Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Vuoden paras kansi

(66 viestiä)
Tiala
Oma ääneni meni kannelle nro. 47/07.
Itse tykkäsin tästä vaan paljon. Jotenkin tunnelmallinen. Rosan kannet, jotka tänä vuonna julkaistiin, olivat aika laimeita :/
Toiseksi tuli Jippesin rubiini -kansi.
jho
Mun ääni meni numerolle 13. Hyvä vitsi ja Stroblin jälki ihan kohtalaista.
Numero 8 oli myös mainio, pidän Jippesin jäljestä. Vitsi oli hauska. :)

Harmittaa, kun Rosan kannet vie nää melkein joka vuosi. Ei ne nyt niin ylivoimaisia mun mielestä oo.
HN Erkka
Kun nyt noita ääniä tuolta Aku Ankan sivuilta kattelee niin se taisi voittaa, mutta eihän sitä vielä tiedä.
Katotaan nyt tuonne tammikuun loppuun niin se selviää. 8)

EDIT: Äänestin numeroa 28. :)
Karhula
Tänä vuonna oli vaikea valinta. En tiennyt ketä äänestää. Äänestäisinkö euroviisu numeroa tai Roopen juhlanumero kantta tai Hänen Majesteettinsa Roope Ankka kantta. Lopulta äänestin kuitenkin Roopen juhlanumero kantta, koska se oli hieno. Eli äänestin akkari 49/07 kantta. ;)
akuankka1313
Minä äänestin toiseksi viimeisintä kantta. Jotenkin upea ryhmäkuva ja hyvä väritys...!
hjhh
Rosan Hänen Majesteettinsa Roope Ankka kantta lopulta äänestin.
Lopuksi oli muutama kansi, joista lopullisen valitsin.
Olisi voinut olla jopa muukin kuin Rosa, mutta näin tällä kertaa. :P

Tuskin mikään normaalikansi ikinä pystyy voittamaan huipputekijöiden kansia.
Silloin olisi todella harvinaista, että yksi kansi saisi kymmenien joukosta suuren äänivyöryn, ja sitten pitäisi vielä Rosat, ja muut.. ::)
Juhna
Mielestäni paras oli numero 28. Todella hieno ja erikoinen, erottuu joukosta :) Toiseksi paras oli tuo numero 49, todella hieno Rosan taidonnäyte ja sopii hyvin Roopen juhlanumeroon.
Turtana
Minun ääneni meni Roopen juhlanumeron kannelle. Pidän siitä kovasti, ja kun näin sen ensimmäisen kerran, en ihan heti voinut irrottaa katsettani siitä.. Harkitsin kyllä joidenkin muiden kansien välillä, mutta päädein melko yksimielisesti tähän.
Essi Ankka
Säilytän yleensä spesiaalit aivan erikseen (keräilyhimoahan tuo... ;D) Kerään spesiaaleja, ja on tullut kerättyä monia todella vanhoja. Minulla oli yksi Pochahontas spesiaali, joka olisi pappani mukaan tullut olemaan todella arvokas joskus, mutta se hajosi :'( Nyyh!

EDELLEEN, kolme hymiötä per. viesti! -Jukka
jojo3
Lainaus käyttäjältä: Essi AnkkaSäilytän yleensä spesiaalit aivan erikseen (keräilyhimoahan tuo... ;D) Kerään spesiaaleja, ja on tullut kerättyä monia todella vanhoja. Minulla oli yksi Pochahontas spesiaali, joka olisi pappani mukaan tullut olemaan todella arvokas joskus, mutta se hajosi :'( Nyyh!

EDELLEEN, kolme hymiötä per. viesti! -Jukka

Onko tämäkin väärässä aiheessa?
Aku Vankka
Ja Rosan kansi voitti taas :)
akuankka1313
Eikun >:(. Rosan kansien voittoputki pännii hirveästi. Toivotaan, että tänä vuonna ei ilmestyisi Rosan piirtämiä kansia ollenkaan :) Tai ainakin minä toivon.
Kreach
Juu, seuraavaksi äänestän kyllä jotain muuta kuin Rosaa.
Crosby
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Eikun >:(. Rosan kansien voittoputki pännii hirveästi. Toivotaan, että tänä vuonna ei ilmestyisi Rosan piirtämiä kansia ollenkaan :) Tai ainakin minä toivon.
Samoin. Onhan ne hienoja, mutta ei nyt sentään joka vuosi niitä jaksa. Toivottavasti ilmestyisi joku niin hieno perusnumeron kansi (ei mitään joulu- , ystävänpäivä- tai pääsiäiskantta), että se veisi potin. Turha toivohan tuo on niin kauan kuin Rosan kansiakin on mukana, kun aina niitä innokkaita Rosan kansien äänestäjiä niin paljon löytyy, että ne voittaa. Eli ÄLKÄÄ julkaisko Rosan kansia! ;)
Salwer1st/
Akkarivuosi 2008 alkaa olla lopuillaan ja voidaan varmaan alkaa spekuloimaan tämän vuoden parasta kantta. Tasainen vuosi kansien suhteen ollut. Kallistuisin silti Rosan kanteen (Katsos, Rosa kun on paras. Harmi jos Rosan voittoputki pännii.). Elikkäs siihen sen lehden kanteen, missä oli Auringon poika ja Aku Ankka Hotellinjohtajana.
Sivuja: 1 2 3 4 5