Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Kirjoittaja

Aihe: AA-Offtopic

(336 viestiä)
Akuhullu97
Minulta sattuu löytymään kappale numero 183/200... :) Ihan sattuman varaisessa järjestyksessä nuokin on myyntiin pistetty, ei suinkaan niin, että ensimmäisnä tilannut/hommannut sai kappaleen 1, ja niin edespäin.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Minulta sattuu löytymään kappale numero 183/200... :) Ihan sattuman varaisessa järjestyksessä nuokin on myyntiin pistetty, ei suinkaan niin, että ensimmäisnä tilannut/hommannut sai kappaleen 1, ja niin edespäin.
Noita myytiin Kirjamessuilla, josta numeron pystyi ihan mukavasti valita. Jos on netin kautta tilannut, niin tilanne on tietenkin eri.
souffleur m
En tiedä, kiinnostaako tämä ketään, mutta tulinpa muuten hiljattain arvostelleeksi kaikki vuoden 2008 Akkarit uudelleen, sillä a) yli puolet sen vuoden lehdistä oli alun perinkin arvostelematta, b) alkuaikojen arvosteluni olivat melko kehnoja ja olin antanut arvosanoja ihan fiiliksen, en nykyisen asteikkoni mukaan, c) ei ollut muutakaan tekemistä. Täytyy kyllä sanoa, että mielestäni kyseinen vuosikerta on täälläkin hieman aliarvostettu. Mukanahan oli monia hyviäkin numeroita ja erityisesti suomalaisilta ankantekijöiltä aivan mahtavia tarinoita. Huomionarvoista oli kuitenkin se, että numeroa 27 (arvosana 10) lukuunottamatta yhtään aivan erityisen hyvää lehteä ei löytynyt, vaan toiseksi parhaat lehdet olivat arvosanoiltaan vasta kasin arvoisia. Toisaalta kasin lehtiä oli paljonkin vuotta 2009 enemmän ja moni lehti, jossa ei ollut Barksia tai Rosaa ollenkaan, ylsi kyseiseen arvosanaan. Seiska ei puolestaan alittunut kun vain kolme kertaa, kun taas viime vuonna niin kävi ainakin kymmenesti. Keskiarvosanakin oli pyöristettynä 7,46.

Kultaakohan aika muistot? ;D
Kääk13
Saanen esittää tyhmän kysymyksen, mutta mistähän näitä arvostelujasi voisi lukea?
Ehkeivät ne aivan kaikki minuakaan kiinnostaisi, mutta jotkut numerot ja tarinat sekämuiden arviot niistä olisi mielenkiintista luettavaa...
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Saanen esittää tyhmän kysymyksen, mutta mistähän näitä arvostelujasi voisi lukea?
Ehkeivät ne aivan kaikki minuakaan kiinnostaisi, mutta jotkut numerot ja tarinat sekämuiden arviot niistä olisi mielenkiintista luettavaa...

Oikeastaan ei mistään, sillä kirjoitin vain arvosanat vihkoon ilman mitään sen kummempaa sanallista arviota. Uusin Aku Ankka -lehti -aiheesta löytyy selaamalla toki satunnaisia arvosteluja kyseiseltä ajalta, mutta ne ovat niin huonoa tavaraa, etten itsekään kykene kaikkea lukemaan (mielipiteenikin on muuttunut). Ajatus vanhojen lehtien sanallisesta arvioinnista toki kiinnostaisi, mutta en tiedä, olisiko siinä loppujen lopuksi mitään järkeä. Tänne pitäisikin luoda aivan oma aihe myös vanhoille lehdille, jossa joku esimerkiksi arpoisi viikottain numeron muutaman vuoden säteeltä, josta kaikki halukkaat voisivat sitten sanoa pari sanaa. Vaan tuskinpa siitä tulisi mitään. ;D

Tässä nyt kuitenkin vuoden 2008 ääripäät. Tuskin tällainen lista ketään hyödyttää, mutta kaipa se jotain eri numeroista kertoo...

TOP3
1. 10 (nro 27)
2. 8 (nrot 3, 24, 25, 38 ja 39)
3. 8- (nrot 6, 8, 9, 13, 23, 28, 29, 31, 34 ja 47)

BOTTOM3
1. 6+ (nro 46)
2. 6½ (nro 51A)
3. 7- (nro 11)
Aku Vankka
Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että numero 46 oli vuoden totaalinen pohjanoteeraus. Laskin itse sille lehdelle keskiarvosanaksi 5,95.
Kääk13
Lainaus:nne pitäisikin luoda aivan oma aihe myös vanhoille lehdille, jossa joku esimerkiksi arpoisi viikottain numeron muutaman vuoden säteeltä, josta kaikki halukkaat voisivat sitten sanoa pari sanaa. Vaan tuskinpa siitä tulisi mitään.Älä ole niinkään varma...
Itse asiassa, minusta tuo olisi todellakin hyvä idea. Jotain uudenlaista ja piristävää tänne ollaankin kaivattu.
Tuo olisi mukava osallistuja tyyppinen arvostelukeskustelu johon voisi joka viikko laittaa uuden lehden arvostelun jonkun valitsemasta vaikkapa viime vuosikymmenen numerosta.

