Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Kirjoittaja

Aihe: AA-Offtopic

(336 viestiä)
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: Kreach...keksimäni "unelmien kovakantinen kirja" Tuon topicinhan aa.fihin taisi tehdä itse Donald-91.

Olet aivan oikeassa Kreach. Minäkään en siellä enää jaksa käydä koska taso on vaan yksinkertaisesti niin huono. Useimmat vastaukset lähes kaikkiin topiceihin ovat: "ihan ok" tai "oon samaa mieltä". Lisäksi topiceja tehdään tunnin sisällä lähes kymmeniä, tosin riippuen ajanjaksosta. Ja keskimääräinen aloitusviestikin on usein 1-2 rivinen räpellys. Kuka jaksaa käydä tuollaisella foorumilla?

Lainaus käyttäjältä: Kreachtop 10 ahkerimmat kirjoittajat on sentään poistettu. Muistaakseni jossain mainittiin, että se on tulossa takaisinkin. Ylläpito ei siis tunnu välittävän lainkaan foorumin laadusta. Mutta samapa tuo, minä en enää siellä käy.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyLainaus käyttäjältä: Kreachtop 10 ahkerimmat kirjoittajat on sentään poistettu. Muistaakseni jossain mainittiin, että se on tulossa takaisinkin. Ylläpito ei siis tunnu välittävän lainkaan foorumin laadusta. Mutta samapa tuo, minä en enää siellä käy.
Ja nykyään taitaa olla niin, että lähes kaikki aktiiviset ankkislaiset ovat muuttaneet aa.fi'stä. Tosin on niitä vanhojakin mukana. Mutta harva on ensin rekannut ankkikseen, sitten aa.fi'n.
Vaari
Lainaus käyttäjältä: KreachSitten erilaiset "TOP 3" -käyttäjät listat. Voi hyvänen aika. Ymmärrän aiheet, joissa arvostellaan vaikkapa pari edellistä käyttäjää, mutta listoja, joissa ei useimmiten ole perusteluita ovat huonoja. AA'filaiset vain innostuvat kirjoittamaan ahkerasti, jolloin kehnoja viestejä tulee joka aiheeseen, jopa lähettää tahalteen samaa viestiä monta kertaa.
Tämä on yksi kyseisen foorumin suurimmista ongelmista, samasta aiheesta tulee vuosittain liki kymmenen uutta keskustelua, jotka ovat muutenkin aiheeltaan liian suppeita omiksi topiceikseen. Myös tämä viestien perustelu on todellakin hyvin vähäistä, esimerkkinä vaikkapa nuo "Top 3 käyttäjät" -listat. Nämä ovat paitsi muutenkin turhia keskusteluita, myös kehnoja kopioita "Parhaat Käyttäjät" -topasta, jonne on sentään saatu jopa kunnon listoja perusteluineen.

