ole mitään 20-100-vuotiaita, mutta tunnen montakin aikuista jotka lukevat Aku Ankkaa ja jopa joskus nauravat joillekkin jutuille, hyvä esimerkki on ainakin isäni, mutta enempää en hänestä puhu.

Joskus toki tuntuu vähän oudolta nähdä iso mies/nainen lukemassa Aku Ankkoja jossain, missä nyt lieneekään, mutta minkäs sille voi. Ankismin ikäraja voi alkaa jopa 4-vuotiaasta, joka tosin on lukutaidon oppimisen kannalta aikas vaikeaa, aina sinne asti kunnes tulee sokeaksi, tai niin kuin eräässä sanonnassa sanotaan, "potkaisee tyhjää" eli kuolee.

Tuon yläpuolella olevan kirjoituksen perusteella siis vastasin että "Tottakai voi!"
_aku-fani_
ei siinä oli mitään perää että ankismilla olisi yläikäraja.tunnen yhden aikuisen(äidin veli)joka kerää taskareita(huom.vain taskareita)eikä oo kyllä etes tullu mieleen huomauttaa että ois liian vanha keräämään aku ankkoja.minä ainakin akkareita "viimeiseen pyrstö sulkaan saakka" paitsi jos kyllästyn jossain vaiheessa
Dents
Ei tietenkään ole mitään ylärajaa. Kaikki saavat lukea, vauvasta vaariin (Sekä "oikeat" vaarit että käyttäjä Vaari).
Superankka
Olen samaa mieltä kaikkien(, paitsi noiden kahden) kanssa eli Akkarilla ei voi mielestäni olla yläikärajaa. Jos tykkää Akkarista, niin miksi sen lukeminen pitäisi silloin lopettaa? Sitäpaitsi jos tuo yläikäraja olisi, ei varmasti olisi (ainakaan montaa) aikuista piirtäjää/käsikirjoittajaa. Kaikki siis varmasti tajusivat, mitä mietä olen... ^-^
ankkaetsivä
Kyllä Ankisti voi olla minkä ikäinen tahansa. Onhan tälläkin foorumilla kaikenikäisiä; On yli kaksikymppisiä aikuisia ja kymmenvuotisia koululaisia sekä kaikkia siltä väliltä. Kyllä akkaria voivat kaikki lukea; Lukevathan monet lapsetkin sanomalehtiä, vaikka sanomalehdet mielletään yleensä jostain syystä enemmänkin aikuisten lukukantaan :-/ . Voihan tämä olla toisinkin päin (ja varmasti onkin), eli vaikka Akkari on aika monenkin mielestä nuortenlehti, on varmasti olemassa yli kolmekymppisiäkin aikuisia jotka lukevat Akkaria. Eli mielestäni Ankismilla ei ole ala- eikä ylärajaa. Tarinat sopivat kuitenkin kaikille. Itse en luultavasti koskaan pääse eroon Akkareiden ja muiden Ankkajulkaisujen lukemisesta. En enää osaa syödäkään ellei ole Akkaria jota lukea (tietysti nyt koulussa ja juhlissa ym. luen ilman lehteä) ja luulen että lun Akkareita vielä todella pitkään.
Somebody
Tietysti jokaisella on oikeus lukea Ankkaa tai vaikka Nalle Puhia minkä ikäisenä tahansa.
Se vain on niin, että suurin osa tavislukijoista kyllästyy Ankkaan jossain vaiheessa, kun elämässä alkaa tulla tärkeämpiä asioita.
Doggie Duck
Ei minun mielestä siihen olisi mitään ikärajaa, koska moni lukee Aku Ankka, myös yli 20 v.. Otetaan huomioon Aku Ankan piirtäjät.

~ Doggie Duck
Sivuja: 1 2 3 4