Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Kirjoittaja

Aihe: Edellinen Ankkaostoksesi? Entäpäs tulevat?

(429 viestiä)
____Aku Ankka____
Muistaakseni viimeisin Ankka ostokseni oli kovakantinen Taskairn Juhlakirja johon onnistuin saamaan piirtäjä Giorgio Cavazzanon nimmarin ja omistuskirjoituksen. Sitemmin en ole oikein Ankkaa ostanut, mutta kun pääsen täältä mökiltä kaupunkiin tulee ainakin ostettua Taskarin parhaat sarjan kolmas osa ja kun neljäs ilmestyy niin tulee sekin ostettua. En oikein muuta ole suunnitellut ostavani näin lähiaikoina.
Mattiii
Viime aikoina on tullut hankkittua aika paljon julkaisuja lyhyen ajan sisään ostettuna sekä voitettuna eräästä Roope-setä -lehden kilpailusta:

- Taskarit 222 Kauniita unia, 223 Paalupaikka, 367 Ankkurit ylös! ja 368 Kuutamolla
- Teemataskari 23 Ultrasankarit vs. Paha seiska
- Juhlasarjat 10
- Ankkojen maailmanhistoria 2
- Jumbo 18 Kaupunkiloma
- Maalijuhla -albumi
- Ankan elämää: Näin naapurissa

Tulevien hankintojen listalla on ainakin saada Taskarin parhaat -sarja täydelliseksi numeroilla 3 ja 4.
AkutykkääIineksestä
Edelinen ostokseni taitaa olla AATK 136, ikuinen kakkonen. Tulevista en edes kyllä tiedä, varmaan teemat, minit, taskarit yms..
Somebody
Listaan nyt päikseni tämän ja viime kuun aikana ostamani taskarit.

Elokuu:

Aku urhokas (Valitettavasti 3. painos)
Voittamaton Roope-setä (1. painos)
Luonnon helmassa
Vauhdilla vaaroihin
Hurja joukko
Varttitonni
Kuutamolla

Syyskuu:

Onnenpoika Aku Ankka (1.painos)
Roope menee lujaa (2.painos)
Soita minulle, Aku
Se siitä!
Tripla
akuankka1313
Tänään ostin 16 taskaria lähidivareista tavoitteinani saada mahdollisimman nopeasti kaikki taskarit (nyt minulta puuttuu enää 5 taskaria). :)
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Tänään ostin 16 taskaria lähidivareista tavoitteinani saada mahdollisimman nopeasti kaikki taskarit (nyt minulta puuttuu enää 5 taskaria). :)
Mitkäs nrot puuttuu?
akuankka1313
Numerot 39, 42, 44, 62 ja 87, Tosin tänään luultavasti käyn nekin hakemassa Kulku-katin pojasta.
Somebody
Hehee, minulla on numeroita 39 kaksikin kappaletta. Ei sillä että ketään kiinnostaisi... :-P
akuankka1313
Eipä minuakaan nyt enää kiinnostaisi, ostin K-k p:stä tänään nimittäin neljä taskaria, joista yksi kauan haikailemani puuttuva teema... Täten minulta puuttuu enää kaksi taskaria, numerot 42 ja 44. Jatkan kuitenkin divarikierroksia ennen varsinaista ostopäätöstä (ja mikäli ei nopeasti löydykään, kirjamessuilla tulen ne ostamaan 99,9% varmuudella).
*Kultu*
Viimeisimmät ostokset taisi olla kaksi Pako kielletystä laaksosta ja muita Don Rosan parhaita-kirjaa, toinen minulle ja toinen kaverille (kumpaakaan en joutunut itse kustantamaan : D). Niihin tietysti hommattiin nimikirjoitukset, höm höm.
Ja tietysti uusin Akkari, jos sen voi laskea.
Nyt on jo pitkään ollut tarkoituksena keräillä Taskareita, ainakin niitä vanhempia. Pitäisi kuitenkin jotenkin tietää mitä meillä jo on, ja se onkin tuottanut ongelmia... Tosi halvalla niitä vanhoja saa, suunnilleen viisi samalla hinnalla kuin yhden uuden - ja kun ne vanhat on vielä parempiakin, niin mikäs siinä : D

*
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: *Kultu*Viimeisimmät ostokset taisi olla kaksi Pako kielletystä laaksosta ja muita Don Rosan parhaita-kirjaa, toinen minulle ja toinen kaverille (kumpaakaan en joutunut itse kustantamaan : D). Niihin tietysti hommattiin nimikirjoitukset, höm höm.
Ja tietysti uusin Akkari, jos sen voi laskea.
Nyt on jo pitkään ollut tarkoituksena keräillä Taskareita, ainakin niitä vanhempia. Pitäisi kuitenkin jotenkin tietää mitä meillä jo on, ja se onkin tuottanut ongelmia... Tosi halvalla niitä vanhoja saa, suunnilleen viisi samalla hinnalla kuin yhden uuden - ja kun ne vanhat on vielä parempiakin, niin mikäs siinä : D

*

Tee lista puuttuvista taskareistasi niin siitä on helppo sitten kirpparilla katella mitä puuttuu ja sitä mukaa yliviivata kun olet ostanut...
lupuhullu8
Edellinen ostokseni oli Tukka hyvin-taskari, ja sitä edeltävä oli Roope Ankan elämä ja teot 1, jonka tilasin akuankka.fi:stä, ja sitä edeltävä ostokseni oli Pako kielletystä laaksosta-kovakantinen. Tulevat ostokseni on Mini-Taskari Akussa riittää virtaa, ja tietenkin seuraava taskari.
Vince Ankka
Ihan äsköiset olivat Ankantekijät 8 (ostin Ankka313:lta), Taskarin parhaat 4, Triplataskari, taskarit 365 ja 368.

Seuraavat ankkaostokset ovat toivon mukaan kolme Ankalliskirjastoa, joiden numeroita en valitettavasti muista. Ankka313 saattaa muistaa, hän kun lupasi myydä ne mulle. Toivottavasti saan ostettua ne, ehtaa Barksia kun on luvassa. :-P
Somebody
Jesh! Syyslomaviikolla pääsen Helsinkiin ja siellä sitten Kulku-Katin poikaan.
On muuten harvinainen tilaisuus tämmöiselle peräkylän asukille.
Aku Vankka
Edellisen käyntini jälkeen olen ostanut taskarit 368 ja 369, sekä Ankkojen maailmanhistoria 3 -kirjan. Seuraavaksi olisi tarkoitus ostaa tuo uusin taskari 370, kaksi uusinta minitaskaria ja tietenkin uusin Don Rosan kovakantinen jota ei ole jostain kumman syystä näkynyt muualla kuin kirjakaupassa jossa sen hinta on 40 euroa, joka on turhan paljon kun tiedän että sen halvemmallakin saa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29