Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Kirjoittaja

Aihe: Edellinen Ankkaostoksesi? Entäpäs tulevat?

(429 viestiä)
Ankka313
Minun kirjani maksoi 175e..... :-O Eikös sua Barksi ne nimmarit kiinnosta, vai onkos sulla sellaiset jo ennestään joissakin muissa julkaisuissa?? Satanen tuosta kirjasta on mielestäni aika pilkkahinta, olisinpa itsekin omani siihen hintaan saanut :)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Minun kirjani maksoi 175e..... :-O Eikös sua Barksi ne nimmarit kiinnosta, vai onkos sulla sellaiset jo ennestään joissakin muissa julkaisuissa?? Satanen tuosta kirjasta on mielestäni aika pilkkahinta, olisinpa itsekin omani siihen hintaan saanut :)
Nimmarit eivät kiinnosta (originaaleja ei lasketa), elleivät ole itse pyydettyjä. Barksin nimmarin voisin ottaa, mutta se tulisi olla litossa. Jos Gottfredsonilta olisi ollut myös piirros mukana, olisin saattanut tuon ostaakin.

Satanen on tosiaan aika halpa, mutta tapoihini ei kuulu ostaa tavaraa vain sen takia, että se on halpaa. Olisin tuon toki saanut myytyä kalliimmalla eteenpäin, mutta ei maksa vaivaa. Kokoelmassani on paljon arvokkaampiakin julkaisuja...
Ankkaristi
En itsekään tiedä haluaisinko koko kirjaa, koska itse haluaisin vain Barksin nimmarin, en siis tarkoita tätä poliisia nimimerkillä Barksi (miksi kaikki pitää selittää näin hankalasti). Joka tapauksessa en välttämättä haluaisi edes Gottfredsonin nimmariakaan kunhan saisin Carl Barksin nimmarin. Joten tuskin olisin valmis maksamaan puoltatoista satasta tuosta kirjasta, josta en välttämättä pitäisi ollenkaan.
Bomber
Lainaus:josta en välttämättä pitäisi ollenkaan
Mites sinä, Ankkaristi, noin epävarma yleensäkin olet tuollaisen asian suhteen?
Melkeinpä kaikki kovakantiset ovat aina hyvälaatuisia ja teemoissa on suurelta tekijäskaalalta tarinoita. En ole lukenut vielä yhtäkään huonoa kovakantista kirjaa. Paitsi ehkä Ankkalinnan-kirjasarjan tuotoksen. Ja sekin ole ennemminkin tylsähkö, ei huono.
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus:josta en välttämättä pitäisi ollenkaan
Mites sinä, Ankkaristi, noin epävarma yleensäkin olet tuollaisen asian suhteen?
Melkeinpä kaikki kovakantiset ovat aina hyvälaatuisia ja teemoissa on suurelta tekijäskaalalta tarinoita.

