Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Ankkalinnan pamaus

(51 viestiä)
Pullasorsa
Tiedän kyllä Pamauksen, mutta ei ole koskaan tullut tilattua tahi luettua. Millaista juttua lehdessä ylipäätään on?
Peetukka
Disneyhyn liittyviä mielenkiintoisia artikkeleja, haastatteluja, arvosteluja yms. Itse viime syksynä lainasin n. kymmenen pamausta kirjastosta ja luin ne nopeasti. Siellä oli myös kaikkien aikojen ensimmäinen Ankkalinnan pamaus!
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: PeetukkaDisneyhyn liittyviä mielenkiintoisia artikkeleja, haastatteluja, arvosteluja yms. Itse viime syksynä lainasin n. kymmenen pamausta kirjastosta ja luin ne nopeasti. Siellä oli myös kaikkien aikojen ensimmäinen Ankkalinnan pamaus!
Selvä juttu, en tiennytkään että kirjastostakin löytyy. Täytyy käydä vilkaisemassa.
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaLainaus käyttäjältä: PeetukkaDisneyhyn liittyviä mielenkiintoisia artikkeleja, haastatteluja, arvosteluja yms. Itse viime syksynä lainasin n. kymmenen pamausta kirjastosta ja luin ne nopeasti. Siellä oli myös kaikkien aikojen ensimmäinen Ankkalinnan pamaus!
Selvä juttu, en tiennytkään että kirjastostakin löytyy. Täytyy käydä vilkaisemassa.

Tuskin niitä kovin pienissä kirjastoissa ainakaan on, itsekin ällistyin kun näin pamauksia Lappeenrannan maakuntakirjastossa. Oli siellä Sarjainfojakin!
timoro
Juu, näin on. Taskarispesiaali on ilmoilla ja häpeämättömästi näin sitä nyt mainostan. 4 euroa irtonumero, ilmaantuu pian Akateemisiin kirjakauppoihin ja Zum Teufelin postimyyntiin. 15 eurolla saa volumen eli 4 numeroa. Ostakaa!

Timo
timoro
Käykääpäs klikkaamassa ittenne Pamauksen Facebook-sivuille ja tykätkää!

Timo
Sivuja: 1 2 3 4