Lainaus käyttäjältä: KreachHyvä, että tuo top 10 ahkerimmat kirjoittajat on sentään poistettu.
Tulossa takaisin...
jojo3
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyLainaus käyttäjältä: Kreach...keksimäni "unelmien kovakantinen kirja" Tuon topicinhan aa.fihin taisi tehdä itse Donald-91.
Naurettavaa touhua, ruvetaan täältä kopsaamaan topiccejä foorumin laadun parantamiseksi... Ja omana ideana vielä mainostetaan (tai no ei nyt varsinaisesti, mutta eipä ole sanottukkaan kuka sen keksi). No mutta todennäköisesti tuokin topic tulee hukkumaan sinne aiheiden tulvaan, alle 10-vuotiaat tuskin jaksavat ruveta miettimään sellaista kirjaa, varsinkaan laadukasta.
Hiidenkirnu
Aa.fin todellinen ongelma on tosiaan siinä, että uusia käyttäjiä tulee kuin sieniä sateella, joka päivä. Uudet käyttäjät aloittelevat foorumilla tekemään topiceja, jotka on jo olemassa tai sitten turhia topiceja, joissa on suurimmaksi osaksi valittetavasti pelkkää spämmiä. Ne hyvät topicit hautautuvat aina jonnekkin sivulle 10, kennes joku järkevä nostaa sen, koska joku uusi on tehnyt samasta aiheesta topicin esim. monet tekevät yhdestä ohjelmasta topicin kun on olemassa TV-topic, missä voi jutella kaikista ohjelmista. Usein on myös ongelmana se, että monet eivät jaksa katsoa onko samanlaita topicia tehty. Sen takia niitä Top 3 käyttäjä listaa on ainakin 3. Parhaimmat käyttäjät topicissa harvat perustelevat miksi nämä listalla olevat ovat parhaita käyttäjiä. Tässä kuitenkin muutama niitä, jotka ovat perustelleet listalla olijansa. Kuitenkin heistä kaikki ovat Ankkiksen käyttäjiä. On todella harmi, että nuo viestimäärät ja aktiiviset käyttäjät tulevat takaisin, mutta ilmeisesti jotkut käyttäjät ovat nämä takaisin halunneet.
Donald-91
En minä sitä "Unelmien kovakantinen" topiccia sen takia aa.fi:n puolelle tehnyt, että yrittäisin nostaa sillä sen foorumin tasoa. Tarkoitukseni oli vain antaa mahdollisuus keskustella aa.fi:nkin käyttäjille kyseisenlaisessa topicissa.

Ja sanon edelleen, että jos (ja kun) aa.fi:n tasossa joku ärsyttää, niin siitä voi tulla aa.fi:n puolelle kertomaan Palaute-osion kautta. Sinne kun valittaa epäkohdista, niin asiaan kaikkein todennäköisimmin tulee edes jonkunlainen muutos. Sillä esimerkiksi Aktiivisimmat kirjoittajat -listan takaisin tuloon normikäyttäjät eivät hirveästi voi vaikuttaa. Siihen vaikuttaa lähes yksinomaan vain ylläpito. Ja tällä viestillä en mitenkään puolustele aa.fi:tä.
Ankkafani315
Minusta tuntuu, että se rekisteröitymisen vahvistuskoodi saattaisi piristää kummasti aa.fi:ä. Käytössä on melkein kaikilla muilla saiteilla, mutta aa.fi taitaa tarvita kylläkin sitä kipeästi. Siitä nyt vähentyy aikamoinen määrä tulijoita.

Turhia topicejakin tuli tänään aikamoisella myräkällä. Käyttäjä hessumies teki viisi turhaa pikku Versusta hahmot-aiheeseen, josta Hiidenkirnun VS-topic ajaisi saman asian yhdellä topicilla. Kaiken kukkuraksi hän ei pistänyt mitään perusteluja omiin versusviesteihin vaan "minun mielestäni tämä ja tämä hahmo on parempi kuin tuo hahmo."
Käyttäjiä pitäisi siis myös vähän valistaa.

