Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Ankkamaailman suuret absurdit virheet

(85 viestiä)
Peetukka
Totta puhut TKal. Unohdit vielä Taikaviitan tempaukset. Hänhän ottaa kiinni pankkirosvoja ja joskus suurempiakin rikollisliigoja ja soittaa poliiseille, että tulisivat hakemaan ne pois.
Bomber
Tuo muuten oudoksuttaa tuo Taikaviitan varkaiden kiinniotto. Millä todisteilla poliisivoimat voivat rosmon pistää vankilaan, kun kiinniottajastakaan ei ole mitään tietoa? Ärsyttää muutenkin tämä Ankkalinnan virkavallan toiminta. "Pistetään putkaan pariks vuodeks jäähtyy toi pankkirosvo, hitot mistää oikeudenkäynneistä." Eli varkaat eivät saa edes oikeudenkäyntiä.
EmRA
Lainaus käyttäjältä: BomberTuo muuten oudoksuttaa tuo Taikaviitan varkaiden kiinniotto. Millä todisteilla poliisivoimat voivat rosmon pistää vankilaan, kun kiinniottajastakaan ei ole mitään tietoa? Ärsyttää muutenkin tämä Ankkalinnan virkavallan toiminta. "Pistetään putkaan pariks vuodeks jäähtyy toi pankkirosvo, hitot mistää oikeudenkäynneistä." Eli varkaat eivät saa edes oikeudenkäyntiä.
Ja joskus joutuvat vankilaan ihan turhista syistäkin.
Huono piirtäjä on huono piirtäjä, sama käsikirjoittajista.
Tribe
Lainaus käyttäjältä: EmRAJa joskus joutuvat vankilaan ihan turhista syistäkin.
Ja joskus menevät sinne ihan omasta tahdostaankin.

Tämä ei ole mikään suuri virhe, mutta se on ärsyttävää, kun vaikka Akun kiihdyttäessä autoa, hänen hattunsa lentää pois, mutta seuraavassa ruudussa se on taas hänen päässään.
EmRA
Rosahan ei kyseistä virhettä tee (ainakaan yleensä)

Minuakaan ei sarjakuvamainen itse vankilaan meno haittaa, mutta kun poliisi tulee "KATO KARHUKOPLA TULKAAS MUKAAN"
Tribe
Jos Karhukopla on vaikka aiemmin tehnyt jonkun rikoksen, mutta ei jäänyt kiinni ja joku on tunnistanut heidät Karhukoplaksi. Tokihan se pitäisi sitten tarinassa mainita...
Mirkku
Kun poliiseilla ei ole mitään todisteita! Mikki-tarinoissa niitä voi kyllä löytyä.

Sitten olen myös ajatellut sellaista, että kun Roope aina keksii niin mainioita liikeideoita, ja hän saa koko ajan lisää rahaa, niin eikö muilla pitäisi se raha alkaa loppumaan? Kuluttajat saavat palkkaa, ostavat Roopen tavarataloista, ja rahat jäävät hänelle, koska hän ei tuhlaa niitä mihinkään. Osa työpaikoistakin on tietenkin hänen, mutta hänhän maksaa mitätöntä palkkaa. Tietenkin, jos ajattelee "maailmanlaajuisesti" asia olisi tietenkin eri, mutta kuitenkin uskoisin, että suurin osa ankkalinnalaisista käy myös siellä töissä, ja Roopella on eniten kauppoja Ankkalinnassa. Onhan niitä sitten kaikenmoisia hattuputiikkeja, mitä Roope ei omista, mutta joka tapauksessa asia ihmetyttää.
Turtana
Yksi juttu on mietityttänyt kauan, nimittäin Sudenpentujen käsikirja. Mikä se semmonen kirja muka on, joka tietää kaiken, mutta jossa kuitenkin näköarviolta on vain muutamasata sivua? Kaikki (niin kuoleet kuin muutkin) kilet, muinaiset ja nykyiset paikat ja myytit, vähänkin merkittävät henkilöt, nippelitiedot, kaikki muukin, aivan kaikki. Edes minimipräntillä painettu kirja ei voi sisältää kaikkea. Eihän sarjakuvissa kaiken (tai vältämätä minkään) tarvitse olla mahdollista, muuta outoahan tämä kuitenkin on.
samppali
Luulenpa että se on huumoria. Ja olisihan se aika naurettavaa jos sudenpennut kantaisivat kauheata tiiliskiveä mukanaan.
TKal
Ihmeellistä käsikirjassa on myös se, että Sudenpennut löytävät siitä tietoa todella nopeasti. Yleensä kirja vain avataan, ja kas - siinähän onkin jo haluttu tieto. Harvemmin näkee sarjoja, joissa tutkitaan ensin hakemistoa, ja sitten vielä selaillaan itse kirjaa.

