Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Kirjoittaja

Aihe: AA-Offtopic

(336 viestiä)
Toke
En luule mitään, kunhan kysyin...
Karhula
JIPPII!!! Päivä on pelastettu! Äitini hieroja lähetti minulle 55 Aku Ankka-lehteä sekä 4 Nakkea ja 9 Tom & Jerry lehteä. :)

E: Kyllä, nainen.
Padi
Lainaus käyttäjältä: KarhulaJIPPII!!! Päivä on pelastettu! Äitini hieroja lähetti minulle 55 Aku Ankka-lehteä sekä 4 Nakkea ja 9 Tom & Jerry lehteä. :)Mä luin ensin 4 nakkia ;D Onpa ystävällinen hieroja, nainen?
akkaridekkari
Uusimmassa taskarissa taas esinäytös, vieläpä Flemming Andersenin piirtämä! Aivan loistavaa!
Padi
Niin, olen lukenut osan siitä kun ostin sen eilen ja kun ei ole ollut todella pitkään aikaan esinäytöksiä, niin uskoin ensin että se oli todella huono lyhytsarjakuva. Minä olen lukenut vain Epäonnen taikasauvan ja se ei ollut hääppöinen.
Aku Vankka
Tuo esinäytös on mukana todennäköisesti Akun 75-vuotissyntymäpäivien kunniaksi.

On muuten Akkareitten taso aivan järkyttävässä laskussa, nytkin kun äsken arvostelin uusimman Akkarin, sain keskiarvosanaksi 6,15.. :)
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaOn muuten Akkareitten taso aivan järkyttävässä laskussa, nytkin kun äsken arvostelin uusimman Akkarin, sain keskiarvosanaksi 6,15.. :)
Totta, uusin Akkari oli todella huono. Itse en nyt kuitenkaan (ainakaan vielä) huolestuisi, sillä minusta vuoden kymmenennen numeron jälkeen on tullut enimmäkseen hyviä - tai ainakin ihan luettavia lehtiä. Minun kohdallani nimittäin vuoden huonoimmat numerot (tämänpäiväistä lukuunottamatta) ovat juuri näiden ensimmäisten numeroiden joukossa. Mutta niin on kyllä kaksi parastakin. ;D
Aku Vankka
Viime vuonna syyspuoliskon lehdet olivat selvästi huonompia, kuin kevätpuoliskon. Syyspuoliskon ensimmäinen lehti tosin oli vuoden toiseksi parhain tai jopa parhain (en muista tarkkaan) lehti, sillä siinä julkaistiin Barksin ''Takaisin Klondikeen'' -tarina.
Peetukka
Tänään oli Etelä-Karjalan vartti -lehdessä tällainen artikkeli. Muistellaan muun muassa Barksin Tietokilpailu tarinaa.
Ankkaristi
Heh heh. Nyt kyllä repesin, nimittäin tuossa kuvassa olen minä itse joskus hyvin nuorena, ehkä neljä- tai viisivuotiaana. Kuvan on ottanut isäni, ja hän on töissä Lehtikuvalla, kuten kuvan yläpuolella näkyy (harmi vain, että nimeä ei näy :( ). Piti kysyä äidiltä, että olenko tosiaan tuossa kuvassa, kun tuosta tapahtumasta en muista juuri mitään. Nykyään minulla on silmälasitkin.

Juu, hyvin tuossa itse jutussa oli kerrottu asioita mielestäni, vähän hämäävää oli se, kun ensin kerrottiin siinä tietopallurassa, että Carl Barks on monien mielestä ainoa oikea Aku Ankan tekijä (vai mitä siinä oli) ja vieressä oli Don Rosan piirtämä Aku Ankka.

Edit. Hehheh. Kiitos vain sinultakin Vankka. Heehheehhe. Nauran vähän turhan helposti tuollaisille.
Aku Vankka
Vai että siinä on meidän pikku Ankkaristimme :)
TKal
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiJuu, hyvin tuossa itse jutussa oli kerrottu asioita mielestäni, vähän hämäävää oli se, kun ensin kerrottiin siinä tietopallurassa, että Carl Barks on monien mielestä ainoa oikea Aku Ankan tekijä (vai mitä siinä oli) ja vieressä oli Don Rosan piirtämä Aku Ankka.
Tietopallurassa luki, että monet pitävät Barksin näkemystä Aku Ankasta ainoana oikeana. Uskoisin Don Rosankin ajattelevan näin, sillä hänen sarjansa sisältävät paljon viittauksia Barksin klassikkosarjoihin ja niissä noudatetaan tarkasti Barksin sarjoissa esiintyviä faktoja. Paras esimerkki lienee Roope Ankan elämä ja teot, jossa Roopen nuoruutta on kuvattu Barksin sarjojen pohjalta.

Tietenkin lehtijutussa olisi ollut hyvä mainita, että kuvassa oleva Aku Ankka on Don Rosan piirtämä, ja että Rosan sarjoissa on aina pyritty noudattamaan mahdollisimman tarkasti Barksin näkemystä ankkamaailmasta.
Bomber
Minun mielestäni tuossa näyttää olevan selvä virhe. Pallura ja kuvahan on vielä oikein liitetty toisiinsa.
Salwer1st/
Kuulin just radiosta, että ABC-huoltoasemilla tullaan jakamaan asiakkaille ilmaiseksi Aku Ankan erikoisnumeroita. Iski sisäinen pakko käydä siellä. ;D
T@IK@VIITTA
Siis mitä!? Nyt nopsasti ABC: lle... ;D
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23