Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Kirjoittaja

Aihe: Edellinen Ankkaostoksesi? Entäpäs tulevat?

(429 viestiä)
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaEdellisen käyntini jälkeen olen ostanut taskarit 368 ja 369, sekä Ankkojen maailmanhistoria 3 -kirjan. Seuraavaksi olisi tarkoitus ostaa tuo uusin taskari 370, kaksi uusinta minitaskaria ja tietenkin uusin Don Rosan kovakantinen jota ei ole jostain kumman syystä näkynyt muualla kuin kirjakaupassa jossa sen hinta on 40 euroa, joka on turhan paljon kun tiedän että sen halvemmallakin saa.
Prismassahan tuo Rosan opus oli 26,90e.. Aika nopeasti vaan loppui kaikki kappaleet mitä siellä oli. Itse siis ostin tuon sieltä prismasta, minun kirja oli toiseksi viimeinen kappale mikä oli jäljellä.
*Kultu*
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Lainaus käyttäjältä: *Kultu*Viimeisimmät ostokset taisi olla kaksi Pako kielletystä laaksosta ja muita Don Rosan parhaita-kirjaa, toinen minulle ja toinen kaverille (kumpaakaan en joutunut itse kustantamaan : D). Niihin tietysti hommattiin nimikirjoitukset, höm höm.
Ja tietysti uusin Akkari, jos sen voi laskea.
Nyt on jo pitkään ollut tarkoituksena keräillä Taskareita, ainakin niitä vanhempia. Pitäisi kuitenkin jotenkin tietää mitä meillä jo on, ja se onkin tuottanut ongelmia... Tosi halvalla niitä vanhoja saa, suunnilleen viisi samalla hinnalla kuin yhden uuden - ja kun ne vanhat on vielä parempiakin, niin mikäs siinä : D

*

Tee lista puuttuvista taskareistasi niin siitä on helppo sitten kirpparilla katella mitä puuttuu ja sitä mukaa yliviivata kun olet ostanut...

Tottahan minä olen sellaista jo tehnytkin, mutta jäi vähän kesken - pari sain listattua (mitä mulla on), mutta sitten fretti varasti kynän ja tuli jotain muuta hommaa, eikä sen jälkeen ole huvittanut... Mutta aika hyvin sen huomaa, niitä puuttuvia kun on (toistaiseksi) enemmän kuin ei-puuttuvia, joten yleensä divareissakin näkee onko tuttu kansi vai ei. Ja sen lisäksi valintaan vaikuttaa se, miten vanha taskari on ja mitä piirtäjiä siitä löytyy (koska lukemista vartenhan ne on, ja mieluummin Scarpa kuin Giuseppe Perego, jota muutenkin on ihan tarpeeksi vanhoissa).
Mutta tosiaan niitä Barksin kovakantisia pitää alkaa ostelemaan. Kun Rosaa ei enää ole mielekästä hankkia - koska voin joko ostaa samoja lisää tai alkaa keräillä uutta Rosan sarjaa jonka tarinat meillä on - niin Barks on sitten hyvänä jaettuna ykkösenä : D Ja kauhukseni huomasin, että on todellakin monia Barksin sarjoja, joita en ole lukenut! Vaikka ne Barksin tarinatkin toistuu vähän turhan tiheästi, jos on eri sarjoista julkaisuja. Siksi yritänkin keskittyä Ankalliskirjastoon.

*
souffleur m
Itse olen tässä syksyllä kunnostautunut taskareiden ostajana. En voi sanoa ostavani niitä keräilymielessä, vaan viime aikoina olen yksinkertaisesti huomannut viihtyväni enemmän taskareiden kuin lehtien ja kovakantisten parissa. Liekö sitten ihan luonnollista, että vanhetessa oppii arvostamaan vähän monimutkaisempia ja pidempiä juonia 4- ja 10-sivuisten tarinoiden sijasta...

