Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Kirjoittaja

Aihe: Edellinen Ankkaostoksesi? Entäpäs tulevat?

(429 viestiä)
Anonymous
Suluissa perustelut. Kävin tänään katsomassa onko divari auki, mutta ei ollut. Sen sijaan kävin kirpparilla ostamassa Roope-sedän numeron 281 (täytyi ostaa Into-tarinan takia), Mini-taskari 1 (sen takia jotta omistaisin edes yhden sellaisen) ja Taskarin erikoisnumeron Viitan varjo (koska siinä on niin mahtavia Taikaviitta-tarinoita). Ja enpä taaskaan tiedä tulevista ostoksista.
samppali
Huomenna menen divariin, ja tähtäimessä olisivat taskarit 329-341, siis ihan mitkä tahansa tuolta väliltä. Myös akkarit väliltä 10-19 kiinnostaisivat. Sitten olen ajatellut taskareita väliltä 1-20, joita kyseisessä divarissa olen muutaman kerran nähnytkin, mutta olivat hieman kalliimpia.
akuankka1313
Eilen ostin Tallinnasta vironkieliset Onu Robert ja Miki Hiir-lehdet, joita oli kyllä kiintoisaa lukea :D
Seuraavaksi saattaisin ostaa uusimman Taskarin.
samppali
Tänään ostin sitten Onni potkii, Hetki lyö, Äkkilähtö ja Läpimurto taskarit. Saas nähä milloin lukemaan kerkeää. Tänään myös tuli Aku Ankka, jota rupesin tilaamaan taas kerran.
Lööperi
Jaa-a, tällä viikolla en ole ostanut mitää ankka aiheista. Mutta huomenna on aikomuksissa ostaa Läpimurto.
The Aku Man
Perjantaina ostin Takukirjat: 1, 122, 197, 221, 241 ja Aku Ankan aikakone nelosen.
Lauantaina ostin Roope-Sedän, joka on numero 218.
Elikkäs toeteutin sen mitä minun piti, elikkäs ostaa vain aatk niin no nyt ostin aikakoneenkin.
Seuravaks metsästän numerot 319 ja 323 ja jotain muuta kivaa. :D
Nanopoli
Kirppikseltä löytyi teemataskarit 13&14 edullisesti. 2,2+3€ kustansivat.
rhino
Edellinen ostokseni oli neljä mestaria johon sain neljän mestarin nimmarit. seuraavaksi ostan kirjan ankkojan kulta.
Kreach
Edellinen oli Kanuukakuti, Aku Ankan jalkapallo tarinoita täynnä oleva albumi, hyvä oli!
Seuraavaksi varmaan uusin taskari, Saksipotku.
akuankka1313
Edellinen ostos oli uusin Taskari, Saksipotku. Tuleepa ainakin lukemista Yhdysvaltojen valoisan aamunsarastuksen kajoon.
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: jojo3Lainaus käyttäjältä: The Aku ManEilen ostin divarista kyseiset kirjat/lehdet:
-Neljä mestaria(3€)

Aika halvalla sait tuon. Onko minkälaisessa kunnossa, ja onko kova- vai pehmeäkantinen?

Kakskuukaut myöhäs tää vastaus :) En oo enne huomannu. Elikkäs sillo ku ostin ja edelleenkin tuo on täydellisessä kunnossa ei taitoksia eikä mitää. Se on pehmeäkantinen. No ketään ei enää tuo vastaus kinnostanut, mutta vastasin kumminki.

Jaa viime ostos oli varmaa uusin taskari :)
Turtana
Tänään ostin pienehkön Aku-pehmolelun. Kyseessä on nyt elämäni ensimmäinen ja toistaiseksi ainut ankka-aiheinen pehmo. Olisin tosin ostanut erään suuremman, mutta se oli liian kallis.. Ehkä vielä joskus :)
The Aku Man
Ostin tänää kirjan Menetytyn muistin tapaus makso 14€. Oliks tää kannattava ostos ku en tiiä ikein näitä arvoja?

Tuleva ostos...no taskareita? Ken tietää se tiedon kertokoon.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManOstin tänää kirjan Menetytyn muistin tapaus makso 14€. Oliks tää kannattava ostos ku en tiiä ikein näitä arvoja?
Kaiketi oli, sain samalla hinna ankalliskirjastot 1 ja 3, nehän ne viimeisimmät ostokset ovat. Tällä kertaa ei kuitenkaan voi vannoa mitään seuraavaa ostosta, sillä etsin Juhlasarjoja ja Ankalliskirjastoja kirpputoreilta ja jos sattuu tärppäämään niin sitten se, mutta muuten varmaan mennään Pintaa syvemmälle, eli heinäkuun taskari plakkarissa piakkoin.
Crosby
Ankantekijät 5 olikin pitkään aikaan ensimmäinen ankka-aiheinen ostokseni. Keskiviikkona Lahden Suomalaisesta kirjakaupasta löytyi. Hintaa 15€ jota halvemmalla noita nyt ei juurikaan myydä. Huuto.netistä voit saada kympillä, mutta postit siihen päälle ja hintaa onkin kertynyt se 14€ taas.

Viime aikoina tullut enemmänkin myytyä turhat ja ylimääräiset ankkasarjat/kappaleet pois ja vieläkin jotain lähtenee. Täytyykin käydä päivittämässä tuonne myyntipuolelle listani. Juhlasarjatkin on vähän kiikun kaakun, että myisinkö ne jopa pois. Varsinkin jos ostan vielä sen englanninkielisen libraryn, ei niillä hirveästi ole käyttöä, kun on Ankalliskirjasto ja sarjat, jotka on akkarissakin julkaistu. Onhan ne tosin arvokkaat ja hienot koteloissaan tuossa hyllyssä.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29