Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Akuista tulleet nimet

(6 viestiä)
Anonymous
Elikkä yritän selittää aihetta esimerkin avulla;
Isäpuoleni on sarjakuvafani. Hänellä on kaikki Tintit, kaikki Asterixit, mutta hänen suurin sarjakuvarakkautensa on kuitenkin Aku. Hänellä on noin kolmekymmentä ensimmäistä taskukirjaa, hän muistaa jokaisen nimen, ja kannen ulkoa - järjestyksessä, osasta kaikki tarinatkin, yleensäkin, kun sanon vain jostain kyseisistä kirjoista tarinan, hän kertoo mikä kirja on kyseessä. Kuten jotkut teistä varmasti tietävätkin, vanhemmissa taskukirjoissa Taavi Ankka on nimeltään Pekko Ankkala, isäpuoleni antoi kyseisen tutkijan mukaan esikoiselleen nimen. Hän on siis Pekko. Isäpuoleni toinen lapsi on tyttö - hän on Peppi, tietenkin Pitkätossun mukaan.
Eli tiedättekö vastaavia sarjakuvista (lähinnä tietenkin Akuista) tulleita nimiä, vastaanotettuja, tai annettuja?
Etten ihan sanoisi, voi jo kutsua todelliseksi faniudeksi nimetään rakkaimpiaan sarjakuvien mukaan.

[The uberaiheentekijä Crucifix iski jälleen - pitihän mun saada tähän paikkaan vähän eloa...]

Vielä kun joku ymmärtäisi mistä tässä on kysymys, olisi hienoa, mutta taidanpa kuitenkin ruveta valmistelemaan toista, selkeämpää selitystä.

(Voin vakuuttaa teille, ettei neljän tunnin yöunien jälkeen sairaana kello puoli kahdeltatoista tämmöisten selitysten laatiminen ole helppoa, mutta pyydän kuitenkin anteeksi, tuo ylläoleva oli aika pohjanoteeraus...)
Barksi
Muistan lukeneeni joskus jostain lehdestä että eräs perhe oli antanut kaikkien lastensa ( jotka oli muuten kaikki poikia ) nimeksi jonkun Disney hahmon.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: BarksMuistan lukeneeni joskus jostain lehdestä että eräs perhe oli antanut kaikkien lastensa ( jotka oli muuten kaikki poikia ) nimeksi jonkun Disney hahmon.
Juu, siitä tuli muutamia vuosia sitten Kesäparatiisi ohjelmassa juttua.
crackmann
Eipä nyt muutakun tunnen henkilön nimeltä Hannu Sorsa (ei kai liity tavallaan aiheeseen mutta ajattelin mainita) ;)
Frodo
Eräs sukulaiseni kertoi, että lähellä heitä asuu perhe, jolla on kolme lasta, joiden nimet ovat Aku, Roope ja Milla. Kaipa nuo nimet ovat Aku Ankan takia muksuille annettu.
Lisäksi esimerkiksi meidän entisen kissamme nimi oli Minni, joka annettiin sille juuri Aku Ankasta tutun hiirineidon mukaan:D
____Aku Ankka____
Muistan pari vuotta taaksepäin kun olin jääkiekko maalivahti leirillä, niin siellä oli erään pojan nimi Aku ja hänen toinen nimensä oli (ihme kyllä) Roope. En ole ikinä aikaisemmin kuullut että jonkun toinen nimi olisi Roope (ei siis millään pahalla jos jollain on Roope toisena nimenä). Sitten kaverini nimi on Roope ja hänen jääkiekko maskinsa on maalattu sillä tavalla että edessä on Roope Ankka tuusarin kanssa vihaisen näköisenä ja hänen takana on rahasäiliä, toiselta puolelta on tulossa Karhukopla ja toiselta puolelta Aku. Ihan sairaan siisti maski mielestäni, kunpa oma nimenikin olisi joku sellainen, sais sellasen siistin maskin.
Sivuja: 1