Minunkaan mielestä yksikään kovakantinen ei ole huono, mutta ne maksavat yleensä paljon ja kaikki tarinat eivät ole aina hyviä, mutta eivät huonojakaan. Tuokin kirja saattaisi olla melko tylsä mielestäni, vaikka tarinat olisivatkin melko hyviä. Minä itse harkitsen pitkään ennen kuin hankin mitään kovakantista. Kerroin asian ehkä hieman hankalasti aikaisemmin. Pahoitteluni.
Pullasorsa
Pari päivää sitten ostin tuon uutukaisen kovakantisen Ihan ankkana. Todella hyvä kirja omasta mielestäni, mukana mm. Barksilta Uima-allas ja Rosalta Ahneen palkka
Toke
Pistin tilaukseen Rosan Kymmenen avataran aarteen, jota ei minulta vielä löydy. Pullasorsa, paljonko maksoit Ihan ankkana-kirjasta. Haluaisin vähän tietää kauppahintoja verrattuna Aku Ankan nettikaupan hintoihin. Tosin näin tuon Ankkana -kirjan jo Akateemisessa, mutta en enää muista hintaa...
Pullasorsa
Toke, muistaisinkin. Pari päiväähän siitä aikaa vasta on, mutta ei vain muista. No, helpostihan kauppojen hinnat selville saa. Joko nettisivuilta, tai menemällä paikan päälle.
Toke
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaNo, helpostihan kauppojen hinnat selville saa. Joko nettisivuilta, tai menemällä paikan päälle. Joo, pitää selailla nettiä näin aluksi.
Bomber
Jokamiehen markkinoilta löytyi polkuhintaan hyväkuntoisia Ropsuja 80-90 luvuilta, halvin oli vain 20 senttiä. Seuraavaksi varmaan päivitän hyllyäni ostamalla kaksi uusinta taskaria..
Frodo
Perjantaina tuli lahjakortilla ostettua RAEjT 1, en siis joutunut pulittamaan siitä mitään. Nyt olenkin sitä innolla lueskellut. Seuraavat ankkaostokseni tulevat olemaan divareista 9.6 Helsingissä, hehhee :) Ajattelin katsoa sieltä RAEjt 2 ja kansiota.
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: FrodoPerjantaina tuli lahjakortilla ostettua RAEjT 1, en siis joutunut pulittamaan siitä mitään. Nyt olenkin sitä innolla lueskellut. Seuraavat ankkaostokseni tulevat olemaan divareista 9.6 Helsingissä, hehhee :) Ajattelin katsoa sieltä RAEjt 2 ja kansiota. Frodo, tuota kansiota ei kyllä halvalla löydä. Kulku-Katin pojassa oli ainakin viimeksi, mutta sen mukana joutui ostamaan myöskin kummatkin kirjat = Ei kiitos. Juu, itselläni on nyt sellaisia ostoksia kuin Mikki Hiiri joka päivä 365, joka on 1. painos, en siitä oikeastaan maksanut mitään, sain sen lahjaksi. ;D Ja 9.6 minäkin hommaan yhtä sun toista...
Frodo
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Frodo, tuota kansiota ei kyllä halvalla löydä. Kulku-Katin pojassa oli ainakin viimeksi, mutta sen mukana joutui ostamaan myöskin kummatkin kirjatJotenkin arvasin tämän... Olisi ehkä pitänyt vain ostaa molemmat divarista... Mikä niitten yhteishinta mahtaisi olla? Ja Rosan Kadonneen Kirjaston Vartijat -opusta olen myös etsiskelemässä, halvalla...
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: FrodoJa Rosan Kadonneen Kirjaston Vartijat -opusta olen myös etsiskelemässä, halvalla...
http://www.akuankka.fi/kauppa/Published ... 9513212421

Minä ostin kyseisen opuksen 25€ divarista, tosin se oli 6. painos.

Viimeksi on tullut hankittua: AK1: Rotös ja rangaistus 12€ aa.fi:n verkkokaupasta. Pian hankin Sammon salaisuus ja Kapteeni Ankan urotyöt niin ikään sieltä.
Rosa fani
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Lainaus käyttäjältä: FrodoPerjantaina tuli lahjakortilla ostettua RAEjT 1, en siis joutunut pulittamaan siitä mitään. Nyt olenkin sitä innolla lueskellut. Seuraavat ankkaostokseni tulevat olemaan divareista 9.6 Helsingissä, hehhee :) Ajattelin katsoa sieltä RAEjt 2 ja kansiota. Frodo, tuota kansiota ei kyllä halvalla löydä. Kulku-Katin pojassa oli ainakin viimeksi, mutta sen mukana joutui ostamaan myöskin kummatkin kirjat = Ei kiitos. Juu, itselläni on nyt sellaisia ostoksia kuin Mikki Hiiri joka päivä 365, joka on 1. painos, en siitä oikeastaan maksanut mitään, sain sen lahjaksi. ;D Ja 9.6 minäkin hommaan yhtä sun toista...
Minäkin olen menossa kiertelemään divareita 9.6, tosin vain Turkuun. :) Tietääkö joku muuten, että aukeaako esimerkiksi Alfa Antikva arkisin yhdeksältä?
Ajattelin hankkia Turun reissulla ainakin vanhoja taskareita (numerosta 50 alaspäin), sekä ehkä jonkun kovakantisen jättikirjan kuten juuri tuon Mikki Hiiri joka päivä 365- kirjan.
Jos joku tietää Turun keskustasta hyviä divareita (Alfa Antikvan lisäksi) tai niinden aukioloaikoja, niin pistää mulle vaikka yksäriä.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29