Mutta toivotaan vaan että se spämmi pian vähenee ja ne luvatut tietyille käyttäjille mahdolliset moderaattorinoikeudet tulevat pian.
Peetukka
Ajattelin kirjoittaa pienoisen tekstin/artikkelin, jossa käsitellään naurua Disney-tarinoissa. Elikkästä, tietääkö kukaan Ankka tai Hiiri -tarinoita jossa käsitellään naurua, edes ohimennen. Itse tiedän ainakin kaksi, tämän sekä tämän. Eli jos joku tietää/muistaa tällaisia tarinoita niin voisiko ilmoittaa minulle vaikka YV:llä. Kiitos jo etukäteen. :)
Donald-91
Kyllä niitä aa.fi:n käyttäjiä on valistettu minun, Tehwinin ja varsinkin Wondyn toimesta jo pikkuisen reilun vuoden! C:-) Mutta tämä kyseinen valistaminen on auttanut vain vähän, ja ainoastaan jotkut ovat oikeasti uskoneet. Mutta kun vaikka kaikki nykykäyttäjät uskoisivatkin valistamisessa kerrottavat asiat, niin vaikka viikon päästä sinne rekisteröityvät eivät alkuun tiedä näistä valistuksista yhtikäs mitään. Sen takia ei auta juuri ollenkaan, että on tähän mennessä valistettu ahkerasti (suht. laihoin tuloksin), vaan valistustyötä on aa.fi:n puolella jatkettava.
$MCD
Kyllähän tuolla AA:ssa on aika suppeaa keskustelua mutta mitä te nyt odotitte? Ihmettäkö? Ei Aku Ankassa ole ikärajoituksia eikä AA:fissäkään. Eli siis ei kannata odotella turhia ihmeitä , lähinnä nuoremmilta käyttäjiltä.

Kyllähän sinne kirjoitellaan turhia , liian suppean aihealueen omaavaa topicceja , joita tehdään kymmenen kappaletta päivässä , mutta eihän nuoremmat käyttäjät voi tietää , millaisia ovat hyvät topicit , jolleivat vanhemmat konkarit neuvo heitä. Älkää siis moittiko vaan ohjeistakaa!

Ja jos vielä tosiaankin odotitte aikuismaisempaa ja hyvän keskustelutason omaavaa foorumia , kääntykää suoraan tänne Ankkikseen!

Tässä siis mielipiteeni asiasta , josta on saatu paljon melua.
Donald-91
Myönnän kyllä, että tämä Ankkis on tasokkaampi foorumi kuin aa.fi. Se johtuu pitkälti kahdesta syystä. Ja ne kaksi syytä ovat ne, että täällä ei (ymmärtääkseni) käy niin paljon nuoria käyttäjiä kuin aa.fi:ssä. Toinen syy on se, että täällä valvonta pelaa paljon paremmin. C:-)

Mutta aa.fi:hin olen vaan tottunut. Rekisteröidyin sinne sentään 12.3.2008, ja tänne vasta 21.8.2009. Ihan niinkuin pikkuinen aika väli; yli vuosi. Ja tässä tapauksessa se on pitkä aika. Varsinkin, kun ottaa huomioon suhtautumis- ja vastaanottamis tavan täällä ja aa.fi:ssä. Siinä on pähkinä purtavaksi erityisesti wanhoille ankkislaisille. ???
Bomber
Ai onko muka aina uuden käyttäjän tullessa foorumille aa.fissä joku toivottamassa tervetulleeksi?
Ymmärrän tietenkin lähtökohdat, mutta pointti oli heikko..
Donald-91
Kyllähän siellä jotkut ovat toivottelemassa melkein jokaista tervetulleeksi. Onhan se toki kohteliasta! ;) Ja täytyy myöntää, että olen jopa minäkin toivottanut joitakin käyttäjiä tervetulleeksi. Mutta vain joitakin.
Aku Vankka
En kyllä usko, että melkein joikaista uutta olisi joku tervehtimässä, niitä uusia tulee päivittäin nimittäin aika paljon..
Aku Vankka
Lainaus:Ja omaahan täälläkin varsin moni aa.fi:n taustan, kuten esim. Frodo, Mac Ducky, minä, kirja, Vankka, Pullis, Toke, Bomber ym. Sitä ei vain tule ajatelleeksi.
Itseasiassa rekkasin Ankkikseen vajaa kuukauden ennen kuin aa.fi'n sivut uudistuivat. Rekkasin aa.fi'hin ensimmäisellä käyttäjätunnuksella (jonka nimeä en edes muista) aivan ensimmäisten kävijöiden joukossa, heti ensimmäisenä päivänä aamuseitsemältä. Nykyisellä aa.fi -käyttäjätunnuksella rekkasin sinne joskus 2008 kesällä.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23