Voisi ottaa kantaa muitten arvostelijoiden puheisiin yms.
Jokainen saisi luonnollisesti arvostella tyylillään ja vaikka kertoa kivoja tai vähemmän kivoja muistoja kyseisestä lehdestä.

Jos kiinnostuneita löytyy, voisit/voisin perustaa sellaisen aiheen. :)

Ottakaa ihmiset kantaa!
Mattiii
Lainaus käyttäjältä: Souffleur mTänne pitäisikin luoda aivan oma aihe myös vanhoille lehdille, jossa joku esimerkiksi arpoisi viikottain numeron muutaman vuoden säteeltä, josta kaikki halukkaat voisivat sitten sanoa pari sanaa.
Minusta idea on loistava ja itse olisin ainakin kiinnostunut, toisi piristystä, jota on kaivattu. Kääk13 sanoikin jo hyviä ideoita tuosta topicista, joten pistäkää toppa vaan pystyyn.
Aku Vankka
Loistava idea, minä ainakin olisin mukana. Tosin, sillä ehdolla, että arvosteltavat lehdet olisivat kaikki vuosilta 1995-2009 koska omistan lehtiä niiltä ajoilta. Muutamia vanhempiakin löytyy, mutta huom. muutamia.
souffleur m
Mukavaa jos kannatusta löytyy. Periaatteessa voisinkin ihan kokeeksi luoda aiheen vaikkapa huomenissa. Tarkoitus siis olisi esimerkiksi viikon välein (tai silloin, kun ainakin kolme eri käyttäjää on kertonut mielipiteensä edellisestä lehdestä yksinpuhelun välttämiseksi) arpoa/valita joku satunnainen numero 2000-luvulta ja vaikkapa laittaa siitä linkki Inducksiin tai listata kaikki kyseisen numeron tarinat + muut erikoisuudet. Sitten tosiaan olisi tarkoitus keskustella numerosta ja kertoa siitä mielipiteitään, muistojaan, jne. Perinteinen arvostelukin kävisi, mutta vapaampi keskustelu saattaisi olla sopivampi vaihtoehto (tuntuu, että Uusin Aku Ankka -lehti -aihekin on mennyt melko vakavaksi ja kenties juuri sen takia ei arvostelijoitakaan ole). Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, joten olisiko muilla jotain lisättävää?

Ja se lehden esittelijä voisi kaikin mokomin vaihdellakin, jos halukkaita vaan löytyy. Voin kyllä itsekin sen homman hoitaa, mutta toisaalta en haluaisi omia koko aihetta itselleni.

PS. Mikäpä olisi aiheen nimi? Ehdotuksia?
Aku Vankka
Öö. ''2000-luvun risut ja ruusut - keskustelua asteen vanhemmista Akkareista''

Joo ei nyt sentään, vitsi vitsinä :D En minä ainakaan mitään fiksua nimeä keksi :P
Ankkarock
Lainaus käyttäjältä: BarksiTarkastin oman Ankantekijät 4- kirjani signeeratun version numeron. Oli komeasti 200/200... :D
Onnittelut! Itse vaihtaisin mieluusti.. :)
Saanen tiedustella tilasitko netistä vai ostitko paikan päältä. Itse tuli tilattua aa.fi nettikaupasta.
Barksi
Olisinkohan sen netin kautta tilannut.
Aku Vankka
Onkos muuten kellään tarkempaa tietoe, että mikä juttu tuo uusin teemataskari ''Ultrasankarit vs. Paha Seíska'' on? Onko se koko teemataskari samaa tarinaa, vai onko siinä jokin ultrasankaritarina (joka mahdollisesti jatkuu myöhemmin) ja muita supersankaritarinoita? Vaikuttaa nimittäin varsin mielenkiintoiselta.
Kääk13
Kirjassa on 240-sivuinen "Ultrasankarit" jatkosarja kokonaisuudessaan.
Tämän lisäksi mukana on Viitattaren syntytarina joka on julkaistu aiemmin taskarissa "Taikaviitta saa vastustajan".
Mukana on myös Taikaviitta-tarina jossa Lepakkoankka on mukana(ensi kertaa suomessa) sekä Superhessu "vs" Velmu Viurusilmä-sarja ja eräs joskus Roope-sedässä julkaistu Taikaviitta "vs" Spektro-tarina.

Miltei 300-sivua ennenjulkaisematonta sarjakuvaa ja uusia hahmoja. Suosittelen ihmeessä tutustumaan.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23