Selitykseksi käsikirja-asioille sopisi tietenkin jokin Sudenpentujen tarkoin varjeltu salaisuus - ehkäpä sen takia kirjaa ei saa antaa ei-jäsenille. ::)
Bomber
Lainaus käyttäjältä: TKalHarvemmin näkee sarjoja, joissa tutkitaan ensin hakemistoa, ja sitten vielä selaillaan itse kirjaa.
Don Rosan sarjoissa käytetään sentään jonkin verran hakemistoa.
On edelleen hyvin mielessä Hupun lausahdus Kadonneen kirjaston vartijoissa.
"Katso kylpyvesi, kuuma."
akuankka1313
On olemassa sentään yksi mahdollisuus: Sudenpentujen käsikirja onkin tietokone.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313On olemassa sentään yksi mahdollisuus: Sudenpentujen käsikirja onkin tietokone.
Ai googlestako löytyy kadonnut kieli, josta kukaan ei ole tiennyt mitään?
Mirkku
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: akuankka1313On olemassa sentään yksi mahdollisuus: Sudenpentujen käsikirja onkin tietokone.
Ai googlestako löytyy kadonnut kieli, josta kukaan ei ole tiennyt mitään?
Ehkäpä se vain toimii kuten tietokone, siihen on tallennettu kaikenmoista. Sitäpaitsi, kun Pellervo kokosi sitä kirjaa, hän valitsi vain niitä kohtia, joita ei ollut muissa opuksissa, ei hän siihen perusasioita tallettanut. Myöhemmin siihen tuli sitten lisää tietoa. Jos vaikkapa miettii sitä suurta kirjaa (Ankkalinnakkeen valloittajassa?), niin nykyinen on pienentynyt siitä roimasti, vaikka tieto on lisääntynyt, joten tuo tietokone on kyllä yksi mahdollisuus (aurinkokennoilla toimiva ;-)?), tai itse olen ajatellut jonkinmoista suurennuslasimekanismia.
Kääk13
Tuohon sudenpentujen käsikirja juttuun...
Itse olen ajatellut, että jokaisella pojista on oma kirjansa, josta kustakin löytyy omat tietonsa.
Kirjahan on taskari..? Tällaisethän sisältävät sivuja suunnilleen 150-300.
Tällöin kirjoissa olisi yhteensä noin 900 sivun edestä tietoa, mikä on varsin tiukka määrä.

Kadonneen kirjaston vartijat-tarina ei suinkaan ole ainoa, jossa perehdytään tarkemmin kirjan salaisuuksiin. Itselleni on jäänyt mieleen hieno Ruud Straatmanin ja Mau Heymansin Sudenpentu-tarina, jossa metsästeään kirjan uusien painosten kirjoittajaa. Sarjassa selviää, että yksi ainoista tiedoista jota kirjoista ei löydy, on sen kirjoittaja. Kun Aku saa asiasta vihiä, hän aikoo levittää jutun sanomalehtien kautta koko maailmalle. Koska kirjoittaja voi olla kuka vain "sekopäinen erakko", ei Sudenpentuja otettaisi enää vakavasti. Kapuloita rattaisiin pistää myös Roope-setä, joka haistaa jutussa taloudellisesti kannattavia puolia ja hyppää Akun kelkkaan. Sitä, saadaanko tekijää tarinassa selville, en halua tässä nyt paljastaa, mutta sarjassa oleva Sudenpennut vs. Aku & Roope asetelma on varsin mielenkiintoista luettavaa, joka on myös yksi syy siihen, minkä takia suosittelen tarinan lukemista jokaiselle.

http://coa.inducks.org/story.php?c=H+90016
Sivuja: 1 2 3 4 5 6