Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Kirjoittaja

Aihe: AA-Offtopic

(336 viestiä)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FrodoMonellako täällä on itse Carl Barksin nimikirjoitus? Kuinka paljon sellaisesta yleensä joutuu pulittamaan...?
Ei ole vielä, eikä välttämättä tulekaan. Ainoastaan litossa tuon nimmarin itselleni voisin ottaa, ellei joku nyt ilmaiseksi tarjoa jotain muuta vaihtoehtoa. Viidelläkympillä aikoinaan minulle pelkkää nimmaria tyrkytettiin, mutta pieni paperinpalanen ei itseäni oikeastaan innosta. Arvoa tuolla nimmarilla olisi varmasti ollut kyllä enemmänkin...
AKUANKKA12
Tänäänhän oli Akkarissa "Missä Aku luuraa?". Mitä piditte? Minusta idea oli kyllä hyvä ja hauskaa vaihtelua, mutta sarjat olivat vähän... hutiloituja. Mutta hyvä juttu muuten, vaikka vihjeitä ei löytynyt. Mutta se sivusto on surkea!! >:(
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: FrodoMonellako täällä on itse Carl Barksin nimikirjoitus?
Anaconda muistaakseni on joskus sanonut omistavansa sellaisen... Saatan toki olla väärässäkin.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Anaconda muistaakseni on joskus sanonut omistavansa sellaisen.
Ja muistaakseni oli vielä itse pyydetty, joka tietenkin lisää tunnearvoa. Itse hankitut ovat aina parhaita!
Kreach
Tutkailin muuten tässä tuota Inducksin top 100 -listaa. Hyvin Barks & Hiiri painotteinen. "Vasta" sijalla 13 on Scarpan Aku -tarina "Babylonia linssit". Huomaa, että muualla maailmassa Mikki on ainakin joissakin maissa paljon suositumpi kuin täällä. Ensimmäinen ei Barks, muttei "italiais"ankkatarina (joka "pystyttäisiin" julkaisemaan Ankka -lehdessä) puolestaan on vasta sijalla 57, Rosan "Klondiken keisari". 63. majailee "Paino-ongelmia".

Mutta joo, olisi kiva jotenkin kyllä ymmärtää, miten he määrittelevät tämän top 100 -listan. Sivun alalaidassa on jotain selitystä, muttei siitä ota selvää. Lisäksi "arvosanat" poikkeavat aina kunkin tarinan "oman sivun" arvosanoista. Olen päivitellyt tätä täällä varmaan aikaisemminkin.

Sitten esimerkiksi kolmantena majaileva "Only a Poor Old Man" ei edes mielestäni ole lähellekään Barksin parhaimmistoa (saati kolmanneksi paras tarina). Ja sitten esimerkiksi "Land of the Pygmy Indians" on vasta 67.
akkaridekkari
Lainaus käyttäjältä: KreachSitten esimerkiksi kolmantena majaileva "Only a Poor Old Man" ei edes mielestäni ole lähellekään Barksin parhaimmistoa...
Niin, ja tuo oli vuosikaudet listan kärjessä, tiesitkö! Pääpiirteissään muuten listassa on paljon yhtäläisyyksiä omaani, omassani on vain paljon enemmän Rosan tarinoita huomattavasti korkeammalla.
wierii2
http://www.akuankka.fi/keskustelut/lue? ... de=message

aa.fi:n taso on loistava. Aivan hirveän tasoinen topic.

E: Tattista avusta, Karhula.
Karhula
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: wierii2http://www.akuankka.fi/keskustelut/lue? ... de=message

aa.fi:n taso on loistava. Aivan hirveän tasoinen topic.

Heh, itse topicia ei nähnyt, mutta käyttökatkokset alkavat jo olla legenda. Säkäväkäpimaus. ;D

Ei herranjumala, mikä topic, Karhiksen alimmassa linkissä. Saipahan kunnon naurut. ;D
Toke
Mikä vika tuossa aa.fin Off-topicissa on? Nuo leikit sen sijaan...no, siellä ne ovat yleisiä.
Akuhullu97
Tulin katsoneeksi Perunamaan ilmestymiskalenteria, siellä on tämän kuun yhdeksännen päivän kohdalla julkaisu nimeltä Aku Ankan puuha-albumi 1... Mikäs se sellainen on, tietääkö kukaan? Barksi? ;D :-O
Aku Vankka
Puuha-tehtäviä ja värityskuvia pikkulapsille? :D
Frodo
Onko tietoa mikä Ekstra? Varmaankin Aku-ekstra. Toivottavasti olisi jotain ennenjulkaisematonta Cavazzannoa tai De Vitaa.

Kelle täällä tulee Roope-setää? Minulle on tullut vuodesta 2004 asti tauotta, ja ainakin itse olen ollut ennemmän kuin tyytyväinen lehden tasoon. Hyvät piirtäjät jne... Hyvä lehti kaikenkaikkiaan.
Salwer1st/
Tulee Roope-setä, on tullut jo vuosia. Hyvä lehti on, hyvät piirtäjät ja käsikirjoittajat. Ropsu on kehittynyt vuosien varrella kyllä huimasti. Odotan jo tämän päiväistä lehteä. Polje, polje, postimies! :) Varmaan on joku Aku-teemanumero, ehkä jotain Aku-tarroja kanssa. Parhaimmassa tapauksessa juliste.
Toke
Lainaus käyttäjältä: FrodoKelle täällä tulee Roope-setää? Eipä tule. Tuli joskus 2002-2004 muistaakseni. Nykyään ostelen kaupasta irtonumeroita, jos ostelen. Ostin viimeksi toukokuun Mustakaapu-erikoisnumeron muutama päivä sitten. En ole tuota vielä lukenut. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen RS:n tasoon.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23