Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Vuoden paras kansi

(66 viestiä)
Frodo
Olen samaa mieltä kuin Tokekin, nimittäin olihan Korhoseltakin mielestäni parempia kansikuvia kuin tuo, joka on aika tylsistyttävä ainakin julisteena, kannessa se toimikin ihan hyvin.

Rosan puoli olisikin oikein oiva, mutta mielestäni itse kuva olisi saanut olla koko julisteen kokoinen, mutta ei, siellä sivussa on niitä pikkukuvia ja tekstiä-_-'
Olisi saanut Kulmikkaat munat -kansi voittaa:D
Vince Ankka
En mie kannen numberia muista, mutta siinä oli muistaakseni Aku ja Hannu. Hannu poimii lompsan maasta ja Aku on myrtsinä. Valitsin sen koska mielestäni aihe on legendaarinen enkä löytänyt muitakaan hienoja kuvia. Mutta kappas, tunnenhan mä oman tuurini, eikä oma suosikkini voittanutkaan. Voittajakansi ei kyllä ole ole niin hieno kuin kaksi edellistä. Eikö ihmisillä ole makua lainkaan? ^^

Minustakin se Kulmikkaat munat olisi ollut paljon parempi vaihtoehto. Se sentään liittyy todella hyvään tarinaan ja on se kuvanakin ikuistamisen arvoinen. Ei siinä että aliarvioisin kari Korhosta, on häneltäkin hienoja tarinoita syntynyt. Mutta arvostan Carl Barksin töitä paljon enemmän. Ja jos kyllä joku Rosankin työ olisi saanut voittaa, itseasiassa ei hänenkään tyylinsä lemppaamisen arvoinen ole. Upeita töitä kertakaikkiaan. :)
souffleur m
Lienee itsestään selvää, että Rosan kansi vie voiton tämän vuoden äänestyksessä ja täytyy vaihteeksi sanoa, että ihan ansaitusti. Viime vuoden kannet ovat nimittäin olleet melko perinteisiä, eikä kovinkaan moni mielestäni näyttäisi hienolta julisteena. Mutta kyllä joukkoon pari hyvääkin mahtui, lähinnä numeroiden 4, 12, 18, 27 ja 51 kannet, joista päätin sitten antaa äänen numerolle 12. Siinä on hyvä värimaailma ja sopivaa vauhdikkuutta, eikä Korhosen piirroksetkaan huonoja ole. Pöytä on silti katettu Rosalle ja toivoisin numeron 45 kannen vievän voiton. Piirrokset ja idea ovat siinä selkeämpiä kuin kannessa 17, joka ei runsaiden yksityiskohtien takia näytä enää edes hienolta (tosin julisteena voi ihan mukava vaihtoehto ollakin).

Ja jos huonoimpia kansia pitäisi mainita, tuttuun tapaan antaisin tuon tittelin sellaiselle kannelle, jolla ei ole kunnon taustaa. Aika potentiaalinen ehdokas olisi numeron 20 kansi. Sen piirroksetkin ovat vähän niin ja näin, vaikka ymmärränkin Gerben Valkeman tavoitelleen siinä tietynlaista vanhanaikaisuutta. Myös esimerkiksi kannessa 14 mättää mielestäni monikin asia. Mitäpä mieltä te muut olette?
Somebody
Vähän tylsää jos Rosa voittaa taas, kuten melko varmasti käykin... Jos en ota Rosan kansia huomioon, kolme parasta taitavat olla 27 ,51 ja 38. Noissa on ihan hyviä vitsejä ja varsinkin kaksi ensimmäistä on piirretty hyvin.
Huonoin kansi taitaa olla numerossa 25. Taustaa ei ole, vitsi ja hahmo ovat huonoja.
ankkaetsivä
Lainaus käyttäjältä: SomebodyTaustaa ei ole, vitsi ja hahmo ovat huonoja.
No ei tuo minun mielestäni niin huonolta näytä, hienostihan tuo on piirretty, vaikkei varmaan voitakaan kisaa.

Myös kansi 42 voisi olla parhaiden joukossa. Don Rosan piirtämä kansi numero 45 luultavasti voittaa.

// Itse en ole vielä äänestänyt, en tiedä äänestänkö edes
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: SomebodyJos en ota Rosan kansia huomioon, kolme parasta taitavat olla 27 ,51 ja 38.
Nuo on kyllä hyviä, varsinkin tuo keskimmäinen. Aidosti kekseliäs kansi, jossa on tunnelmaakin. Mutta on tuo ensimmäinenkin hieno, ja voisi hyvinkin kelvata julisteeksi seinälleni.

Lainaus käyttäjältä: ankkaetsiväMyös kansi 42 voisi olla parhaiden joukossa. Don Rosan piirtämä kansi numero 45 luultavasti voittaa.
Tuo 42 on kyllä hauska, Tupu tohtoroi maljakkoa ja muut ankan pojat ovat harmissaan. Saattaa olla, että 45 voittaa. Itsekin pidän siitä enemmän kuin edellä mainitusta.
Sivuja: 1 2 3 4 5