Joka tapauksessa lähes kaikki ankkaostokseni parin viimeisen kuukauden sisällä ovat olleet taskareita. Viimeksi viime viikolla tulin lomamatkan yhteydessä ostaneeksi Sotkamon divarista numeron 59, Mikki menopäällä, uusintapainoksen ja numeron 130, Tarua vai totta?, ensimmäisen painoksen. Lisäksi ostin teemanumeron 23, Ultrasankarit vs. Paha Seiska, jossa oli juuri sellainen pitkä tarina, joiden lukemisesta olen alkanut yhä enemmän ja enemmän pitää. Ja kuten arvata saattaa, myös tulevat ostokseni lienevät taskareita. Yksi melko kova tavoite lienee Onneksi olkoon Aku Ankka -erikoisnumeron löytäminen. Siitä löytyvä tarina vaikuttaa ainakin sangen mielenkiintoiselta. Näinköhän tulee koskaan vastaan. Niin, ja sinänsä ironista, ettei kyseessä edes näytä olevan mikään tavanomainen pokkarimainen taskari. ;)
akkari69
Edellinen ankkaostokseni oli eilen. Ostin taskarit 66 ja 33. Taskari 66 maksoi vaivaiset 1.20€ ja taskari 33 maksoi 2.50€.
ankkaetsivä
Taitaapi viimeisin oikein ostokseni olla Akkarin sivujulkaisu tai miksi niitä sanotaankaan, eli tuo lehtipoika-spesiaali. Lisäksi jonkin taskarin taisin silloin ostaa. Sen jälkeen olen saanut taskareita lähinnä lahjaksi. Aika vähän tulee nykyään noita ostettua, kun tulee Akkari ja Roope-setä-lehti postista.
AkeMake
Ihan pakko tulla tänne hehkuttamaan, kun sattui niin hyvät hankinnat mukaan viikko sitten eräältä kirpparilta. Mukaan tarttui monia alle 100 numeron olevia (pienin nro oli 44) taskareita ensipainoksina 2,5 euron hintaan ja kun niiden kunto oli mitä parhain niin pakkohan se oli ostaa. Tämän lisäksi ostin ISON nipun akkareita vuosilta 1981 ja 1984. Muistaakseni taskareita oli 75 kpl. Olihan se pakko ostaa, kun niiden hinta oli 10 snt/kpl ja kunto oli TÄYDELLINEN. Aivan kuin olisivat juuri eilen tulleet painosta. :D Joku varmaan tilannut akkareita ja ostanut taskareita ja ensimmäisen lukukerran jälkeen laittanut kaappiin nättiin järjestykseen 30 vuodeksi. Ostin koko muovipussillisen Aku Ankkaa, joten hinnaksi kertyi yli 25 euroa, mutta sain kyllä koko rahan edestä. :D
Somebody
Lainaus käyttäjältä: AkeMakeMuistaakseni taskareita oli 75 kpl. Olihan se pakko ostaa, kun niiden hinta oli 10 snt/kpl ja kunto oli TÄYDELLINEN.
Akkareitako oli 75 kpl vai Taskareita? :-P Sori, pakko kysellä tyhmiä...
Vince Ankka
Taisi se edellinen olla Taskarin teema "Munaajan veljenpoika". Ostin sen Lidlistä, kun ajattelin lopettaa pienen keräilytaukoni. On kertaallen luettu ja hyväksi todettu.

Seuraavaksi pitäisi ostaa Ankka313:lta Ankalliskirjast 1-3, että saisi taas lisää hyviä kovakantisia, joissa olisi hyvää luettavaa.

Voisin möys etsiä Huuto.netistä ja kirppareilta vanhoja taskareita. Nimenomaan vanhoja. ;)

Ja kirpakaupasta voisin ostaa Don Rosan kirjoja... Kolmen Caballeron paluu ainakin kiinnostaisi.
AkeMake
Lainaus käyttäjältä: SomebodyAkkareitako oli 75 kpl vai Taskareita? :-P Sori, pakko kysellä tyhmiä...
Hehee.. Olipa melko munaus. :) Siis tietysti tarkoitin, että akkareita tuli ostettua se 75 kpl.
Taskareita ostin 7 kpl (44, 64, 65, 78, 97, 98 ja 213) ja ropsuja 4 kpl (63, 127, 135 ja 137).

Yhteenvetona siis 75 akkaria, 7 taskaria ja 4 ropsua maksoi hiukan yli 25 euroa. Ei ollenkaan hullumpi ostos. :D
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29