Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Ankkiksen oma "Neljä mestaria" -kansi

(78 viestiä)
Salwer1st/
Sain tännän erään idean. Eli: Mitä jos tehtäisiin Ankkikselle oma "Neljä mestaria"-kansi, johon neljä Ankkiksen huippupiirtäjää piirtäisivät neljäsosan? Vähän saman tyylinen kuin oli tuo taannoinen "Neljä mestaria"-kansi, johon kynäilivät Akunsa Korhonen, Ferioli, Rodriques ja Gattino. Mitäs sanotte? Jos olet kiinnostunut piirtämään siihen, ilmoita yksärillä, piirrä, laita johonkin kuvienjakopalveluun lähetä linkki minulle ja minä yhdistän kuvat kanneksi. Aiheena voisi olla vaikka Aku. Huom! Jos osalistujia tulee enemmän kuin neljä, päätän itse neljä parasta.
Kääk13
Hauska idea! Mä olisin ainakin mukana. Tosin vain jos juttu ohjeistettaisiin ja toteutettaisiin hyvin.

P.S. Pitäisi kai jo alkaa suunnittelemaan sitä piirrustuskisa 8 työtäkin. Kun menin lupaamaan, että osallistun. ::)
jojo3
Hauska idea. Kääkin lisäksi ainakin Kurmeloisen piirrustus olisi hyvä siihen, mutta kaveri taitaa tällä hetkellä heilua rynkyn kanssa metsässä (=intissä), joten vähän epävarmaa saakohan häneltä kuvaa.
akuankka1313
Joo! Minä voisin tämän hiihtoloman jälkeen ruveta jotain kynäilemään...
Salwer1st/
Kiitos kannatuksesta! Parhaassa tapauksessa siitä voitaisiin tehdä jopa kansikuvapiirtäjiemme tarinoita sisältävä "nettialbumi". "Ankkiksen neljä mestaria". Mutta, kynäilemään vain. Kukaan ei ole lähettänyt minulle vielä Akujaan.
wierii2
Tuo idea on loistava! Itse en edes viitsi piirtää, Akuni näyttää niin karmealta, että...
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Mutta, kynäilemään vain. Kukaan ei ole lähettänyt minulle vielä Akujaan.Mielestäni kenenkään on turha ruveta mitään raapustamaan ilman kunnollista suunnitelmaa.
Mitäpä, jos sinä Salwer1st/ lähettäisit tähän topickiin luonnoksen ja sitten kukin valitsee siitä minkä osan piirtää.
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Mutta, kynäilemään vain. Kukaan ei ole lähettänyt minulle vielä Akujaan.Mielestäni kenenkään on turha ruveta mitään raapustamaan ilman kunnollista suunnitelmaa.
Mitäpä, jos sinä Salwer1st/ lähettäisit tähän topickiin luonnoksen ja sitten kukin valitsee siitä minkä osan piirtää.

Eli siis lähettäisin tähän toppaan kuvan, jossa on neljä Akua ja muut siis ottaisivat siitä yhden ja tekisivät siitä oman näköisensä? Niinkö?
Kääk13
Juurikin näin.
Kuten sanoin, olen mukana jos homma toteutetaan kunnolla ja kunnolliseen toteutukseen kuuluu myös hyvä suunnittelu.
EmRA
Idea kuulostaa kivalta, mutta mitäs salweri itse olisi tekemässä? (muuta kuin liittämässä kuvat yhteen paintilla, minkä pystyisi kuka vain tekemään)
Itselläni tuli sellainen mieleen, että kaksi akua (vasen ylänurkka ja oikea alakulma?) huutaisivat raivoissaan toisilleen, kun taas yksi (vasen alakulma?) yrittäisi rauhoitella näitä.
Mitä neljäs ankoista sitten tekisi, nou idea. Kenties vain katsoisi pitkästyneenä vierestä/lukisi akkaria?
Karhula
Lainaus käyttäjältä: EmRAMitä neljäs ankoista sitten tekisi, nou idea. Kenties vain katsoisi pitkästyneenä vierestä/lukisi akkaria?
Tai sitten nukkuisi Aku Ankka-lehti naaman päällä...
Bomber
Tai kalastelisi..
Aku Vankka
Tai vaikka kiillottaisi kolikoita :D
EmRA
kiillottaisi alempana olevan akun päätä?
Aku Vankka
Tuo voisi olla mielenkiintoinen idea..
Sivuja: 1 2 3 4 5 6