Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Kirjoittaja

Aihe: Edellinen Ankkaostoksesi? Entäpäs tulevat?

(429 viestiä)
The Aku Man
Tänää ostin AATK Hetki lyö numero 339 ja Aku Ankka villi pohjola.Ens ostoksesta ei oo mitää tietoo,mut sanotaa nyt et se sisältää paljon ankkaa.Nimenomaan Aku Ankkaa! :D
Etsivä Kaasi
Kävin tuossa jonkin aikaa sitten Oulun keskustassa ja tällaiset tarttuivat mukaan:

Taskarit: 239 ja 290
Neljä mestaria kovakantinen
samppali
No, nyt kun en ole vuoteen ankkoja kerännyt, ja muutaman kovakantisen myin poiskin (Ankkalinnan kirjat, Kari K. kirjan sekä kolme niitä Ankalliskirjasto kirjojako ne nyt ovat.

Eli, aika iso työ kerätä nuo kaikki taskarit numerosta 329 --> ja sitten nuo satasivuiset mitä tässä välissä on tullut, sekä RAEjT 2, ja ajattelin ostaa sen Paul Murryn kirjan, mikä aika vasta tuli. Sitten muutaman akkarin aijon ostaa, koska se välissä lopetettiin ja nyt alettiin uudelleen tilaamaan. Joten välissä on jotain 8-10 lehteä, niin ne aijon ostaa. Sitten vielä Munaajan paluunkin aijon hankkia. Siinä sitä tekemistä riittääkin...:) Tänään sain ostettua jo taskarin 338, eli Oma maa mansikka.
Anonymous
Ostin noin viikko sitte:Ankkalinnan Rämäpää kirjan joka oli tosi hyvä (Harmi vaan että niin lyhyt)
Kreach
Hetki lyö 139 taskarin ostin. En ole kyllä vielä lukenut. Läpimurto 141 taskari taitaa olla seuraava ostos.
Fauntleroy
Edelliset:
Berliinistä (ja lentokentältä) tarttui mukaan seuraavat julkaisut:

Barks Library: Donald Duck 2
Barks Library: Donald Duck 3
Disney's Hall of Fame 1: Don Rosa
Roope-setä 337
AATK 340: Äkkilähtö

Tulevat:

Munaajan paluu edelleen hankinnassa
Bomber
Pokattiin nyt kaappiin pehmeäkantisen Neljä mestaria. Oikein hyvää luettavaa, ei yhtä ainoata rimanalitusta.
Varsinkin Feriolin piirrokset miellyttivät suuresti. Gattinolla tekee myös hyvää jälkeä, mutta tästä kovasta porukasta ehkä kuitenkin tavanomaisin eli "huonoin".

Seuraavaksi on ehkä vuorossa käynti läheisessä divarissa hakemassa pari ropsua sieltä odottamasta.
samppali
Nyt on sitten tuo kultainen ropsu plakkarissa, ja kun luultavasti ensikuussa rupean sitä tilaamaan, ei pidä ostaa kuin viime ja tämän kuun numero, ja huonolla tuurilla enski kuunkin, jos siis loppukuusta alan vasta tilaamaan. Ja Aku alkaa tulla meillekin taas ensi keskiviikkona, joten sitä odotellessa tässä mennään... :)

Ja ensi torstaina olisi tarkoitus bussilla hurauttaa Ouluun ostamaan noita välistä puuttuvia Akuja, joita on tasan kymmenen. Ja tietysti katselen, josko olisi taskareita numerosta 329 eteenpäin.
Turtana
Kaverini antoi mulle muovikassillisen taskareita, ropsuja ja muuta sellasta, koska muuten hänen veljensä olisi heittänyt kaiken paperinkeräykseen. Ja ihan ilmaiseksi antoi, itse en olisi pystynyt samaan.
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: TurtanaKaverini antoi mulle muovikassillisen taskareita, ropsuja ja muuta sellasta, koska muuten hänen veljensä olisi heittänyt kaiken paperinkeräykseen. Ja ihan ilmaiseksi antoi, itse en olisi pystynyt samaan.
VAU! :o Oon vähän kade! Muovikassillinen taskareita. Mä oon saannu vaan parhaillaan muovikassillisen aku lehtiä,enkä taskareita, joita pidän enemmän arvossa jostain syystä.
Tänään ostin aatk117 juhlaparaatin.
hjhh
Tuorein hankinta on tuo neljä mestaria pehmeäkantisena.

Tuleisuudessa on vaikka mitä ostettavaa.
Ainakin nyt maaliskuun taskari pitäs hankkia. :P
Anonymous
Tänään tuli ostettua Ebay:stä kaksitoista espanjalaista Akkaria. Osa lehdistä on vuodelta 1955 ja osa 1965. Sai aikas halvalla, postikuluineen 31 €. Sain kerran yhden suomalaisen akkarin vuodelta 1956 kahdellakymmenellä eurolla eli suhteessa selvästi halvemmalla sain nuo espanjalaiset. Myyjä oli kuitenkin uruguaylainen. Eipä ole tietoa muista ostoksista. Täytyy säästellä aika paljon. Rahaa omistan tällä hetkellä noin 20 €.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: AnkkavankkaTänään tuli ostettua Ebay:stä kaksitoista espanjalaista Akkaria. Osa lehdistä on vuodelta 1955 ja osa 1965. Sai aikas halvalla, postikuluineen 31 €. Sain kerran yhden suomalaisen akkarin vuodelta 1956 kahdellakymmenellä eurolla eli suhteessa selvästi halvemmalla sain nuo espanjalaiset. Myyjä oli kuitenkin uruguaylainen. Eipä ole tietoa muista ostoksista. Täytyy säästellä aika paljon. Rahaa omistan tällä hetkellä noin 20 €.
Valitettavasti espanjalaiset lehdet ovat Suomessa arvottomia. Lisäksi Espanjassa "Aku Ankka" alkoi ilmestyä aikaisemmin kuin Suomessa (mikäli oikein muistan), joten vielä vanhemmat olisivat arvokkaampia. Tosin, ei noiden arvo varmaan putoakaan. Ja nythän sinulla on espanjalaisia lehtiä, yksi maa siis vähemmän kerättävänä.
samppali
Isännän laskuun sain juuri Roopet 344 ja tuon tänään tulleen, 335 numeron. Nyt ei sitten puutu yhtään roopea välistä, ja taitaa olla nyt kuuden ja puolen vuoden kaikki lehdet! Seuraavaksi hankin välistä puuttuvat akkarit, eli 2008 nro. 10-19, ja siitä eteenpäin rupesin taas tilaamaan.. ;)
Masa
Juuri äsken kävin ostamassa taskukirjan 337 Onni Potkii. Varmaan taskukirjoja ostan lisää lähitulevaisuudessakin. Vanhat lehtidivarit tulee kolutttua, hienoja löytöjä on tullut tehtyä vanhojen ankkojen perässä.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29